Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kafa ile ligide cok rahat bir sekilde verir

Üzülerek belirtmem lazım ama şampiyonluğu verecek muhtemelen buradan. 8 puan öne geçip şampiyonluk veren TD olarak hatırlanacak, 2 defa şampiyon oldu diye değil.

Allah var Ajax fena takım değil, elbette kaybedebilirsin ama 17 cıvık şut atıp gol atamamanı anlamıyorun, anlamayacağım

Teknik taktik bilen bir hoca lazım bu yönetim koruyacağım koltuğunu koruyacak diye rezil oluyor.

Bundan sonra tek başınasın her ölüm kalım maçında ölmenden bıktım usandım kaç kere dicez üçlü üçlü diye gittin yanlışa döndün yine kovurulıursan kovul umrumda değil

Sakat adamı 10 dkdır degiştirmemesi neyle acıklanır.

Ben başkan olsam seni bu akşam kovarım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupada bir şey yapacağın yoktu da bu gidişle ligde de momentumu fenere kaptırmış gibisin.

Acilen kovulmalı. Ligi de verip, bize eşi benzeri görülmemiş rezalet yaşatacak. Biz geçici bir hocaylada şampiyon oluruz.

İnsta’da karı layklayan adamdan Galatasaray hocası olmazdı zaten. Bu kulübün hocası böyle basit işlerle uğraşan düşük profilli biri olmamalıydı. Dolu dolu, bilgili biri olmalıydı. İçine etti kulübün kaynaklarının. Yarısı eksik bir kadro yarattı. Saha içinde de sıvadı iyice. Sonu yakın maalesef. Maalesef diyorum, çünkü giderken bırakacağı tahribat büyük.

Okan Buruk'un Galatasaray'a yaptığı kötülük net aslında.. ( Banlamamak için kötülük diyorum.. Bana göre hainlik.. ) Hiçbir zaman kendi adamlarına alternatif bırakmıyor..

Sol bek alternatifi niye yok derseniz Berkan yüzünden yok..

Stoper için niye bastırmıyor derseniz Abdülkerim için bastırmıyor..

Kanat alternatifi niye yok derseniz.. Yunus ve Barış küsmesin diye alternatif bırakmadı takımda..

Yerli hoca demek Adamcılık demek.. Bu kanserden kurtulursak önümüz açılacak yoksa Avrupa'da başarı hayal..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt