Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav dünyada puan kaybetmeyen td mi var? Kloop gelse ona da laf edeceksiniz
Takımın 10 eksiği var gayet iyi oynadık yedekte oyuncu vardı hoca mı sokmadı
yav ne alaka benim dediğimle kazanacağımız maçı gereksiz 2 değişiklikle verdik yoksa hocaya laf atmışım gibi savunmaya geçme.

Yani bu maç 2-1 ile bitse o ana kadar gerçekten helal olsun demiştim, iyi işler yapmıştı Okan hoca. Lakin son anda kendi eliyle takımı iki puandan etti. Yani büyük kayıp oldu bizim adımıza, buradan gelecek üç puan ilaç olacaktı bu eksiklikler ile. Ne diyeyim, ahmaklığımızla verdik puanı.
Bence bu noktaya bu kadroyla iyi bile gelmişiz kalede kaleci yok, stoper desen eli ayağı tutmuyor al birini vur ötekini her türlü Sanchez olmadığı senaryoda baskı yersek büyük sıçacaz.

Valla bu kadar eksikle elinden geleni yaptı hoca. Üzülmedim bugün skora hiç.

o da çıkarır guardiolanın son 10 maçını filan gözüne sokar
Nereye gideceğiz böyle. Ayrıca alakaya maydanoz.
3 senedir aynı şeyi yaşayıp duruyoruz. Şu durumdan mutlu musunuz yav.
Adamlar 1 aydır maç yapmıyor yav 1 ay. İlk idmanlarını 3 gün önce yaptılar.

Skoru tutmasını bilmiyor. Avrupada defans yaparak başarılı olursun deli gibi hücum yaparak değil.
Skoru tutma kaygısı yada düşüncesi yok bence önceden bende kızıyordum ama hoca tam tersi sürekli bastirayim istiyor skoru tutmak istese oyunu sete döndürür ona göre değişiklikler yapar vs

Teşhisi doğru koyunuz. Mertens - Nelson değişikliği takımı çökertti. Diğer sublar önemsiz.
ne alakası var yav. Ali denen herifin tek bir özelliği var çabukluğuyla karşısındakini geçip adam eksiltmek. 1 kere geçemedi Jelert'i. Jelert adamı 1'e 1 aldığı için Metehan da kanada kaymayıp arkada bekliyordu. Ali top ezip duruyordu solda. Ziyech girince Metehan'la eşleşmeye başladı. Nelsson da kademesine kayınca bütün denge bozuldu arkada.

umarim bir gazeteci sorar.. Jelert-Ziyech degisikligi tam olarak neden? Ben hic bir mantik bulamiyorum.

Avrupa ve ligde namaglupken soyluyorum okandan olmaz. Gercekleri geç olmadan gormek dileğiyle
Ben sana ufak bir haber vereyim, okan hocadan çoktan oldu bundan sonra bütün maçları 0 puanla kapatıp kariyerini bitirse, 3 şampiyonluğu var. Sen bana bir hoca söyle 3 şampiyonluk alsın bu ligde

Lütfen futbol bilginleri gelin yönetin sizi görelim
Ama ananıza karınıza çocuğunuza küfür yiyeceksiniz
Kabulseniz çözelim

hocam mümkünse ocakta, gerekirse bacaksız yeteneksiz olsun, tabi berkan gibi sıkıntılı olmasın ayağı,

tempolu, fizikli, uzun, tek olayı it gibi kosmak olan mümkünse orta saha için siyahi,

transfer yaptır. jakobs gibi sakatlık geçmişi de ben geliyorum diye bağırmasın yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt