Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.891
- 22.642
- 1.388
Avrupa beni bir başka heyecanlandırıyor o yüzden tam katılmıyorum ama şampiyon olmak daha mühim, işin ucunda 30-40m garanti para var sonuçta.fikstüre şimdi baktımda fena degil kayseri ve sivas macları ürkütüyor açıkçası ,avrupayı önemsemiyorum millet kızacak ama keşke 8jk gibi elensek cünkü ligi aldıgımız sen 30 milyon euro cepte olacak direkt ucl
avrupada devam eden takımlar lig icin dezavantajlı konuma düşecek maalesef
elenmede yok galiba bu yeni olayda mecbur bir tur gidecez gibi
hocanın 3lü oyun sistemi oturması icinde cok tekrar şart yalnız ciddi takımlara karşı bugunkü gibi 3lü cıkarsak elek oluruz
gerçek bek olmadan stoperleri 3lüde bek oynatıyor intihar gibi birşey,millet apo ve kaana sövüyor ama onlarda hata yoktu
bana göre 3lü oynayacaksa nelssonu mutlak monte etmeliyiz mutlaka
Yalnız fikstür nasıl fena değil ya, Avrupa'yı boşver desen:
Bjk - zor maç
Samsun - kallavi rakip
Bodrum (d) - düşme hattında rakip uyuz stad deplasman
Eyüp - kallavi rakip
Sivas (d) - kışın Sivas deplasmanı
Ts - kallavi rakip
Kayseri (d) - düşme hattında deplasman
Göztepe - kallavi rakip
Başakşehir (d) - kallavi rekap deplasman
Hatay (d) - düşme hattında deplasman
Ki Avrupa'yı boşversek bile boşveremeyeceğiz sahaya as takımlar çıkacak illa ki yorgunluk sakatlık ver moral etkileri olacak. Tottenham maçı kadar yıpratıcı AZ deplasmanı ve Aralık'ta İsveç'e gitme işi var.
Bence takım üçlü de oynasa dörtlü de oynasa savunmayı oturtabilmiş değil. Rakipler çok rahat pozisyona giriyor bunun da üçlüyle bir alakası yok üçlü oynamadan önce de rahat giriyorlardı. Aksine ilk yarı baya iyiydik o oyunu genele bir şekilde yayarsak üçlü ana plan olur, bence sezon boyunca bu kadar iyi oynadığımız bir yarı olmadı.
Takımda bek olmaması ciddi sıkıntı Jacobs ne zaman döner muamma onun dışında bu adam GS takımının bek oyuncusudur denecek bir adam yok kadroda. Yalnız stoperde Nelsson işine katılmıyorum an itibariyle gerçekten de Abdülkerim, Kaan ve Davinson'dan kötü durumda. Bol bol forma şansı bulacaktır formayı kapmak kendi elinde