Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben anlamıyorum berbat oynadığı maçta icardiyi eleştirdik diye sohbetten banlandık ama cillop gibi top oynadığı maçta olan hcoayı eleştirenler niye ban yemiyor icardi paşanın arka bahçesimi bu takım ben anlamıyorum

Herif antrenmansız maça çıkıyor bana kardeşim wandasındam osundan busundan mücadelesini etse fizik olarak ayakta kalsa antrenmanlı olsa gelsin gol kaçırsın canımı yesin e herifin sahada tek iyi yaptıpı şey yok ğstüne golleeş harcıyor napim ben bu herife çiçekmi verim

Tottenham'ı yenen takımın taraftarlarını maçı kutlamak yerine şu hale getirdin

965.jpg

Baba muhteşem futbol ama gözünü seveyim şu İcardi'yi sahada yürürken çıkar artık ya.

Osimhen'le Sara'yı şu anda takımdan kesecek dünyada oyuncu yok neredeyse.

Yunus 60'tan sonra bayıldı..
İcardi'nin beli dönmüyor, çıkarmıyor...
Barış zaten bugün rezalet ve yorumsuz..

Nasıl beceriyor, neyi planlıyor, akıl mantık almıyor..

60dk gercekten mukemmele yakin oynadigimiz maci 10 kisiye karsi yine zorla bitirmis olmamizi iyi irdeleyip cozup urettigin gun saygimizi kazanirsin hoca. Sanssizligimiz senin sucun degil ama 60dk sonrasi yapabilecegin cok sey vardi hicbirini yapmayi secmedin. Yinede ilk 60dk icin tebrikler. Takimin bir sablonu vardi sahaya abuk subuk asimetrik yayilmayan.

İcardi’yi sakatladı averaj kasacağımız maçı az daha veriyordu. 2. yarı Okan’a rağmen kazandık. Maç 90 dakika bunu unutmayın. İlk 70 dakika iyiydi son 20 dk kötüydü diye bir şey yok. Adamlar 10 kişi kalmasa en kötü 3-3 bitmişti biliyorsunuz değil mi? Kasımpaşa Elfsborg Rfs maçlarından net olarak ders almamış.
Ne alaka lan siz kafayı mı yediniz abi çıldıracam siz ne ara bu kadar şımarık oldunuz ya

Hoca Icardi'ye iyilik yaptığını mı zannediyorsun? Icardi'yi rezil oyununa rağmen 90 dakika sahada tutman ona yapılan en büyük kötülüktür.

şenol günes gecen hafta degısıklık yapmayarak elleriyle nasıl macı verdiyse onun daha genc versiyonu bizde
yerli hocalar maalesef egitilebilir degiller

Hala daha kendisini elestirenler, Okan Buruk’a ragmen kazandik yazanlar var.

Hocam sagolsun herkese kapagi taka taka ilerliyor. Elestirenler de bu kapaklardan nasibini alabilir.

hataları var

ama tottenhamı 70 dk silmiş 8 atacak kadar pozisyon bulmuş hocaya yazılanlara bak
Ya gülüyorsun renktaş ta ya maç 3 - 3 olsaydı. Ne diyecektik? Oooo mükemmel oynadık ama nasip değil mi diyecektik. Adamları ezdik ezdik ama hocanın saçma değişiklikleri yüzünden götu zor kurtardık. Bu çekirge herzaman zıplamayacak biliyorsunuz değil mi.

60dk gercekten mukemmele yakin oynadigimiz maci 10 kisiye karsi yine zorla bitirmis olmamizi iyi irdeleyip cozup urettigin gun saygimizi kazanirsin hoca. Sanssizligimiz senin sucun degil ama 60dk sonrasi yapabilecegin cok sey vardi hicbirini yapmayi secmedin. Yinede ilk 60dk icin tebrikler. Takimin bir sablonu vardi sahaya abuk subuk asimetrik yayilmayan.
Ne yapsın berkanı demiebayımı alsın oyuna herifler orta sahayı vermekten başka ne işe yarıyor

bentancur bomboş kaleye soksa 3-3 olup mabadımızda patlıyordu hatalarını göremeyip ders çıkaramayan birisi, ziyechi yedeklere almamayı planlarken ne gördü de soktu hayret ediyorum osimhen 2 gol atmış dinanizmi var çıkınca bütün tribün hayret ediyor yuhluyor osimhen şaşırıyor kendim mi yuhlandım diye zaten değişikliklerden alıyor en büyük eleştiriyi ve gram iyileşme yok

inanılmaz bir 60 dk üzerine bu kadar berbat 30 dk oynatması hele rakip 10 kişiyken takdire şayan
Hocam gözünü seveyim rakip gol atmadan değişikleri yapsan
Bu kadar üstün olduğumuz bir maçı tık nefes bitiriyorsak ve bu durum ilk defa yaşanmıyorsa hala çıkarılacak büyük dersler var demektir
seviliyorsun

Yemin ederim şurada hocaya şunu yazanlar galatasaraylı olamaz ya. Ulan beş yiyip otursanız hiçbirinizin sesi çıkmaz tottheam diye gel gör ki sizi böyle konuşturan da hocanın oynattığı oyun. Öyle bir yerinizi kaldırdı ki adam şu maçın ardından gelip hoca değil falan diye laflar ediyorsunuz. Asıl sizden Galatasaray taraftarı falan olmaz.

Yıllardan beri izlediğim en keyifli Avrupa maçıydı. Teşekkürler Okan hocam. En başta benim dahi bu nasıl on bir diyerek eleştirdiğim bu onbirle çıkma cesareti gösterdiğin için. Kör gözler görmedi ama futbol şansı yanında olsa zaten maçın 7, 8 olması lazımdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt