Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya şunu anlamıyorum;

Kerem D. değişikliği ile beklenenin ötesinde doğru bi hamle yapmayı başaran ile

Nasıl Jelert-Ziyech değişikliği yapan aynı kişi olabilir

Aklım almıyor

Şampiyonluk kaçarsa başarısız kabul edecek misiniz yoksa şey mi diyeceksiniz, sakatlık olmasaydı şöyle böyle olurdu.

Geçen sene kusura bakmayın da ligin sonunda burada millet verem oldu.

Takımın durumu pamuk ipliğine bağlı.
Rakipler de o kadar mal ki sn dakikalar baskı yapsalar puan alamayacak takım yok.
Geçen sene verem olmasının sebebi hoca ve takım yani öyle mi? Geçen seneyi unutmuşuz herhalde takımın kaç puan topladığını rakibin son dakika hediye penaltılarını bunlara rağmen 2 senedir şampiyon yapıyor takımı.

Malmö gerçekten zayıf bir takım. İyi hazırlansaydık çok rahat yenerdik.

Tuna ne boş yapıyon kaç gündür yaw

Takim 2.5 senede 10 macta falan puan kaybetmis

Gotu yiyen baski yapsin alsin puani o zaman boyle bi mantik var mi yaw
Konu puan kaybı mı. Şu maçın benzerini kaç kere yaşadık.

Her maç biri çıksın atsın futbolu yaşıyoruz.

Adam sahaya ne zaman dokunsa gol yiyorsun. Ne zaman bir değişiklikle maça başlasa gol ile başlıyorsun.
Konu burada şu kadar maçta şu kadar ouan kaybı yaşanması mı.
2.5 senede mallığına 10 maç kaybediyorsan 20 tane de götünden balın aktığı maç yaşanmıştır yaşanmadı dersen son 3 maça bak istersen.
Allaha emanet gidiyorsun.

Batshuayi 'yi oyundan almaya maçası yemedi. Zamane yıldızı kaşar topçulardan acayip tırsıyor. Adamlar bana küser kuyumu kazarlar zannediyor. Zaha'yı kesip attığı gibi ziyech 'i de kesip atman lazımdı sezon başında.

Kalacak tabiki de sizin gibiler olmasa daha çok kalacak. Diyorum ya size torrent bile fazla. Adam sınırsız bütçesi okan koçbahçeyi her sene tokatlıyor destekleyeceğinize boşboş yazıyonuz

10 sene yasarsak gorelim kalır mı kalmaz mı. Bizim baskaları gibi basarısızlık cezasız kalmaz. Bu sene olamazsan sneeye de kotu baslarsan 2026 ocaktan saya sove gonderilir. Gercekler bu.
Değişiklikleri ve oyun içi formasyonda kendini geliştirmezse sonu bu

Sacma sapan bilip bilmeden konusuyorsunuz yine

Jelert son dakikalarda kulubeye geldi yener ince ile konustu ve bu görüntü ekrana yansidi

Agrisi oldugu icin cikmak istedi yani bunu hepimiz gördük

Hala burda hoca’nin gereksiz degisiklik yaptigini yaziyorsunuz utanmadan

Kulube de adam kalmadigi icin berabere kaldik

Ya şunu anlamıyorum;

Kerem D. değişikliği ile beklenenin ötesinde doğru bi hamle yapmayı başaran ile

Nasıl Jelert-Ziyech değişikliği yapan aynı kişi olabilir

Aklım almıyor
cunku bazı degısıklıklerı ezbere yapıyor iyi takip eden her mac nelsonu aldıgı dakıkalar veya sarayı cıkardıgı dakıkalar bile aynı

Jelert'in kartı yok, kenara değişiklik işareti yapmadı.

Neden çıktı, nasıl bir açıklaması var bunun? Yani nasıl bu kadar aleni bir hata yaparsın Okan hocam, nasıl ya. Canım acıyor gerçekten. Amatör bir hata bu ya.
Uzun suredir oynamadigi icin kramp midir nedir olmus diyor hoca.

10 sene yasarsak gorelim kalır mı kalmaz mı. Bizim baskaları gibi basarısızlık cezasız kalmaz. Bu sene olamazsan sneeye de kotu baslarsan 2026 ocaktan saya sove gonderilir. Gercekler bu.
Değişiklikleri ve oyun içi formasyonda kendini geliştirmezse sonu bu
“Bizim baskaları gibi basarısızlık cezasız kalmaz.” bu ağızları size veren sosyal medyaya ben. Okan hoca başarısız olsa da kalacak kredi olan biri bunu çoktan hak etti. Şu felsefeyle bırak Avrupa kupası almayı gruptan bile çıkamayacak duruma gelirsin, her sene şampiyon olamazsın her sene hoca değiştiremezsin

Okan hocam şimdi değişiklikleri niye neden yaptın bilmem, elbette haklı sebeplerin vardır,

Ben kendi açımdan tek bir şey söyleyeceğim;

Bir şeyi bence ya yapmamak lazım ya da tam yapmak lazım;

Mesela Efe Akman'ı oyuna 5 dk almak yerine yemin ederim bugün maça Efe Akman vs ile ilk 11 başlatıp çıksaydın ve 3-0 yenilseydik gram laf etmezdim. Derdin ki zaten Avrupa'da yolumuza devam ediyoruz TS maçı var Sara, Torreira, Sanchez benim için çok önemli, bu oyuncular yedek, yerine Efe Kerem vs oynayacak. Okey derdim hiçbir şeye itirazım olmazdı.

Ama son 5 dk kala bu çocuğu oyuna alıp, son 3 dk kala Ziyech'i alıp bu maçı 2-2 bitmesine vesile oluyorsun ya işte buna çıldırıyorum şu an.

Hocayı sadece 1 değişiklik konusunda eleştiririm o da Jelert çıkarıp Ziyech'i alacağına formayı üstüne giyip kendi oyuna girse yine maçı kazandırdık.

Hocam kendine hiç mi saygın yok şu adamı görüyorsun bir tarafında bile sallamaz hale gelmiş hale medet umuyorsun Bodrum maçında kaçırdığı gol sonrası bavulunu verip dehleyecektin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt