Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rekor için tebrikler hoca.Kendisinin ve takımın en büyük rakibi REHAVET. Allah korudu bugün bizi

45 dakika 10 kişilik takımı bile rahat rahat yenemiyoruz 90da direkten dönen topları olmazsa puan bırakacaktık bravo büyük hoca sen olmasaydın 13. olacaktık.

Maçı kazandın eyvallah ama Sallai’nin sarısı varken sol bekte maçı bitirmesi baştan sona rezalet.

Jelert’i çek sola, Berkan’ı al sola. Ne macera seviyorsun anlamadım ki son dakikalarda hakem zaten bahane arıyor zart diye penaltı verse?

3 puan için tebrikler Okan hoca ama şu bitiricilik işine biraz eğil hocam. Bir de duran top Sara olsa daha iyi olur. Kerem Demirbay'dan da umudu kesersen takımımız için daha iyi olur.

Hoca koydukca kuslarla beraber,icimizde hoplayanlarda var.
11 galibiyet,1 beraberlik,yuruyedur,hoplatadur hocam.

Şu korner işine bir çözüm bulsak mı ? mertens yedek kaldığı zamanlar duran toplarda golsuz maçımız yoktu, mertens'in duran topların başına geçmeye başladığından beri yine durulduk. kornerlerin büyük bölümü pasla başlıyor ve hiç oluyor. biraz otorite koyarsan seviniriz..

rezil bir futbol yine

gram takımda stabilite yok

ben sahada kırılgan bir takım görüyorum

adam 89. dakka atsa şu maçda berabere bitirmiştik!!!

İnşallah icardiyi çok aramayız. Takım hücum iq su ve bitiriciliği yarı yarıya düştü resmen
İcardi gibi birinin aranmaması imkansız en basitinden takımın lideriydi İcardi. Rodri- City'i aradığı gibi arayacağın zaman olacak. Lakin aranacak maç bu olmamalı büyük-zor maçlarda ararsın. Bu maçta takımda ekstra bir bitiriş sorunu vardı. Ziyech'in pozisyon kaçırmak daha zordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt