Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.133
- 101.348
- 5.238
kesinlikle katılıyorum. Ancelotti ve Pep bu sene rezilleri oynuyorlar650 milyar euro daha harcayalım da beyimiz deplasmanda kör topal takım yenebilsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle katılıyorum. Ancelotti ve Pep bu sene rezilleri oynuyorlar650 milyar euro daha harcayalım da beyimiz deplasmanda kör topal takım yenebilsin
All right.Hoca moca degil. Hollanda liginin vasat takimina bukadar aciz duruma dusmek inanilir gibi degil
Deği ama AZ zaten fazla değiştireceğini başından belli biliyorduk. Bu hamle daha erken gerçekleşmesi gerekirdi85de girmekle 45 bir mi
THoca moca degil. Hollanda liginin vasat takimina bukadar aciz duruma dusmek inanilir gibi degil
Deği ama AZ zaten fazla değiştireceğini başından belli biliyorduk. Bu hamle daha erken gerçekleşmesi gerekirdi
Bir dahakine fergusonu örnek göster o da benzer bayakesinlikle katılıyorum. Ancelotti ve Pep bu sene rezilleri oynuyorlar
Mesele o değil öyle bir eleştiriyorlar ki ayıpyaptığı hatalardan öğrenirse zaten 10/10
Şu an maalesef 9/10
Hoca 3 lü sistemin işlemediği maçlarda 4 lüye dönmek lazım. En azından 60 dan sonra bunu yapmalıyız.
ulan harbiden bek e 20m harcadık ikisinden de yararlanamıyoruzbek olsa dönecekti bence reis
kaç daha lazım %100 içinİlk 8 yüzde 85.