Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi oynadık. Kaan, Salai ve Icardi eksiklikleri ile bu takımın böyle olması normal. Şanslı olsak kazanabilirdik. Direkleri dövdük. Bats güzel pozisyonda kaçırdı.

Taraftar olarak memnunum oynanan maçtan. İyi de oynasanız kazanamayabilirsiniz. Top yuvarlak.

Ama bir daha Bats ve Nelsson ile ilk 11 başlanırsa hatasına devam ediyor demektir. O zaman eleştiririz. Nelsson'u severim, olmuyorsa yapacak bir şey yok. Burası Galatasaray.

İyi oynadık. Kaan, Salai ve Icardi eksiklikleri ile bu takımın böyle olması normal. Şanslı olsak kazanabilirdik. Direkleri dövdük. Bats güzel pozisyonda kaçırdı.

Taraftar olarak memnunum oynanan maçtan. İyi de oynasanız kazanamayabilirsiniz. Top yuvarlak.

Ama bir daha Bats ve Nelsson ile ilk 11 başlanırsa hatasına devam ediyor demektir. O zaman eleştiririz. Nelsson'u severim, olmuyorsa yapacak bir şey yok. Burası Galatasaray.
Zaten sanchez ortaya geçti oyun değişti. Nelson durmadan geri kaçıyor bu oyun tarzında bizde oynayamaAz. Batsuhayi hiç bağlantı olamadi. Bize sanchez tarzı orta saha lazım. Sara 10 tarzı serbest oynamalı. O serbestliği versek bu adam 1 level atlar okadar eminim

Zaten sanchez ortaya geçti oyun değişti. Nelson durmadan geri kaçıyor bu oyun tarzında bizde oynayamaAz. Batsuhayi hiç bağlantı olamadi. Bize sanchez tarzı orta saha lazım. Sara 10 tarzı serbest oynamalı. O serbestliği versek bu adam 1 level atlar okadar eminim
Haklısın usta. Bu tarz sistemlerde köpek gibi oynayacak adam lazım ki, yetenekli adamların boş kalsın.

bu konuda yanlış düşünüyosun etiyle kemiğiyle 8 no bu çocuk
Serbest oynasa daha iyi bence kendiside 10 noda kendi mi iyi hissediyorum demişti. yeteneklerini daha iyi sergiler. Sanchez tarzı bir orta saha ile oyuna dahada hukmederiz. Yunustan kanat bek olmaz zaten. Onu bile deniyor orda. En aZindan denesin hocamız oynayamazsa eyvallah. Orta sahada çok boşluk verebiliyoruz. Orayı dolduran adam lazım.

Oyunculardan çekinerek kadro kurmayı derhal bırakması lazım. Hoca dediğin adam prensipli olur. Demirbay’ı Batshuayi’yi, Nelsson’u hoş tutmak zorunda değilsin. Galatasaray’ın başarısından önemli değil bu.

Dün Bats'ı oyundan alıp Demirbay'ı sokunca ilk defa orta sahayı vermeyeceğiz 70'ten sonra dedim. Keza vermedik. Gene de 3.sınıf bir takımla berabere kalmamız sevinilecek şey değil.

Nelsson yerine ayağına hakim bir stoper bakmamız gerekecek gibi duruyor. Keza hamle oyuncularımız da yeterli mi soru işareti. Sadece Ziyech var, o da kafa olarak yok.

günden güne adama kızamaz hale geldim ,öyle bir inatçı ki pes ettim resmen hocaya karşı tepkisizim

lakin son 2 maçtır degısıklık konusunda kısmen daha iyi diyebiliriz

Az Alkmaar deplasmanı kolay değil herkes Tottenham maçından sonra ezeriz geçeriz gibi düşünüyor ama Az Hollanda da Ajax PSV Feyenoordan sonra gelen takim topa hakim olan bizdik pozsiyonlari kaçan bizdik deplasmana göre kötü skor değil taraftarın da ayağının yere basmasi lazım 2 sağlam transferle Avrupa'da kafaya oynarız.

Zorluk seviyesi yüksek maçlarda:

1- bats ile çift forvet başlamamak, (hamle oyuncumuz kalmıyor)

2- yunus'u kanat bek olarak kullanmamak, (savunma yapacak fiziksel özelliklere sahip değil, hücum etkisini de azaltıyoruz)

3- nelsson ile başlamamak, (malum sebepler)

İlk 3 maddemiz olsun hocam.

4-2-3-1’e dönmeli. Yıllarca bunu oynattı. Eğer Jelert’i 10 milyona aldırdıysan bek oynatacaksın. Öbür tarafa da Berkan’ı koyacaksın mecburen. Bildiğin formata döneceksin.

Yok 3’lü savunma, yok Batshuayi ile çift santrafor. Dümdüz 4-2-3-1 oynasak kazanma ihtimalimiz artardı.

4-2-3-1’e dönmeli. Yıllarca bunu oynattı. Eğer Jelert’i 10 milyona aldırdıysan bek oynatacaksın. Öbür tarafa da Berkan’ı koyacaksın mecburen. Bildiğin formata döneceksin.

Yok 3’lü savunma, yok Batshuayi ile çift santrafor. Dümdüz 4-2-3-1 oynasak kazanma ihtimalimiz artardı.

tottenham samsun filan ne olacak

Mertens olmayınca takım üretemeyecek konumda ve Bats’ın sırtı dönük oyununun yetersiz olması oyunu olumsuz etkiliyor.

Avrupa’ya Sallai-Arias eklenecekse bir hakkımız kalıyor. Ben olsam Mertens/Bats muadili olabilecek bir ikinci forvet alırım. Mertens gibi 8-10-9 oynayabilecek birini bulmak zor ama bu tabi en ideali olurdu.

Option 2 - Barışı ilerde Osimhen ile beraber oynatıp tabanca gibi bir kanat bek almak.

Arias’ın nerede kullanılacağını da tam anlamadım, belki bu bahsettiğim roller için düşünülüyordur da alınacak oyuncunun kreatif ve sorumluluk alan cinsten olması lazım. Asist yapması lazım kısacası..

Sistem tartismasi gereksiz

Takim icin hangisi uygunsa onu oynatiyor zaten hoca,burda önemli olan oyuncu tercihleri

Sallai listede olsaydi batshuayi ile baslamazdik mesela

Veya kaan olsaydi nelsson baslamazdi

Nelsson’un bu kadar gerilemesi kendi kisisel performansi ile alakali,son 2 sezon da sampiyonlukta katkisi olan bir stoperi avrupa macinda dogal olarak hic tereddut etmeden oynatmasi normal

Ayrica dün oyun olarak kontrol tamamen bizdeydi galibiyeti kacirdik ama avrupa maclarinda özelikle deplasman da 1 puan herzaman iyidir yenemiyorsan yenilmeyeceksin deplasman da

tottenham samsun filan ne olacak
4-2-3-1 ile iki sene şampiyon olduk. Benim görüşüm devam etmesi yönünde. 4-3-3’e de fitim.

3’lü savunma, çift santrafor çok kompleks sistemler. Eldeki kadroda bunun için uygun değil. İcardi sakatlanmış zaten. İki tane santrafor var elinde, çift santrafor oynamaya çalışıyorsun. Saçmalık bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt