Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mac üzerinden Okan hocayi elestirmem. Eyüpspor macinda oldugu gibi bu macta da oyuncular sinifta kaldi.

Neyse ki 1 puani alduk namaglup devam ediyoruz. Daha önce iki sezondur yeniliyorduk bu Hatay'da. Gelisme var diyelim en azindan :)

Fb macina kadar hedef 6 puanlik farki korumak olmali.

Her maç gol yeme sorunumuzu çözebilirsek her şey çok daha güzel olacak hocam. Bunu çözdüğümüz noktada gerisi çok rahat gelecek

Ağzını ayırma hocam söyle yönetime maestro falan alıp koysunlar yedeğe bi halt yiyecekleri yok

Hocamizin en büyük destekçisi artık benim. Bıraktım artık terim fanlığım ve erden timur askimi bir kenara sonsuza dek okan buruk

Bitik tinercilerden daha fazla gol yemişiz bir zahmet çıkıp açıklasın bu kadroyla bu nasıl oluyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadro ne ya stooer de apo bekinde kaan var ne kadroymuş söyle bizde bilelim kalende kaleci yok zaten saçma sapan eleştirilerinizi yapmadan önce oturup sorgulayın

Okan hocam Okan hocam
Gelenden geçenden gol yiyen hocam

adam 2 yıldır soktuğu krizlerle fener'in gelecek 3 yıllık ekonomik gelirine direkt ipotek koydurdu.

sevmeyelim de TAŞA mı dönelim.

Bu sene şampiyon olalım da seneye zaten dağılırız, yarıştan erken koparız. Okan yanlış kadro mühendisliği ile 2.5 senede kendini iyice çıkmaza soktu. Jelert, Sallai, Zaha, Ziyech, Ndombele, Oliveira, Angelino, Yusuf, ve dahası. Sebep olduğu mali tahribat inanılmaz büyük.

Elinde bu kadar transfer imkanı olup, yanlış kullanıp, hiçbir dahili yokmuş gibi davranamaz. Günübirlik kadro kurmanın cezasını 3. sezonlarda öderiz genelde. Umarım bu sezonu alırız bir şekilde. Gelecek sezon çöküş kaçınılmaz. Okan 60 milyon Euro harcasa toparlayamaz bu kadar eksiği. Sezon sonu kaleci ve golcüde lazım olacağını düşürnürsek 7-8 tane adama ihtiyacın olacak. Başaramayacak bu dönüşümü, öyle görünüyor.

Bu kadro ne ya stooer de apo bekinde kaan var ne kadroymuş söyle bizde bilelim kalende kaleci yok zaten saçma sapan eleştirilerinizi yapmadan önce oturup sorgulayın

Sen bana bir tane hoca söyle tarihimizde yedekte oturan sağ beke 11 milyon bonservis ödediğimiz belli değilmiydi bu takımın 1,5 yıldır sağ beki olmadığı boş boş konuşup adamı hasta etmeyin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sir Sokan Buruk.

Şampiyon olduktan sonra yemişim en çok gol yiyen takım olmasını. Bana ne?

Yunanistan savunma futboluyla Euro kupası aldı. Adamlara kupayı vermediler mi bundan dolayı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt