Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lahmacun rıdvan ersin candaş.. gsmizin düşmanlarına koşa koşa gitmeye devam et sen

Tek bir kişi bile bu şahsı bundan sonra savunursa olay çıkartırım artık yeter
Ne olayı çıkarıyorsun. Hocam hocam deyip yalamaktan başka bir şey yapmadılar. Onlardan m ı korkacak koskoca Okan hoca?

Lahmacun rıdvan ersin candaş.. gsmizin düşmanlarına koşa koşa gitmeye devam et sen

Tek bir kişi bile bu şahsı bundan sonra savunursa olay çıkartırım artık yeter
Önce yalıyorsun sonra gelip bos yapiyorsun.
Hakettiği için gömüyoruz falan ama

Sonuç olarak avrupa hariç cidden iyi iş başardı 2.5 senede

Derbi karnesi,puan ortalaması,3-5 çuvalladığı maç hariç başımızı öne eğdirmemesi derken muazzam bi tablo var ortada

Bu kadrolarla başarmaması zordu ama övgüyü sadece kadro kalitesine de veremeyiz denk ya da daha iyi kadrolarla çoğu td sıçtı

Avrupayı önceleyip başka td getirsek ligi okan gibi kotaramaz,getirmesek okan avrupada başarılı olamayacak gibi ve transferleri genelde karavana

Galiba en iyi seçenek avrupada başarı için yanına sağlam yardımcılar almak ve transfer başarısızlığını azaltmak için futboldan anlayan birini sportif aşye koyup kendisini pek karıştırmamak
hocamı iyi yalamışsın ama aferin

dün konusmasinda iki rahatsız edici konu vardı

birincisi ligi avrupanin önüne koyması ve gerçekçi olmalıyız filan gibi cümleler

benim kabul edemeyeceğim bir durum

davinson osimhenli o kupayı hedeflemeli

ikincisi de acun ve fb sorularına normal karşılıyorum demesi

tamam kavgaya taraf olmayalım da karşındaki sana sadece hakem onların lehine şu maçta karar verdi demiyor

sana örgüt artığı, kulübüne terör yandaşı ve sampiyonluklarina çalıntı diyor

sen kalkmış bunlar rekabette normal diyorsun

Hocam konuşmaların çok iyiydi. Sadece kanal yanlıştı bana göre.

Kendisi hakkinda artik taraftar olarak tartismalari bitirmemiz lazim. Suyun karsi tarafindaki camia 10 kusur yildir basarisiz oldugu icin cok sabirsiz, ve bu sabirsizlik yuzunden bir macta hocalarini ya da oyuncularini kral ilan edip bir macta cop diyorlar. Bizim boyle bir moda girmemize hic gerek yok, fakat bazi taraftarlarimiz onlari gorup "biz de yangin yapmaliyiz" moduna giriyorlar ve elimizdeki degerleri bir bir yipratiyorlar.

Bunun en net ornegi Okan Buruk. Tarihimizdeki en basarili hocalardan biri, hem Avrupa'da oynayip hem de ligi domine edebilen sayili, belki de son donemdeki tek hoca. Her beraberlikte ya da yenilgide yangin yapmayi birakalim artik. Ilk 11ler cikinca "hocam o oynar mi, Mertens niye ilk 11" vs. demeyi de birakalim. Takim basarili, hoca da basarili. Bizim gorevimiz her oyuncuya ve kulup calisanina destek olmak. Hocamizi da sosyal medya maymunlarina yem etmemek.

birincisi ligi avrupanin önüne koyması ve gerçekçi olmalıyız filan gibi cümleler

tamam kavgaya taraf olmayalım da karşındaki sana sadece hakem onların lehine şu maçta karar verdi demiyor

Polemiğe girmeyip geçiştirmesi bence doğru. Buna daha da kuduruyorlardır. Erden Timur gittikten sonra 1 numaralı hedef Okan Buruk. Amaçları da hocayı saha dışına çıkarmak. Fatih Terim zamanı kendi yönetimimiz bile buna çanak tutuyordu. Gık dese 5 maç ceza yiyordu sonra hoca. Bu şekilde devam etmeli bence.

Polemiğe girmeyip geçiştirmesi bence doğru. Buna daha da kuduruyorlardır. Erden Timur gittikten sonra 1 numaralı hedef Okan Buruk. Amaçları da hocayı saha dışına çıkarmak. Fatih Terim zamanı kendi yönetimimiz bile buna çanak tutuyordu. Gık dese 5 maç ceza yiyordu sonra hoca. Bu şekilde devam etmeli bence.
Okan hoca konuşurken bile olayı Fatih Terim'e bağlaman
bravo vallahi
ne diyelim

polemiğe girmesin de normal bunlar demesin

ben sahada konuşurum diyip de kapatabilir yonetimimiz gereken cevabi verir diyip kapatabilir veya muhatabım değiller diyip kapatabilir

normal bunlar rekabette olur demek saçma

adam terörle itham ediyor seni ve kulübünü

ben sahada konuşurum diyip de kapatabilir yonetimimiz gereken cevabi verir diyip kapatabilir veya muhatabım değiller diyip kapatabilir

Kardeşim çok güzel açıklamışsın aynı düşüncedeyim ama hocaya laf söylemek galiba tck da suç oldu haberimiz yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son 3 senedir maçların %90’ında keyif veriyor. Hani deniyor ya Osimhen gidecek tadını çıkarın, Davinson gidecek tadını çıkarın diye.

Okan Hoca da gidecek. Bunu görmemek için artniyetli olmak lazım. Gereksiz tartışmaları bırakıp bu günlerin keyfine bakın. Yerine gelen ne oynatır, ne döner belli olmaz.

Tottenham maçındaki oyunu, aldığım Zevki en son 3-2 Real maçında almıştım. O da 30-40 dk bu kadar uzun vadeli değildi

Saldırıp sürekli savunmada bırakmaya çalışıyorlar. Hiçbirine cevap vermeyip olur öyle demesinin karşıdaki etkisi daha sinir bozucu oluyor. Cevap verdikçe daha çok konuşacaklar. O işin sonu yok. Yönetim görev edinip uğraşmalı uğraşacaksa. Hocanın stratejisini ben doğru buluyorum.

Okan hoca konuşurken bile olayı Fatih Terim'e bağlaman
bravo vallahi
ne diyelim
GS neferlerine saldıran kahpelere dikkat çekiyorum. Fatih Terim eleştirisi yok burada.

Çok tutarsız ne konuştuğunu bilmiyo

Daha geçen avrupa ligini kazanmak istiyoruz dedi dün gerçekçi olmaktan bahsetti

Fbnin olmayan penaltısına maç sonu penaltı dedi sonra değil dedi

Yabancı hakem istiyoruz dedi sonra yerlilere güvenelim dedi

City dedi sonra ben öyle demedim dedi

Zahayı kamuoyunun önüne attı akıllanmamış olacak ki dün de başka birinden bahsediyodu dizilişi söylemedi diye

Nasıl os istediğini tarif edemedi la bi türlü 2 ay boyunca,her röpte farklı birini anlatıyodu

Hocalığı eleştire eleştire çok az da olsa öğrettik şimdi sıra cümle kurdurmada

Kemerleri bağlayın
Başlıyoruz

Okan Buruk: "Jelert, bizim için önemli bir yatırım. Tabii ki hemen performans bekliyorsunuz ama bu tür oyuncularda performans artışı, yeni bir ülkeye gelince daha uzun sürebiliyor. Şans vereceğiz. Son maçlarda oyuna girdikten sonra da oyuna olumlu etkisi oldu. Galatasaray'a ileriye dönük önemli hizmetler vereceğini düşünüyorum."

Barış Alper'de form düşüklüğü görüyor musunuz?

Okan Buruk: Barış'ın performansından çok memnunum. Birçok farklı mevkide oynuyor. Belki direkt olarak skora katkı yapmadığını düşünebilirsiniz, ancak oyun içerisinde rakibi nasıl yıprattığını çok net bir şekilde görüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt