- 6 Eylül 2014
- 83.225
- 56.797
- 4.283
İlk yarı boşuna oynandı basta oynayacaksin bu topu yersen öyle ye golü. Hicbir risk almadan gol yedin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi olmadan da oynadık ki Bodrum-Eyüp-Sivas fikstüründe ve giderek iyiye gidiyodukCevap basit icardi gidince bu sistemin bozulacağını düşündü ve yunusu daha çok parlatmak istedi
Valencia gibiSon vuruşu olan adam lazım.
Dede ne anlatıyon sen yaBu sene şampiyon olabileceği son sezonu, onu da inşallah şu avantaj elindeyken altın tepside vermez, Muslera, Torreira, Mertens, Icardi hepsi tükendiler, Nelsson'u zaten bitirmişti, Davinson ve Abdülkerim de sıradalar. Saç baş yolduran Barış Alper ve eğer bozulmaz ise Sara dışında gelecek sezona katkı alabileceği adam neredeyse kalmadı. Yunus falan da buradan ileriye gidemez, istikrar falan hak getire onda o kumaş yok. Bu sezon ıkına ıkına şampiyon olsun bir zahmet, kaç puan fark ikili averaj hepsi elinde.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocaya yazar çünkü jelert ile sallaiyi ben aldırmadım. Kerem ve boey olsa maçı kazanmıştık. Yerlerini dolduramıyorsan oyuncu göndermeyeceksinŞu puan kaybı oyunculara yazar hocaya değil. Ciddiyetsizliğin bedelini ödedik. E tabi bunda hocanın da payı var ama direkt değil en azından.
Hocam güzel söylüyorsun da adamın kırmadığı rekor kalmadı onlar da hocaya yazar o zaman. Boey ve Kerem konusunda da yüzlerce kez açıklandığı üzere adamlar gitmek istedi. Boey antrenmana çıkmamış yahu bu adamı nasıl tutacaksın?Hocaya yazar çünkü jelert ile sallaiyi ben aldırmadım. Kerem ve boey olsa maçı kazanmıştık. Yerlerini dolduramıyorsan oyuncu göndermeyeceksin
Gayet baskın top oynadık.
Olmayınca olmuyor. İcardiyi çok arıyoruz maalesef.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi