Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
22 yıllık kontrat uzatılmalı, bu adam bizim fergusonumuz olsun, 25 yılda 15 şampiyonluk garanti, 2 avrupa kupası, 8-10 şampiyonlar liginde bazıları ilk 8 olmak üzere gruptan çıkma görüyorum.

Okan Hocam Aslan Hocam! Bu taraftara tarihinde olmadığı kadar kazanmaya alıştırdığın için birilerinin 3 yediği deplasmanda berabere kalınca Terim fanları çıkıyor meydane. Biz sonuna kadar arkandayız, yine harika oynattın takımı böyle devam 💛❤️👏

-up8oli.webp

Hocam.cahil saldırganlara bakma tabiki eleştirilerimiz var ama bunları defol diyerek cahil cahil yapmiyoruz ve onlar azınlık olacak sen tarih yazmaya devam et hocam

* Arias’ın nerede kullanılacağını da tam anlamadım, belki bu bahsettiğim roller için düşünülüyordur da alınacak oyuncunun kreatif ve sorumluluk alan cinsten olması lazım. Asist yapması lazım kısacası..
sevgili cenk ,

* sahsen arias'a ve kulubune o kadar para verecegime -daha oncede yazdigim yokohama marinos da oynayan brezilya menseli ; yan . nacizane secimim olurdu .

yan 26 yas , arias 27 olmasi lazim.

sag da oynayip skora bu denli etki eden 2.bir oyuncu gormedim j ligi ozelinde .

saygi ve selamlar.

Okan Hocam Aslan Hocam! Bu taraftara tarihinde olmadığı kadar kazanmaya alıştırdığın için birilerinin 3 yediği deplasmanda berabere kalınca Terim fanları çıkıyor meydane. Biz sonuna kadar arkandayız, yine harika oynattın takımı böyle devam 💛❤️👏

Ekli dosyayı görüntüle 269029
Fatoş mu terim ? Nerden aklıma ilk bu örnek geldi bilmiyorum da Müslüman olup Allaha sövmek gibi bir şey olmuş

Hocam en son ne zaman yenildin kesin o maçta istifa demişlerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt