Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şansızlık olur puan kaybedersin anlarım ama koca ilk yarının boşa geçirilmesi saçmalık. Hiç bir şey yapmadık ilk yarı. Yavaş yavaş oynayıp takıldık kontra verdik.

Kaani sağ bek oynatma diyecem yine oynayacak ne yazikki.

orada anlamayanlar için açayım o metafor, sen sara olmadan sondan 2. olan hatayı yenemiyorsan hala transfere ihtiyaç duyuyorsan yedekleri hiç oynatmayıp köreltip maç temposundan uzak tutup, sürekli hep aynı adamları 90 dakika suyunu çıkarana kadar oynatıp(yaratıcılığın olmadığı, yardımcıların vasıfsız olduğu için) sonra yedeklere ihtiyacın olduğunda hadi oynayın diye hocalık yapıyorsan, takımda laubalilikten gösteri maçı gibi saçma sapan pas atan adamların çiftliğine dönmüşse sen buna birşey yapamıyorsan, kaç kere çekirge gibi sıçradın son anlarda yırttın.bu kaybın sinyaleri 5 haftadır bağırıyor ama sen hala aynı şeyleri yapıp farklı şeyler olmasını bekliyorsan her maç ezbere çıkıyorsan, bu haftaya kadar 2-3 tane hariç rahat maç sonu izletmemişsen sorumlu sensindir.

Okan hoca hatalarından ders çıkaracaktır. Son iki sezonun şampiyonu. Bu sene de namağlup götürüyor. Camia olarak düşmanlığı kendi içimizde değil rakiplere ve GS düşmanlarına karşı yapmalıyız.

Şu orta saha çıkarıp forvet alma işini bayadır yapmıyordu. Dün yine başladı. Torreira çıkarıp Şuayip almanın hiçbir faydası olmadı üstüne kontra yedik her zamanki gibi

o kadar forvetin arkasında kamilbayı tek orta saha oynatacak dünyada başka hoca bulamazsın

babacım marjinallik ya akımının öncülerinden resmen

Kadro kalitesiyle 2 senedir buralara kadar geldi biz burda eleştirdik diye hain ilan edildik ama yinede söyliyim bu takıma orta saha aldırmadığı sürece eziyet çekmeye devam edicez işte görüyoruz sara sakatlandı takım kilitlendi orta saha yok hükmünde 2 maçtır. Ayrıca 90+ 6 da hangi akla hizmet oyuncu değişikliği yaptı onuda açıklasın bi zahmet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kadro kalitesiyle gelmedi, her sene bir dünya eksik vardı 2 senedir sol beksiz oynadı yine şampiyon oldu. Adamı eleştireceğiniz yer maç kazanma puan toplama değil adam bunun kitabını yazdı.
Adamın eleştirilecek yanı yapılan transferler

Adamın elinde sağ bek yok
Sadece 3 stoper var biri arızalı
Sol bek yedeği yok
Orta sahada torreira sara hari iyi oyuncu yok
Mertens 38 yaşında yedeği yok
Kanat olarak yunus ve barış hariç adam yok

Kadro nasıl kaliteli oluyor biri anlatsın. Fenerin elinde 22 tane belli bir düzeyin üstü futbolcu var bizim kadro nasıl kaliteli oluyor

Not:kadronun rezil olması okan hocaya yazar

Kadro kalitesiyle gelmedi, her sene bir dünya eksik vardı 2 senedir sol beksiz oynadı yine şampiyon oldu. Adamı eleştireceğiniz yer maç kazanma puan toplama değil adam bunun kitabını yazdı.
Adamın eleştirilecek yanı yapılan transferler

Senin forvetinde 2 yıldır İcardi bu senede Osimhen var defansında 2 yıl seni şampiyon yapmış nelson var davinson diye bir gerçek var en iyi yerli stoperlerden apo var ilk şampiyonlukta ve geçen sene devre arasına kadar sağ bekin boeydi orta sahanda torreira sol kanadında Kerem vardı şimdi yunus var sağ kanadında geçen seneden beri alev alan Barış var kalende efsanen Muslera var 11 12 tane kaliteli topçun vardı rakibe göre onun ekmeğini yedi ama bu kritik adamlardan biri eksik oldu mu sudan çıkmış balığa dönüyor ben bi hocalık meziyeti göremiyorum. Sen gördüysen sen anlat burdaki renktaşlarda öğrensin bende öğreniyim birde sana zahmet 90+5 de oyuncu değişikliğini açıklarsan çok memnun olurum

Oyun olarak bence iyi durumdayiz bunu avrupa macinda daha iyi görecegiz

Hoca’ya güvenim tam

Sampiyon olacagiz

Benim tek bir elestirim var hem hoca’ya hem de oyuncu grubuna,son siralar da bulunan takimlara karsi takim olarak herzaman laubali cikiyoruz

Istanbulspor’a penalti’yi pas ile kullaniyoruz falan

Veya dün ilk yari’yi cöpe atmamiz zaten kazaniriz mantigi ile olmaz yani

Bunun önüne gecilmeli mac secilmemeli

Hoca’ya da oyuncu grubuna da güvenim tam bu isi basaracagiz yine sampiyon olacagiz ondan hic bir süphem yok

Senin forvetinde 2 yıldır İcardi bu senede Osimhen var defansında 2 yıl seni şampiyon yapmış nelson var davinson diye bir gerçek var en iyi yerli stoperlerden apo var ilk şampiyonlukta ve geçen sene devre arasına kadar sağ bekin boeydi orta sahanda torreira sol kanadında Kerem vardı şimdi yunus var sağ kanadında geçen seneden beri alev alan Barış var kalende efsanen Muslera var 11 12 tane kaliteli topçun vardı rakibe göre onun ekmeğini yedi ama bu kritik adamlardan biri eksik oldu mu sudan çıkmış balığa dönüyor ben bi hocalık meziyeti göremiyorum. Sen gördüysen sen anlat burdaki renktaşlarda öğrensin bende öğreniyim birde sana zahmet 90+5 de oyuncu değişikliğini açıklarsan çok memnun olurum

Adam bütün lig rekorlarını kırdı alt üst etti. Sen burada hocalık göremiyorsan körsün. Sadece barış ve yunusa baksan hocayı görürsün

Bundan sonra rakipleri daha fazla onemseyecegiz
Cidden böyle mi dedi?

sağ bek alınana kadar bilinmiyor muydu alan, onaylayan suçlu değil mi?daha önce hangi hocaya bu miktarda para harcanıp sağ bek alındı daha doğru dürüst oynatmadan ben bunu beğenmedim yenisini istiyorum deme rahatlığı hangi hocada vardı.bu adam kötüyse sen izlemeden aldıysan senin suçun scout ekibi denilen ne yaptığı belli olmayan(nerdeyse bütün transferlerimizi menajerlerin önerisiyle yapıyoruz çünkü)..bunları gönder o zaman kimse hesap vermeyecek mi olmamış gibi mi davranacağız. geçen sene man city karşısına çıkan adam burada hatay adana demir karşısına mı çıkamıyor diye soran biri yok mu? kaan yan pas geri pas harici ne iş yapıyor da değişmeyen sağ bek oldu.1 kere bindirebiliyor mu hayır.

Adam bütün lig rekorlarını kırdı alt üst etti. Sen burada hocalık göremiyorsan körsün. Sadece barış ve yunusa baksan hocayı görürsün

Almanyadan en çok istediği sol beki gördüm ben kardeşim kör değilim allaha çok şükür danimarkadan aldırdığı sağ bekide görüyorum yb ye elenirkende gözlerin görüyordu tinercilerden 5 yerkende gözlerim gayet güzel görüyordu ama herhalde senin gözlerde miyopluk var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt