Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocaların hocası.. sahip çıkalım değerimize!

İcardi ve Mertens'i kesemeyeceğini resmen ilan etti bugün. Eğer sakat olmazlarsa Osimhen'le birlikte üçünü de mecburen oynatacak korkudan. Arka taraf otoban olur artık. Her maç 2-3 tane yeriz. Eğer sen teknik direktörsen oturtacaksın birini yanına. Yoksa o koltuğu işgal etme
Maçtan önce böyle yazmıştım hâlâ aynı noktadayım. 20 milyonluk takıma karşı 3 tane yiyip elek etti bizi.
4 gol atmamız da başarı falan değil. Ligindeki son iki maçta 3 gol ve 4 gol yemiş dandik takımlardan. Bugün en az 6-7 tane atmalıydık. Gt zoruyla kazandık

Zemin o kadar kötü ki, oyuncular hep adım hatası yaptılar. 1-2 milyon euroya ne sahalar yapılıyor!

Apo nelsson sanchez olması gereken 3lu budur eğer savunmada sağlam kalmak istiyorsak
Nelsson dışında hickimse bize savunmada ki sertliği veremez

Ya vezir ya rezil olacağı fikstüre giriyor. Öyle bir silsile geliyor ki Ocak'tan ötesini göremeyebilir. En son böyle bir şey olduğunda önce Alanya katliamı yaşanmış ardından 14 maçlık seri yapmıştı ama takımı beksiz değildi ve Avrupa yoktu. Öte yandan şimdi Osimhen Sara Barış Yunus Davinson gibi çok daha klas herifler var.

Ya vezir ya rezil olacağı fikstüre giriyor. Öyle bir silsile geliyor ki Ocak'tan ötesini göremeyebilir. En son böyle bir şey olduğunda önce Alanya katliamı yaşanmış ardından 14 maçlık seri yapmıştı ama takımı beksiz değildi ve Avrupa yoktu. Öte yandan şimdi Osimhen Sara Barış Yunus Davinson gibi çok daha klas herifler var.

bjk tottenham maçlarını kazandığı an koltuğu garanti

zaten ligi kolaylar

avrupayı da yarılar

devre arası 1 bek 1 kanatla 3412 ile akar gibi

Bu takım gün geçtikçe açıla açıla gider yine ekstrem bir rekora doğru yol alırız bu sene 103 gollü fenerin şampiyonluğunu gömeceğimizi düşünüyorum.

Genelde Kasım ayı itibarıyla makası açmaya başlıyoruz.

bjk tottenham maçlarını kazandığı an koltuğu garanti

zaten ligi kolaylar

avrupayı da yarılar

devre arası 1 bek 1 kanatla 3412 ile akar gibi
O iki maçı kaybetse de koltuğu gitmez ki

Olay süreç işi. Yalnız fikstür hakkaten kol gibi Ocak sonu ancak rahatlıyoruz. Kadroda eksik de çok fazla. Transfer işinden ise pek fazla ümidim yok ne yazık ki

O iki maçı kaybetse de koltuğu gitmez ki

Olay süreç işi. Yalnız fikstür hakkaten kol gibi Ocak sonu ancak rahatlıyoruz. Kadroda eksik de çok fazla. Transfer işinden ise pek fazla ümidim yok ne yazık ki
Sallai, Berkan ve Ziyech sadece şu 3 oyuncuyu bile rotasyona sokup biraz daha faydalanabilse hem eli rahatlar hem de rotasyon şansı olur. Ama beceremiyor bu işleri.

Maçtan önce böyle yazmıştım hâlâ aynı noktadayım. 20 milyonluk takıma karşı 3 tane yiyip elek etti bizi.
4 gol atmamız da başarı falan değil. Ligindeki son iki maçta 3 gol ve 4 gol yemiş dandik takımlardan. Bugün en az 6-7 tane atmalıydık. Gt zoruyla kazandık
maçın hakkı 2-6 falandı gs balı sağolsun kazandık

FLASH!!!

uefa başkanı ALEXANDR CEFERİN:

MUSTAFA ASLANTAŞ'ın bir önceki postu ile "aynı NOKTADA" olduğunu görmesi üzerine bu maçta gs'ın ELEK olması sebebiyle gs'ın 3 puanını iptal edip her iki takıma da 1er puan vermiştir.

umarım mutlusundur artık mustafa aslantaş DEDİĞİN ÇIKTI.

BLOCKADZE.

FLASH!!!

uefa başkanı ALEXANDR CEFERİN:

MUSTAFA ASLANTAŞ'ın bir önceki postu ile "aynı NOKTADA" olduğunu görmesi üzerine bu maçta gs'ın ELEK olması sebebiyle gs'ın 3 puanını iptal edip her iki takıma da 1er puan vermiştir.

umarım mutlusundur artık mustafa aslantaş DEDİĞİN ÇIKTI.

BLOCKADZE.
Ne anlatıyon yav

Bireysel hatalar ve oyuncuların lakayıt oynaması da hocanın sorumluluğu olmuyor mu? Abdülkerim'in bu hataları yapmasına engel olamıyor mu?

İkinci lig kalitesindeki takımdan 3 gol yiyene kadar en ufak bi müdahale yapmamış olman alışkanlıktan sanırım. İyi alıştın gol yemeden maç bitirmemeye. Kimse gelip bireysel hata falan demesin bana. Bir takımda bireysel hata varsa otorite boşluğu vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt