Ben sana ufak bir haber vereyim, okan hocadan çoktan oldu bundan sonra bütün maçları 0 puanla kapatıp kariyerini bitirse, 3 şampiyonluğu var. Sen bana bir hoca söyle 3 şampiyonluk alsın bu ligde
Hamza hamzaoglu bile kupa aldı bu ligde geçiniz.
Ben sana ufak bir haber vereyim, okan hocadan çoktan oldu bundan sonra bütün maçları 0 puanla kapatıp kariyerini bitirse, 3 şampiyonluğu var. Sen bana bir hoca söyle 3 şampiyonluk alsın bu ligde
3.yüde muslera hediye etti rakip atamadı.Yine 2 tane yedik şükür. 3’lü devam et böyle aferin
Kimden olur?Avrupa ve ligde namaglupken soyluyorum okandan olmaz. Gercekleri geç olmadan gormek dileğiyle
Kalede Muslera ve önünde Metehan'ın stoper oynadığı yerde az bile yiyoruz o kadar diyim.Yine 2 tane yedik şükür. 3’lü devam et böyle aferin
Hahahah aynen yavrum aynenAvrupa'nın açık ara en kötü oyun okuma ve değişiklikle oyuna müdahale eden hocasısın. Türkiye'de başarılı olman senin yeteneksiz bir hoca olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Bu takımın en büyük rakibi diğer takımlar değil, sensin hoca. Geldiğin seneden beri maç içinde yaptığın başarılı müdahale yok nerdeyse. Şu paralar daha iyi yabancı teknik direktörlere verilseydi keşke senin için her kuruş para ziyan.
Şampiyonluk kaçarsa başarısız kabul edecek misiniz yoksa şey mi diyeceksiniz, sakatlık olmasaydı şöyle böyle olurdu.Alaka? Ne hocalara ne kadrolar kuruldu bu ligde başarısız olundu.
Hahahahaa kimle kimi kıyaslıyorsun, okan hoca artık fatih terimle yarışıyor.Hamza hamzaoglu bile kupa aldı bu ligde geçiniz.
Sivas maçında çekirge zıpladı demek Sivas maçındaki hakemle aynı karakterdeyim demek gibi bir şey.Çekirge sivas maçında zıpladı. Malmöde ayağı takıldı trabzonda ne olacak merak içindeyim hiç değişiklik yapmasa 3 puanı almıştık