Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk yariyi resmen cöpe attik, cok kötü futbol oynuyoruz, rakip alsinda les gibi, heralde teknik ekip bunlari hic analiz etmeye gerek duymamis.

Ilk yariyi resmen cöpe attik, cok kötü futbol oynuyoruz, rakip alsinda les gibi, heralde teknik ekip bunlari hic analiz etmeye gerek duymamis.

Rakip su ana kadar karsilastigimiz acik ara en iyi top oynayan takim. Tottenham isim ve kalite olarak daha iyiydi ama AZ acik ve net daha iyi bir takim goruntusu verdi su ana kadar.

Yine de kesinlikle yenebilecegimiz bir mac.

Böyle deyince ben haksız olmuyorum. İyi akşamlar
Ne demeye çalışıyorsun burada aylardır? Neden daha net ve anlamlı bir yorum yapmıyorsun? Amacın sadece kendi bildiğini göstermek mi?

Rezalet bir futbol oynuyoruz, ne diyelim? Düşüncelerimizi dile getirmek bizim de hakkımız, değil mi? Hiç mi eleştiri yapamayacağız? Kendine gel biraz.

Aslında sadece az-fb maçını izlese bu maça bu dizilişle çıkarsa böyle sorunlar yaşayacağımızı bilmesi gerekirdi.

Rakip su ana kadar karsilastigimiz acik ara en iyi top oynayan takim. Tottenham isim ve kalite olarak daha iyiydi ama AZ acik ve net daha iyi bir takim goruntusu verdi su ana kadar.

Yine de kesinlikle yenebilecegimiz bir mac.
Benim gördügüm bilerek bize topu birakip hizli gecis oyunu yapiyorlar, önde ise berbatlar, bu takimi yenemesek ciddi anlamda yazik olur

Ne demeye çalışıyorsun burada aylardır? Neden daha net ve anlamlı bir yorum yapmıyorsun? Amacın sadece kendi bildiğini göstermek mi?

Rezalet bir futbol oynuyoruz, ne diyelim? Düşüncelerimizi dile getirmek bizim de hakkımız, değil mi? Hiç mi eleştiri yapamayacağız? Kendine gel biraz.
Kendine gelmesi gereken ben değilim.

İkinci yarı gayet iyiydi tebrikler yenilmeden dönmek iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt