Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen senede böyleydi hoca niye oyuncu değiştirmiyor diyorlardı alın girenleri görüyoruz bu adam kimi sokacak keşke geçen sene gibi olup hiçbir oyuncuyu kenardan almasa...

Kenarda kreş tayfa + bitmiş Ziyech + formsuz Nelsson filan var.

bu sene için konuşmuyorum değişiklik ile hediye ettiği puan çok. rfa ve kasımpaşa bu sene bir örnek.
Yav dünyada puan kaybetmeyen td mi var? Kloop gelse ona da laf edeceksiniz
Takımın 10 eksiği var gayet iyi oynadık yedekte oyuncu vardı hoca mı sokmadı

Geçen senede böyleydi hoca niye oyuncu değiştirmiyor al girenleri görüyoruz bu adam kimi sokacak.
Bu maç sokmamalıydı işte üstad, değişiklik hiç yapmamalıydı ya. O son değişiklik olmasa belki maçı tutacaktık yani. Direnci çok düşürdü

Yav hocam Jelert varken Somali'li mültecinin eli kolu bağlıydı. Jelert çıkınca herif Leao'ya evrildi. Yapma şunu gözünü seveyim.

Keske Kerem yerine Efe'yle baslasaydin. Gittin bir de moralli Jelert'i olu Ziyech'le degistirdin. En onemlisi Sara'yi cikarma huyundan derhal vazgec. Sacmalama, Sara bu takimin beyni. Cikarma su adami bi daha.

Önde pres yapa yapa takim genel anlamda defans yapama becerisini unutmus. En tuafi bize karsi asiri derce pres yapan takimlarin presini bir türlu kiramiyoruz, olmayinca defansa gömüluyoruz, zaten onuda biz beceremiyoruz ve sonuc ortada. Kac kez yasadik bunu, ve devamida gelir.

Oyunu okuyamıyor. Nereye gittiğini süzemiyor. Adamlar akın akın gelirken oyuna Ziyech’i alıyor. Sara’yı çıkartıp Efe’yi alıyor. Her maç sonu gol yenmez ki yav. Böyle hocalık olur mu? Hiç mi sormazsın kendine ben niye her maçın sonlarında goller yiyorum diye?

Ziyech ve Efe Akman değişikliklerini biri bana anlatsın. Hangi mantık ? Hangi kafa ? Bıktık be hocam. Senin şu saçma değişikliklerinle maçı kendi elinle rakibe vermenden bıktık.

Her maç tırnaklarımızı yiyerek izliyoruz.Bunu övüyorsunuz bana gelipte.Rahat maçımız yok.3-2lik tottenham maçı dahil rahat maçımız yok.

Avrupa'nın açık ara en kötü oyun okuma ve değişiklikle oyuna müdahale eden hocasısın. Türkiye'de başarılı olman senin yeteneksiz bir hoca olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Bu takımın en büyük rakibi diğer takımlar değil, sensin hoca. Geldiğin seneden beri maç içinde yaptığın başarılı müdahale yok nerdeyse. Şu paralar daha iyi yabancı teknik direktörlere verilseydi keşke senin için her kuruş para ziyan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt