Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki forvet oynamama opsiyonu yok gibi

bu oyuncuları kesemez.

takım içi dengeler alt üst olur

ama onların sahada olduğu uygun bir tablo çıkarmak da kolay değil

hocanın işi zor.

Genel olarak beğenmiyorum. Takıma maç içinde doğru müdahale yapamıyor. Bizim kadro kalitemiz lige göre çok yukarıda. Dolayısıyla bireysel becerilerle maçı bir şekilde alabiliyoruz. Ama genelde geç müdahale ettiği için maç sonlarında zorlanıyoruz. Bir de yeterli olmadığını Avrupa maçlarında anlıyorum.

Kötü oynayan Icardi'yi 90'dan önce oyundan alamıyor. Icardi çıkması gerekirken Osimhen'i çıkardı. Hala daha zamanında ve doğru müdahale edemiyor bence. Şapkadan Osimhen denen bir mucize çıkmasa hali ne olurdu bilmiyorum. Kendisini 1-0 kaybettiğimiz Kopenhag maçından beri beğenmiyorum.

Ha istatistik olarak muazzam bir durumda artık o ayrı konu.

Kötü oynayan Icardi'yi 90'dan önce oyundan alamıyor. Icardi çıkması gerekirken Osimhen'i çıkardı. Hala daha zamanında ve doğru müdahale edemiyor bence. Şapkadan Osimhen denen bir mucize çıkmasa hali ne olurdu bilmiyorum. Kendisini 1-0 kaybettiğimiz Kopenhag maçından beri beğenmiyorum.

Ha istatistik olarak muazzam bir durumda artık o ayrı konu.
takımın başında sen olsan bu kadar puan toplayabilir miydin Erman ağabey.

İcardi oyundan çıkamaz kuralı var heralde yada hoca korkuyor çıkartmaya hala orta saha ve stoper bölgesi aksıyor alan savunması konusunda takımca iyi değil

Hep savunduk hep destekledik, istemeyenler vardı, neler dendi, sosyal medya.

davinson'un formu ve osimhen mucizesi olmasa şu an takımın başında değildi. gerçekten çok kötü bir hoca. ona buna mavi boncuk dağıtacağım huyundan vazgeçmeli ama vazgeçeceği yok. icardi dökülüyorsa 45 de olsa 60 da olsa oyundan alacaksın ama korkusundan alamıyor oyundan.

umarım tottenham maçına 4-4-2 ile çıkmaz yoksa adamlar elek gibi deler bizi.

Şu istatistiği gordukten sonra diyecek söz kalmıyor yaw..Dün kötü oynadigimizi düşünüyorum ama herif ligin en iyi başlangıcını yapmış sonuç olarak gelip de nasıl asıp keseceksin : )
avrupa karnesi nasıl? bizim için önemli olan avrupa. edirne ötesinde köy takımlarına bile eziliyorsan türkiye liginde kazandığın maçların önemi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt