Aykut Keskin
Büyük Kaptan
Geniş kadromuz olsa bir iki kişiyi kadro dışı bıraksak fişek gibi olur takım ama şartlar işte.
Yapılacak tek şey tatili kısaltmak olur.
Yapılacak tek şey tatili kısaltmak olur.
Kovulsun demiyorum. Yönetim daha iyisini getiremez zaten. Eleştiriye devam edelim de kendini salmasın istiyoruz herhalde.derhal kovmamız lazım
UzaTam like almalik mesaj bekle gelir hocam tribüne oynamalik cümleler
Doğrudur. Her büyük takım zaman zaman kötü de oynar, puan bırakır. Ama şu kalitede olup 10 kişi kalmış bir rakibe göre çok riskli geçti maç.guardiola öyle renktaş daha kötü kadro görmedi
cityi oyuncular zaten şampiyon yapıyor
Ofsayt vs Osimhen gibi bir adamın kaçıracağı pozisyonlar değildi normal şartlarda. Cagne benzetmesi işin esprisi. Bu sahada, bu rüzgarda top oynamak kolay değil. Osimhen için de diğer oyuncular için de. Kazasız belasız geçtik. Önümüze bakalım. Eleştirileri önümüzdeki maçlara saklayalım. O neden bu maç özelinde kimseyi eleştirmiyorum.Osimhen 1 tane gol kaçırınca diagne mi oluyo?diger pas verdiği ve kacirdigi 2 pozisyon ofsayt cunku.
ziyeche yaptığı asist gol olsa ne olacaktı?100 milyonluk oyuncu takimda,kaç milyonluk transferler yapıldı.duran topları ve kornerleri hala mertense kullandiriyo,saranin butun etkisi bitti.
takimi hazirlamak ve laubalilik de hocanın sorunu olsun bi zahmet
Hocam eleştiriyi yanlış yere yapıyorsunuz, sıkıntı hocada değil alınan oyunculardaKovulsun demiyorum. Yönetim daha iyisini getiremez zaten. Eleştiriye devam edelim de kendini salmasın istiyoruz herhalde.