Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Ligde 11 maç oynandı.

- 32 gol atıldı. 11 gol yendi.

- Atılan gollerin sadece 1 tanesi penaltı.

- Yenilen gollerin ise 5 tanesi penaltı.

- Penaltıları çıkarırsak 6 gol yenmiş. Bunlardan ikisi Antep maçında orta sahadan gelen garip gol ve Muçi'nin maçın son anında tesadüfen attığı o garip şut sonrası gelen gol.

- Kalan 4 golün 3'ü de Davinson'un sahada olmadığı rotasyonlu Paşa maçı.

fatih terim olma yolunda hızla ilerliyor.

ortaya koymuş olduğu dominasyon ile tottenham maçında evrim geçirmiştir.

745187b8d1dc5c597c815235b22e103b179a10e4_hq.gif

eğer bir avrupa kupası da kazanabilirse charizard olması içten bile değildir.

Müthiş bir oyun oynadık. Bu maçı 3-1den 3-3e getirseydi bile Tottenham, tek kelime etmezdim çünkü en az 7-2 falan olması gereken bir top oynattı. Kötü futbolda laf edip de bu maça gelip yok maçı veriyordu vs diye eleştirecek halim yok. Göt ettiyse göt etti diyeceğim ki etti. Tebrik ediyorum.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işte benim ortağım

sık sık eleştirmesine rağmen kin tutmamış herif gibi tebrik etmiş :tbr:

Okan Buruk benim için ilk günden beri müthiş işler çıkarıyor ama bazı Terimsporlu arkadaşların hevesini kursağında bıraktığında daha bir seviyorum. Galatasaray tarihinin en iyi futbolunu oynatıyor. Allah seni başımızdan eksik etmesin hocam. Yerli Guardiolam benim
FB_IMG_1731493017063.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk milli takıma diye başlık açmışlar fbjkliler twitterda..
Bundan sonra ki seçenekleri de "ordu futbola el koysun" olacak sanırım

11 maç 10 galibiyet, bir beraberlik. O da 3-0 dan 3-3 olan o salak maç.

Hakettiği için gömüyoruz falan ama

Sonuç olarak avrupa hariç cidden iyi iş başardı 2.5 senede

Derbi karnesi,puan ortalaması,3-5 çuvalladığı maç hariç başımızı öne eğdirmemesi derken muazzam bi tablo var ortada

Bu kadrolarla başarmaması zordu ama övgüyü sadece kadro kalitesine de veremeyiz denk ya da daha iyi kadrolarla çoğu td sıçtı

Avrupayı önceleyip başka td getirsek ligi okan gibi kotaramaz,getirmesek okan avrupada başarılı olamayacak gibi ve transferleri genelde karavana

Galiba en iyi seçenek avrupada başarı için yanına sağlam yardımcılar almak ve transfer başarısızlığını azaltmak için futboldan anlayan birini sportif aşye koyup kendisini pek karıştırmamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt