Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru düzgün oyuncu aldırmazsan olacak olan budur.

Sağ bek yok
Orta saha yedeği yok
Mertens yerine oynayacak adam yok
Kanat yok

Sağ sol barışı koşturarak adamı yoruruz yıpratırız başka bir şey değil

şu kararı anlamakta zorlanıyorum

üstelik 4lü ısrarı rotasyonu da daraltıyor
çıldırttı maalesef

OB müridi olmaya o kadar yakındım ki bir ay önce

harika bir şey icat etmişti 3-4-1-2 3-4-2-1 4-4-2 4-2-3-1 arası şekil değiştiriyordu takım oyun içinde

o iki üç sezon önceki Gasperini Atalanta'sı gibi. acayip lezziz bi şeydi. anlamadık ki niye vazgeçildi

Defans çiftlik gibi, herkes sarhoş gibi ,her maç en az 1 gol yiyoruz, kalede kaleci yok,

bek yok
orta saha yok

nasıl iştir bu be.

Torreira çıktıktan sonra pozisyon bulamadık. Şu adam hala orta sahayı boşaltıp maç çevireceğine inanıyor ya..3 senedir defalarca aynı saçmalığı yapıyor 1 tane maç çeviremedi öyle hala ısrar

Vallahi savunmayı boşaltsak dahi dolu savunmayla aynı sayıda pozisyon yiyoruz, torreira, sara dan biri tekliye dönüldüğü an takım şalter indiriyor. Torreira çıkmasıyla takım hücum ritmini kaybetti son 10 dk

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çıldırttı maalesef

OB müridi olmaya o kadar yakındım ki bir ay önce

harika bir şey icat etmişti 3-4-1-2 3-4-2-1 4-4-2 4-2-3-1 arası şekil değiştiriyordu takım oyun içinde

o iki üç sezon önceki Gasperini Atalanta'sı gibi. acayip lezziz bi şeydi. anlamadık ki niye vazgeçildi
Cevap basit icardi gidince bu sistemin bozulacağını düşündü ve yunusu daha çok parlatmak istedi

Okan hoca bir çok konuda çok istikrarlı mesala taraftarın en nefret ettiği yavşak takımlara puan veya puanlar hediye etmek gibi.

İlk devreyi boş yere heba ettik Okan hoca. 3-4-1-2 yada 3-4-2-1'e göre artık yapman lazım planlarını 4'lü bizim tavanımızı aşağıya çekiyor. Bir de şu takıma bitiricilik çalıştır hocam biraz bu kadar pozisyon kaçmamalı.

4’lüye tam dönüşü uygun bulmuyorum, en iyi oyun üçlüyle oynandı. Skoru bulmakta da hiç zorlanmadık üçlüde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt