Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maç Okan Buruk'luk bir şey yoktu. Planı gayet bozdu rakibi. İlk devre hiç gelemediler. 2. yarı cesaretlenip üstümüze geldiklerinde oyuncularımız bireysel olarak saçmalamaları sonucu oyunu krize soktular.
Aynen böyle hatta Osimhen'in falan kalitesine yakışmayan kaçırdığı gol vardı yine 4 gol atmamıza rağmen çok gol de kaçırdık.

Yeni bir format denerken bazi sancilar olacak bunu da bilmek lazim, biz herseyin kusursuz olmasini bekliyoruz ama bunu beklemek dogru degil. Okan Buruk'un ders cikarmasi gereken seyler var mesela yeni bir oyun duzeninde bazi oyuncularin erken oyundan dusmesini sezip onlari ikaz etmeli veyahut oyundan almali. Bu konuda cok bekliyor.

Eger bu 3412 sistemini daha cok macta uygulamak istiyorsa antrenmanlarda bunun uzerine daha cok calisilmali ki bir ezber olussun.

Güzel oynadik tebrik ederim. Sistem yavas yavas oturacak. Icardi ve osimhen birer gol daha atabilirlerdi rahat 6-7 lik mac.

Kasımpaşada okan hocalık birşey yok
Rigada okan hocalık birşey yok
Elfsborgda okan hocalık birşey yok
Hepsinde bireysel hata var

Kendinizi kandırmaya devam edin

Cok cesur bir sistemle ciktik ve ilk yari en az 5 olurdu 3-0 bitti pozisyon vermedik

Ikinci yari yine ürettik osimhen atsa 4-0 olacakti rakibin ilk organize atagi gol oldu savunma hatti konsantrasyon kaybi yasadi

Golu yedigimizde oyunun kontrolü bizdeydi

Baris’in elle oynadigi pozisyon öncesi de kontrol bizdeydi ortada yedigimiz baski veya kalemizde gördügümüz tehlike de yoktu ama mac 3-2’ye geldi

Macin 3-2’ye gelmesinin sebebi ne oynadigimiz sistem ne hoca ne de oyuncu degisikliklerinden dolayiydi,tamamen bireysel hatalar

3-2 de sonra bile icardi kacirdi net pozisyonu

Bu sistemi oynadikca takim da alisacaktir

Kesinlikle Dogru yoldayiz

Ustalar, çok fazla gol kaçırdık. Onları bitirsek maç 6-7 sıfır olurdu.

Ben Okan Hocanın yerinde olsam üçlü savunmayla devam ederim, ama değişiklik yapması gerekiyor. Özellikle Jakobs döndükten sonra Jakobs ve Nelsson 'u kullanarak savunmayı daha derli toplu yapan fiziksel açıdan iyi bir takımda

2vd9qwey.jpg

Şu takım bana ümit veriyor açıkçası

Cok cesur bir sistemle ciktik ve ilk yari en az 5 olurdu 3-0 bitti pozisyon vermedik

Ikinci yari yine ürettik osimhen atsa 4-0 olacakti rakibin ilk organize atagi gol oldu savunma hatti konsantrasyon kaybi yasadi

Baris’in elle oynadigi pozisyon öncesi de kontrol bizdeydi ortada yedigimiz baski veya kalemizde gördügümüz tehlike de yoktu ama mac 3-2’ye geldi

Macin 3-2’ye gelmesinin sebebi ne oynadigimiz sistem ne hoca ne de oyuncu degisikliklerinden dolayiydi,tamamen bireysel hatalar

Elfsborg hocası ilk kez 3 lü çıktığımız için taktiği boşa çıktı ama devre arası 15 dakikalık taktik konuşmayla yine okan buruku 2.yarıda mat etti

Ben Okan Hocanın yerinde olsam üçlü savunmayla devam ederim, ama değişiklik yapması gerekiyor. Özellikle Jakobs döndükten sonra Jakobs ve Nelsson 'u kullanarak savunmayı daha derli toplu yapan fiziksel açıdan iyi bir takımda

2vd9qwey.jpg

Kağıt üzerinde veriyor ama Barış çok savruk. Kesinlikle Sallai'yi kullanırım ligde. Barış'ı önde değerlendiririm.

Yok doğru giden, iyi yapılan işleri söylenmemeli. Sadece ölümüne eleştiri yapılmalı.

2vd9qwey.jpg

İşte tam korktuğum oldu. Yanlış kadroyla 3-4-1-2 çıktı şimdi korkup vazgeçer. Bekleyin görün

Yeni bir format denerken bazi sancilar olacak bunu da bilmek lazim, biz herseyin kusursuz olmasini bekliyoruz ama bunu beklemek dogru degil. Okan Buruk'un ders cikarmasi gereken seyler var mesela yeni bir oyun duzeninde bazi oyuncularin erken oyundan dusmesini sezip onlari ikaz etmeli veyahut oyundan almali. Bu konuda cok bekliyor.

Eger bu 3412 sistemini daha cok macta uygulamak istiyorsa antrenmanlarda bunun uzerine daha cok calisilmali ki bir ezber olussun.

Ideal senaryoda

Jakobs
Sallai

olmasi lazim

Kasımpaşa, Rfs maçlarında hoca hatalıydı ama bu maç hocanın suçu olduğunu düşünmüyorum. Bu maç kayıp olsaydı oyunculara yazardı. Tamamen bireysel hatalar oldu. İlk yarıda çift forvet oynuyorduk.
İlk yarı diriydi hepsi rakipte kapandı üstüne gelmedi. Cikartamaz 90 dakikayı bu takım 2 forvet. Apoya topla cikma desin artık her maç aynı hatayı yapiyor.

Kağıt üzerinde veriyor ama Barış çok savruk. Kesinlikle Sallai'yi kullanırım ligde. Barış'ı önde değerlendiririm.
Doğru Barış bu kadar kontrolsüz oynamaya devam ederse Sallai daha iyi bir tercih olabilir. Sadece o saçma sapan penaltı pozisyonu da değil ilk yarıdaki o etkili oyunumuzda bile sürekli pas hatası/kontrol hatası filan yaptı üstüne o penaltıyla birlikte gerçekten sinir etti beni Barış

2vd9qwey.jpg

Nelsson’a tam güvenemiyorum bu gün son golde ters hamle yaptı mesala golü yedik

Abi 3 lu oynayacaksa lütfen apo oynamasın bu takimda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt