Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarı boşuna oynandı basta oynayacaksin bu topu yersen öyle ye golü. Hicbir risk almadan gol yedin

hocam gene açık ara sana yazdı şu maç.

koskoca ilk yarı kağnı gibi sadece 50 metre osimhene top dikilen oyun (kaç maçtır böyle başlıyor)

sıkışınca al her hücumcuyu oyuna ..

o olmaz, tutmaz o kampanya hocam. her zaman yemiyor papaz o pilavı.

düşen takıma bıraktın gene puanı ..

Bu sene şampiyon olabileceği son sezonu, onu da inşallah şu avantaj elindeyken altın tepside vermez, Muslera, Torreira, Mertens, Icardi hepsi tükendiler, Nelsson'u zaten bitirmişti, Davinson ve Abdülkerim de sıradalar. Saç baş yolduran Barış Alper ve eğer bozulmaz ise Sara dışında gelecek sezona katkı alabileceği adam neredeyse kalmadı. Yunus falan da buradan ileriye gidemez, istikrar falan hak getire onda o kumaş yok. Bu sezon ıkına ıkına şampiyon olsun bir zahmet, kaç puan fark ikili averaj hepsi elinde.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene şampiyon olabileceği son sezonu, onu da inşallah şu avantaj elindeyken altın tepside vermez, Muslera, Torreira, Mertens, Icardi hepsi tükendiler, Nelsson'u zaten bitirmişti, Davinson ve Abdülkerim de sıradalar. Saç baş yolduran Barış Alper ve eğer bozulmaz ise Sara dışında gelecek sezona katkı alabileceği adam neredeyse kalmadı. Yunus falan da buradan ileriye gidemez, istikrar falan hak getire onda o kumaş yok. Bu sezon ıkına ıkına şampiyon olsun bir zahmet, kaç puan fark ikili averaj hepsi elinde.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dede ne anlatıyon sen ya
Her sene bıkmadın mı aynı şeyleri söyleyip düz fuvara toslamaya

Bu takımın oynayacağı tek oyun hücum press. Bu kadar kusurlu oyuncuyla sistem filan olmaz. Yaparsın 2 - 0, 3 - 0 sonra 4'lüye dönersin istersen.
Allah için takımı geriye çekme

Şu puan kaybı oyunculara yazar hocaya değil. Ciddiyetsizliğin bedelini ödedik. E tabi bunda hocanın da payı var ama direkt değil en azından.
Hocaya yazar çünkü jelert ile sallaiyi ben aldırmadım. Kerem ve boey olsa maçı kazanmıştık. Yerlerini dolduramıyorsan oyuncu göndermeyeceksin

Acilen istatistik atalım.
Önemli olan bu.

3 aydır takım top oynamıyor ama olsun istatistik oluyor. Biri çıkmadığı sürece istatistik sıçıyor, sıçsın abi önemli değil birileri atınca hocama istatistik yazıyor.

Gayet baskın top oynadık.
Olmayınca olmuyor. İcardiyi çok arıyoruz maalesef.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocaya yazar çünkü jelert ile sallaiyi ben aldırmadım. Kerem ve boey olsa maçı kazanmıştık. Yerlerini dolduramıyorsan oyuncu göndermeyeceksin
Hocam güzel söylüyorsun da adamın kırmadığı rekor kalmadı onlar da hocaya yazar o zaman. Boey ve Kerem konusunda da yüzlerce kez açıklandığı üzere adamlar gitmek istedi. Boey antrenmana çıkmamış yahu bu adamı nasıl tutacaksın?

Ne bütün başarıları ne de başarısızlıkları Hocaya yazmak mantıklı değil. Bugün özellikle ikinci yarı aptallık dahil her şeyi yaptık gol için. Bazen 100 milyonluk adam bile saçmalıyor görüldüğü üzere. Olmadı, sağlık olsun.

Gayet baskın top oynadık.
Olmayınca olmuyor. İcardiyi çok arıyoruz maalesef.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam olarak öyle değil malesef. İlk yarı zaten baskın falan değildik. Mıy mıy top oynadık. Bir ara 1-0ken adamlar 2yi arıyorlardı hatta.
İkinci yarıda şuursuz bir baskı vardı ama sistem yoktu. Cümbür cemaat rastgele saldırdık Hatay zaten çok yetersiz top taşımada.

Hocayı suçlamamalıyız kısmı dışında genel sorun buydu ve katılıyorum. Bu bir kerelik bir şey olsaydı hocayı suçlamama kısmına da katılırdım ama biz sezon başından beri çok fazla pozisyon harcıyoruz. O yüzden hocanın da bu konuya çözüm bulamaması kendisine yazar Okan hocam pragmatist davranıp bu konuda dışardan ekstra antrenör desteği almayı düşünmeli bence PL kulüpleri salak değil pozisyonel, taç, bitiricilik tarz antrenörlerle çalışıyorlar Okan hoca da bunu düşünmeli. Bu kadar pozisyon kaçırma kötü şuta kalitesi daha başımıza iş açar yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt