Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.585
- 1.461
- 2.223
Bu takimin hali ne oyle hoca? Sanki takimin yarisi sarhos
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz mola versen iyi olurZeka ve niyet başka aciklama bulamıyorum.
Böyle deyince ben haksız olmuyorum. İyi akşamlarBiraz mola versen iyi olur
Ilk yariyi resmen cöpe attik, cok kötü futbol oynuyoruz, rakip alsinda les gibi, heralde teknik ekip bunlari hic analiz etmeye gerek duymamis.
Ne demeye çalışıyorsun burada aylardır? Neden daha net ve anlamlı bir yorum yapmıyorsun? Amacın sadece kendi bildiğini göstermek mi?Böyle deyince ben haksız olmuyorum. İyi akşamlar
Benim gördügüm bilerek bize topu birakip hizli gecis oyunu yapiyorlar, önde ise berbatlar, bu takimi yenemesek ciddi anlamda yazik olurRakip su ana kadar karsilastigimiz acik ara en iyi top oynayan takim. Tottenham isim ve kalite olarak daha iyiydi ama AZ acik ve net daha iyi bir takim goruntusu verdi su ana kadar.
Yine de kesinlikle yenebilecegimiz bir mac.
Kendine gelmesi gereken ben değilim.Ne demeye çalışıyorsun burada aylardır? Neden daha net ve anlamlı bir yorum yapmıyorsun? Amacın sadece kendi bildiğini göstermek mi?
Rezalet bir futbol oynuyoruz, ne diyelim? Düşüncelerimizi dile getirmek bizim de hakkımız, değil mi? Hiç mi eleştiri yapamayacağız? Kendine gel biraz.
Yilin yorumuKendine gelmesi gereken ben değilim.
Kimi oynatıcakaın misalNapiyorsun??? Bu yunus neden 90dk oyunda??