Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunu eleştirmeyeceğim yeter ki üç puan alalım demiş idim, ee verimsiz hücum ve yine gol yenen bir maç sonrası gelen puan kaybını da eleştiririm ama Okan hocam. Bu takım kaç maçtır ne oynuyor? Elbette puan kaybedilecek, sonsuza kadar kazanamayız lakin bu puan kaybının yeri Hatay maçı olmamalı, daha zor deplasmanlara gidecek iken...

Hocam taş olsa çatlar artık şu yönetime operasyon çeksen mi kenardaki adamları görünce ben senin adına üzülüyorum boşa kendini yıpratma sen bizim değerlimizsin istediğini söyle sen darlamıyorsan biz yönetimi 7/24 darlayalım.

Yönetime kapalı kapılar ardında tavrını koymalı. 1 ay önce hücum oyuncusu istedi ortada kimse yok

Kadro kalitesiyle 2 senedir buralara kadar geldi biz burda eleştirdik diye hain ilan edildik ama yinede söyliyim bu takıma orta saha aldırmadığı sürece eziyet çekmeye devam edicez işte görüyoruz sara sakatlandı takım kilitlendi orta saha yok hükmünde 2 maçtır. Ayrıca 90+ 6 da hangi akla hizmet oyuncu değişikliği yaptı onuda açıklasın bi zahmet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan hoca'nın bence yıllardır en büyük eksiği bu tarz takımın uyuduğu ve saçmaladığı maçlarda saha kenarında tepkisiz kalması. taç çizgisinde sert şekilde ikaz et takımı, toparla,uyar futbolcuları. Dünyanın en büyük taktik dehaları klopp, guardiola bile kendini yırtıp parçalıyor saha kenarında bu tarz saçmalıklar gördüklerinde. Y.boys maçı, fb şampiyonluk maçı, bu maç gibi takımın düğümlendiği maçlarda kenarda donup kalıyor

Transferde hata yapma lüksü yok.umarım.sara gibi net kaliteli adamlar aldırır.

Oyuncular gol.kacirdi hocanin sucu yok denilmesi bana tuaf geliyor, tamam okan cikip kendisi atacak hali yok, ama sonucta takimdan sorumlu olan hocadir, misal yönetim transfer yapmasza bu hocanin sucumu? Yoksa yönetimin mi?

Birde unutmamak gerek bu.ilk defa olmuyor, bizim takim genelde cok gol kaciriyor ama birsekilde maci koparinca kimsenin gözüne batmiyor. Yani ne ilk ne son olacak bu gol kacirmalar cözümü hoca bulmali neden böyle oluyor diye, bulamiyorsada o vakit dogal olarak suc hocada olur.

Şampiyonluğu bile verir fb denen loser takım saçmalamasa. 3 yıldır oyuncu değiştirmeyi öğrenemeyen adam orta sahanin önemini kavrayamayan adam td lik mi yapacak bize.

Oyuncular gol.kacirdi hocanin sucu yok denilmesi bana tuaf geliyor, tamam okan cikip kendisi atacak hali yok, ama sonucta takimdan sorumlu olan hocadir, misal yönetim transfer yapmasza bu hocanin sucumu? Yoksa yönetimin mi?

Birde unutmamak gerek bu.ilk defa olmuyor, bizim takim genelde cok gol kaciriyor ama birsekilde maci koparinca kimsenin gözüne batmiyor. Yani ne ilk ne son olacak bu gol kacirmalar cözümü hoca bulmali neden böyle oluyor diye, bulamiyorsada o vakit dogal olarak suc hocada olur.
doğru tespit. özellikle avrupada yemez bu şansın. iyi takımlara karşı totalde bazen tek pozisyonla bitirirsin maçları onu gole çevirmediğin sürece, son pası doğru atmadığın sürece sabahlara kadar oyna gol falan atamazsın. dün ki pozisyonları herhangi bi avrupa takımı yakalasa 7 ye 8 e yatırır rakibini. bu kadar bariz hatalar zinciri bir maç yakın zamnada hatırlamıyorum. son bölgede yaptığımız tek doğru yok.

barış çizgiye mithiş gidiyor sanırsın dünya starı, bi orta kesiyor amatörde oynatmazsın. son bölgede doğru tek pası yok adamın ya. aslında yaya kendi oyuncumuza bi pası doru atsa kaleciyle karsı karsıya kalacağız. atamıyor adam ısrarla. yorgunluk falan da denemez buna. dense de ona göre oynayacak kardesim. ben senin deli danalar gibi kosusunu mu izlicem, yoksa takıma katkın var mı yok mu onu mu değerlendiricem? 5 dripling az at ama o son pasları da doğru kullan. vurulacak yerde pas veriyor, pas verilecek yerde vuruyor. böyle saçma sapan br şey. dün bu sinirle ben uyuyamadım, topcular oynadıkları rezalette nası uyuyabilecekler şaşıyorum. sabaha kadar düşünmeleri lazım özellikle o barısla yunusun.

nası forvete birinci sınıf oyuncular geliyor. kanata da gelmeli. tüm maçların kilit tarafı tamamen bu. özellikle böyle basit takımlar için.

Mertens ve hocanın söyledikleri itiraf niteligindeydi, bizler zaten söylüyorduk 3 4 maçtır takım ve hocada rehavet ben oldum havası var diye ,tokadı yemeden hicbirisi anlamadı
Bir nasihat bin musibetten iyidir umarım

200 milyon euroluk takımız ama hatayı yenmemiz için bir 50 milyon euroluk daha transfere ihtiyacımız var.hiçbir teknik direktöre böyle olanaklar verilmedi galatasarayda.artık hocalığını göstereceksin sen bu maçlarda varsa.

Fenere tekrar koyman lazım hocam. Kaldı 35

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

200 milyon euroluk takımız ama hatayı yenmemiz için bir 50 milyon euroluk daha transfere ihtiyacımız var.hiçbir teknik direktöre böyle olanaklar verilmedi galatasarayda.artık hocalığını göstereceksin sen bu maçlarda varsa.
500 milyon euroluk takım da olabilirsin ve transfere ihtiyacın olabilir. Hatay'ı yenmek için transfere ihtiyacın yok, Hatay'ı yenmek için oyun içi konsantrasyonu yüksek tutman gerekiyor. Ne diyor Mertens nasıl olsa kazanırız düşüncesi ile başladık maça. Sen maça bu kafa yapısı ile başlarsan koca ilk yarıyı çöpe atarsın. Transfere şu yönden ihtiyaç var. Haftalardır hiç bir oyuncuyu dinlendirmeden, rotasyona sokup bak forma öyle bedevadan alınmıyor kendini yırtmalısın gibi tehdit oluşturamadığın için transfer şart. Kaan Ayhan'ın sağ bek performansı yetersiz, Abdülkerim iyi durumda değil. Orta sahadaki en önemli oyuncun sakatlanınca onun yerini dolduracak oyuncun muhakkak olmayacaktır. Çünkü en önemli oyuncun o ama onun oyununun yanına yaklaşacak oyuncun da yok malesef. Hocanın tek hatası kapanacak Hatay'a karşı Kerem Demirbay ile başlamaması idi. Sara'nın oyununa yaklaşacak en yakın oyuncu takımda fizik kalitesi düşük de olsa Kerem. Rakip kapanacak topu sana bırakacak ama sen topu Berkan ile kullanmayı tercih ediyorsun. Hocanın en büyük hatası buydu nasıl ki ikinci yarıda bu hatasından vazgeçti oyunu komple eline almayı başardın.

200 milyon euroluk takım goygoyu bitsin ya

Transfermarkt üzerinden takım değerlendirmeyelim rica ederim

Bu mantığa göre elalem 1 milyar euroluk takımla Osasuna'dan Wolwer'dan falan tokat yiyor

Niye abicim karşı takım insan değil mi

Siz Hatay'da oynuyor diye, üst seviye değil diye karşınızdaki profesyonel futbolcuyu tahta mı zannediyorsunuz

Bazen olmaz işte, bazen berabere de kalırsın, yenilirsin de

200 milyon euro'luk takımsın (bu mantığa göre) ama bak bi Sara olmayınca dümdüz bi takım oluyorsun işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt