Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net kötü hoca oldu yetmiyormus gibi ,birde iyice kibirlendi taraftara laf saymaya basladi. Ders almam ders veririme ulasti ,sen degil kralin gelse kimse cekmez seni. Ligin üstünde kadro ile sampiyon olup bay gurur olmak senin neyine? Insan biraz düsünur koca iki sezon kac iyi mac oynadik diye. Kac kere bireysel yetenekler sayesinde mac aldik, kac kez sansa kazandik, kac kez kadronun kalitesi ile degilde futbolumuzla bir takimi ezdik diye.
Kötü niyet

Lig başarısı dışında başarı istemek için Real Madrid taraftarı olmamızı istemiş :D Şuna bak hangi kulübü çalıştırdığının farkında değil.Bu kulüpte kimseye yapılmayan transferler sana yapıldı.Şu kadroyla Beşiktaş'a 5-0 yenildin.Şu kadronla gittin Kopenhag'a Sparta Prag'a yenildin ve elendin.Young Boys'a da yenildin daha elenmedin.Şu kadroyla bu takımları yenmeyi ve elemeyi imkansız olarak görüyosan hemen hoca değişikliği yapılmalı bu kulüpte..
tamam dostum

ağustos ayından alıntılar yapıyorsun ya aklıma şampiyonlar liginde kevgire dönen young boys ile oynadığımız maçlarımız geliyor, yapma zararlı çıkarsın
Ağustos ayında o tip yorumları yazanlar Tottenham maçından sonra bile aynı kafadaydılar. Bu yüzden zararlı çıkacağı bir durum olmaz.

hoca değil
futbolu bilmiyor

mesela kim futbolu biliyor
prandelli tudor torrent
Bunlar biliyor mesela yenilince defol diyor bilmiş oluyor hoca değil oyuncu değil diyor bilmiş oluyor. Bir de sokaktan adam çağır o daha iyi oynar teklif gelince sirtimda tasirim diyor bilmiş oluyor. Her yenilgide takim sil baştan olmalı diyen zeka burası gs diyor 🙂🙂🦁🦁 ben de diyorum ki gs cahil camia degil

Konu kişi değil tavır..
Konu tavır değil tepkidir, aynı ay içerisinde sen saçma sapan transfer politikasını översen, aynı ay içerisinde beşiktaşa 5-0, young boys denilen tek galibiyetini hem ligte hem avrupada bizden alan takıma 2 kez yenilirsen, CLden böyle saçma bir takıma elenirsen ve 30 milyon eurodan olursan, tebrik mi etmeliydik? Aynı politika RFS denilen takıma 2-0dan puan verdiğinde de aynı şekilde tepkimi verdim, 3-0dan 3-3 olan kasımpaşa maçında da aynı tepkiyi verdim. 70 milyon maaş bütçeli takım bir zahmet bu bahsettiğim maçları kazansın. Eleştiriler farklı tepkiler farklı. O dönem istemeyen Cityi tutsun, reali tutsun diyen bir td için az bile söylemiş olabilirim. O dönemki Okan kendisini zora soktu, bizi delirtti. Allahtan takım ritim buldu.

Okan hoca bjkde oynamış olabilir, ama Arda Turandan 10000 kat daha Galatasaraylıdır.

Benim için tinercilerin formasını futbolcusu olmadığına rağmen giyen (bahane ne olursa olsun), evinde bjk formaları bulunan, soyunma odasında bjk marşı söyleyen ve devamlı bjkyi öven Galatasaraylıyı hayatta td olarak görmek istemiyorum. Bjklilerin bizim içimize sızmalarından bıktım.

Okan hocaya 5 yedikten sonra sövmediğim kalmadı. Ama şu an için uzun vadede yaptıkları inanılmız bir şey.

Konu tavır değil tepkidir, aynı ay içerisinde sen saçma sapan transfer politikasını översen, aynı ay içerisinde beşiktaşa 5-0, young boys denilen tek galibiyetini hem ligte hem avrupada bizden alan takıma 2 kez yenilirsen, CLden böyle saçma bir takıma elenirsen ve 30 milyon eurodan olursan, tebrik mi etmeliydik? Aynı politika RFS denilen takıma 2-0dan puan verdiğinde de aynı şekilde tepkimi verdim, 3-0dan 3-3 olan kasımpaşa maçında da aynı tepkiyi verdim. 70 milyon maaş bütçeli takım bir zahmet bu bahsettiğim maçları kazansın. Eleştiriler farklı tepkiler farklı. O dönem istemeyen Cityi tutsun, reali tutsun diyen bir td için az bile söylemiş olabilirim. O dönemki Okan kendisini zora soktu, bizi delirtti. Allahtan takım ritim buldu.
Defol diyelim tamam oyuncuya da oyuncu değil diyelim. İyi ki ne yönetim ne taraftarin hepsi bu tarzda degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt