Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 10 maçta : 5 galibiyet 5 beraberlik

Daha fazla hasar almadan umarım Kaan Ayhan’ın sağ bekte olduğu dörtlü sistemle gitmediğini anlamıştır.

Muslera
Davinson nelsson berkan
Yunus kaan torreira jakobs
Mertens
Barış osimhen

Hocadan artık şöyle rakidal kararlar bekliyorum yoksa gidişat iyi değil.

okan hocam okan hocam
tekrar üçlüye dönen hocam

günaydın hocam

Okan Buruk: Üst üste 17 deplasmanda galip gelmiş bir takıma 'Maçları önemsemiyorsunuz, konsantre olamıyorsunuz.' denmesine katılmıyorum. Son maçın ikinci yarısını domine ettik, konsantreydik ama topun girmediği anlar oldu.

Okan Buruk: "Bir beraberlik olunca transfer daha çok ortaya çıkarılmaya çalışılıyor ama zaten çok iyi oyunculara sahibiz ama takviye için yoğun şekilde çalışıyoruz."

'Taraftarımızın içi rahat olsun, transfer çalışmaları yapılıyor. Görüştüğümüz ve bitmeye yakın, oralara doğru gittiğimiz oyuncular var.'

Acil transfer lazım hocam yedek kulübesi katkı vermiyor.

Okan hocanin bacaklari neden boyle bir rahatsizligi mi var? Bir kac fotoğrafinda daha dikkat ettim carpik geldi.

1737379322335.webp

Kulübeden katkı aldığınızı ve buraya ihtiyaç olduğunu düşünüyor musunuz?
Okan Buruk: "Kulübemiz daraldı. Avrupa'da Eyüp Aydın ve Roland Sallai gibi oyuncularımız yok. Kulübemiz için yarın önemliydi. Ama iyi bir 11'e sahibiz. Girecek oyuncu sayısı da bu maçları kazandıracak kalitede."

Hocam şunu dedin mi harbi? Eyüp'ü nerede nasıl kullandık da eksikliğini hissedeceğiz Allah aşkına?

Okan Buruk: Üst üste 17 deplasmanda galip gelmiş bir takıma 'Maçları önemsemiyorsunuz, konsantre olamıyorsunuz.' denmesine katılmıyorum. Son maçın ikinci yarısını domine ettik, konsantreydik ama topun girmediği anlar oldu.

kendi açıklamasını mı yalanlamış bana mı öyle geldi

Skandal bir basın toplantısı idi. Yönetimi bu kadar canhıraş savunmaya ne gerek var

Geçen maç sonu söylediği şeylerle çelişti ayrıca kulübe konusunda ve rehavet konusunda

Okan Hocam. Elinde kaliteli ama çok dar bir kadro var. Buna rağmen her kulvarda Namağlup devam ediyorsun. Gerçekten başkası olsa asla başaramazdı bunu. Yalnız San Mames finali için mutlaka transfer istemen gerekiyor. Güveniyoruz ilk gün gibi InCollage_20250120_131406299.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baya baya kötü top oynatıyor haftalardır eleştiriler sonuçla alakalı değil, takımın iyi oynadığı bir sistem vardı defans yapamıyor vs diye fener medyasının manipülasyonuna geldi kendi kendine.

hocaya tam destegim var

gerçekten de en çok cesaretini seviyorum

ama bundan 1 ay önceye dönsek bir fenerliye galatasarayi nasil bozarsan desek muhtemelen bu takım 3lu dehşet oynuyor geri 4luye dondurelim derdi

okan buruk bunu yaptı

yapmasinin hiçbir sebebi olmadığı gibi hemen hemen hiçbir sonuç da getirmedi

üstelik yaptığı şey de ilk kez yaptığı birsey de değil sene başı dağılan düzen, geçen sene bizim sezon sonunu zor getiren prag maçında bizi eleten sey

tamamen inada döndü is

bilerek maçtan önce yazıyorum bu elestiriyi ki skorla alakasız oldugu anlasilsin

yine burukball sayesinde gecemiz zehir oldu

Yine kötü futbol , kac haftadir ne oynadimiz belli degil, okan burukun da hic bir dokunusu olmayinca rezil futbol oynayip ilk tehlikede gol yuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt