Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun suredir oynamadigi icin kramp midir nedir olmus diyor hoca.
Üzücü oldu. Davinson ile oyun gücümüz azaldı, Jelert olayı ise tamamen patlattı bizi. Okan hoca için şimdi bir şey diyemiyorum. Mecbur kalmış, kulübe zayıflığı bizi aldı. Bu sefer Sallai transferinde ki gecikme acıttı.

ziyechin maddesi devreye gırıyor mu sonradan gırınce

Ziyech'i oyuna sokmasında bir sıkıntı yok. Jelert'in olduğu yere koymasında sıkıntı vardı bu maçta.

Bazı şeyleri göz göre göre yapan adamın uluslararası arenada başarısı falan olmaz. Boşuna çıkıp a.ligi faan demesin.
edebinle kalan maçlarda yenil boşa takım gazi vermesin yeter.

Bzı şeyleri önemsemiyorsun artık anladık.
Ciddi rakip varsa var yoksa yok. Başka da özeti yok.

Boşuna da ordan burdan tutulacak bahane aramayın.

renktaş yaşını bilmiyorum da bizim 96-99 avrupa maceramızı izledin mi sen

Çok başarılı lafım yok ama bazen öyle işler yapıyorki özellikle Avrupa'da akıl sır ermiyor

Sacma sapan bilip bilmeden konusuyorsunuz yine

Jelert son dakikalarda kulubeye geldi yener ince ile konustu ve bu görüntü ekrana yansidi

Agrisi oldugu icin cikmak istedi yani bunu hepimiz gördük

Hala burda hoca’nin gereksiz degisiklik yaptigini yaziyorsunuz utanmadan

Kulube de adam kalmadigi icin berabere kaldik
Yav 5 dakika daha oynayamayacak mı adam ayağındaki ağrıyla. Adam pasifize etti Ali denen futsalcıyı. Bari Yunus'u koy oraya. Ziyech'i oraya koyar koymaz takımın bütün savunma kaymaları darmadağın oldu.

hiçbir hoca kusursuz degil maalesef öyle dusunmek lazım en mukemmel dedigimiz pep,klopp,angelotti gibi hocaların bile defoları var bizim hocanın kusuruda sahayı okumadaki eksıkleri ,yapacak birşey yok

kusurlarını düzeltirse zaten bizde kalmaz avrupa yapar bunu hep söylüyorum.

“Bizim baskaları gibi basarısızlık cezasız kalmaz.” bu ağızları size veren sosyal medyaya ben. Okan hoca başarısız olsa da kalacak kredi olan biri bunu çoktan hak etti. Şu felsefeyle bırak Avrupa kupası almayı gruptan bile çıkamayacak duruma gelirsin, her sene şampiyon olamazsın her sene hoca değiştiremezsin

4 yıldızın birine sahip terime basarız oldugunda neler yaptıgımız belli. Romantikliği bırakalım

Ziyech değişikliğinde düşündüğü basitti topu ayağında biraz tutar, zaman geçirir hatta 1-2 faul alır falan diye düşündü ama Ziyech oyuna girmemiş gibiydi.

Şu adama rotasyonlu bir kadro kurun 3 senedir tek kulvarlık kadroyla bu iş olmadığını artık yönetim görmesi lazım.

Gidip Zaha, Ziyech, Ndombili gibi bitmiş oyuncular yerine Sallai, Barış gibi takım oyuncusu alın yarın gidin ilk başta Arias'ı bitirin, Nelsson yollayıp sisteme uygun stoper alın hatta Yasin Özcan'ı çekin Metehan'ı yollayın.

ne alakası var yav. Ali denen herifin tek bir özelliği var çabukluğuyla karşısındakini geçip adam eksiltmek. 1 kere geçemedi Jelert'i. Jelert adamı 1'e 1 aldığı için Metehan da kanada kaymayıp arkada bekliyordu. Ali top ezip duruyordu solda. Ziyech girince Metehan'la eşleşmeye başladı. Nelsson da kademesine kayınca bütün denge bozuldu arkada.

evet bu da mantıklı. ama mertensi çıkarıp nelsonu alınca hem dizilişi hem de 3-4 adamın yerini değiştirdi önde baskı yapamamaya ve rakibi doğru karşılamamaya başladık. ziyeçi forvet arkasına falan almalıydı orası öyle de takımı öyle bi bozdu ki sol taraf da tamamen çöktü. larsen bi tane atıyordu 2.de de thelin önüne bıraksa atacaktı. sadece ali - mete eşleşmesi değildis sorun çünkü mertensi çıkarıp nelsonu alınca takıma çekilin msjı verdi. takım önde oynamaya devam etse ali bizim ceza sahasına yakın top alamayacaktı kolayca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt