Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet doğru bir noktaya parmak basmış fark 4 maç olabilir bunu 7 maça çıkarmadan rahat yok. Gevşemeden 7 maça çıktıktan sonra bu durumları konuşabiliriz.

2 kritik maçla 1 puana düşer ocak ayına 1 puan farkla girersin işler karışır

2035 senesinin Halefleri ve Selefi Galatasaray Teknik Adamlığı güvende InCollage_20241226_164747446.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisinin en sevdiğim taraflarından birisi boş yerli oyuncu almıyor, kendisi döneminde anadolu takımlarından yerli oyuncu aldığımızı hatırlamıyorum. Kazımcan ile Abdülkerim kendisi gelmeden almıştık diye hatırlıyorum.

Buranın değerli kılınması ve gerçekten hakedenin alınması gerektiği algısını yerleştirirsek dahada büyürüz. Yerli oyuncu kıstasındaki kriterlerine bayılıyorum umarım bunda fire vermez.

Bilbao deplasmanında elendiğimiz zaman çamurlu sahada diz çöküp ağlayan adam, o statta Avrupa Şampiyonu olacak teknik adam olarak. Bambaşka bir motivasyon ya. Tüylerim diken diken.20241226_145725.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GfzczmjXUAAsT0V

Bu troll Galatasarayli arkadasimizin programina cikmasi beni sasirtti acickasi.

1735326374217.png

Akhisarsporda asbaskanmis ordan taniyordur büyük ihtimalle

fan brokhorst un rangersta sıradan topçularnan çıktığı uefa finaline neden çıkmıyalım
hedef, Victor osimhen de varken bu olmalıdır
buna uygun hamleler ve pirimler verilerek bu hedefe varılmalıdır . ünsalında dediği gibi LA TAHZEN !!!

jose'yi tokatladin ya bu bile büyük basaridir.
Fenerle puan farkimiz 8 degil aslinda 9.
Burdan da vermezsin herhalde reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt