Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şeyi hayal etmeden başaramazsın o zaman senin savunduğun hocan neden hedefimiz final dedi aynı şeyleri müridi olduğun hocanada söyledin mi hayal dünyasında başarılar sana diyerek ne biçim Galatasaraylısın sen birader

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanami kaldi benim Galatasarayligimi sorgulamak?
Ya mantikli cevap ver yada bos yapma
Okan hoca hedefimiz final demeseydi, yine senin gibi tipler gelip yangin yapardi bu nasil vizyon yhaaa diye

Moral bozan 3 etken

ilk 4 maçtan 10 puan çıkartıp 8'i garantilemiş gibi gözükürken son 4 maçtan tek galibiyet çıkaramamış olmak.

Üstüne kendini son anda 24'e atan ifb'nin biz elenirken yoluna devam etmesi.

Hocanın 8 giremediği an Avrupa'yı salmasi hatta Ajax maçına çıkmadan havlu atması.

Sanami kaldi benim Galatasarayligimi sorgulamak?
Ya mantikli cevap ver yada bos yapma
Okan hoca hedefimiz final demeseydi, yine senin gibi tipler gelip yangin yapardi bu nasil vizyon yhaaa diye

Boş yapan sensin savunduğun adam hedefimiz final dedi mi demedi mi yöneticin pasta kesti mi kesmedi mi bunların cevabını ver masal anlatma burda

Geçen yazdım yerden yere vurulan iki transferinin maliyeti
Cicaldau 6.5m Euro 1.1m maaş
Morutan 4.5m Euro 600k maaş

Okanin saysak en az 10tane bu ayarda transferi var. Gerceklegimizi kaybettik ligde bir şekilde başarı geliyor diye.
O dönemde gelen diğer topçuların alayı zaten bunların ikisini kompanze etti

Icardi Mertens Torreiranın iyi halleri olsaydı mesela o takımda, başka bir hikayesi olurdu

bu kdr para harcandi kadro kuruldu antalyayi yenmek icin mi sadece diyorlar da, rakibinde harciyor abi. Sampiyonluktaki tek rakibin Fifa oynar gibi para dagitiyor. Böyle olunca bu harcamanin kaçışı olmuyor. Dogru profile harcansin diyenlere katiliyorum sonuna kdr haklilar. Ama transferi yapanlar dogru profil adamlar degil :d

gecen sezon transfer yapilirken Eşref baskan olsa bok gorurdunuz bu transferleri diyorlardi. Yani harcamayan profilde istenmiyor

Sacma sapan bi hal aldi mevzu, ben saldim artik, ligi goturelim sezon sonu konusuruz

Boş yapan sensin savunduğun adam hedefimiz final dedi mi demedi mi yöneticin pasta kesti mi kesmedi mi bunların cevabını ver masal anlatma burda

O pasta kesen yönetici ve tüm yönetim zaten defolup gidebilir
Ama hoca onlardan ayri
Hedefimiz finali neden dedigini anlattim zaten

Çok büyük paralar harcamadan da iyi oyun oynanıyormuş.Avrupa liginde bunu gördük.

KEndisi gördü mü?hayır.

Yine bos bir laf
Avrupa fatihiyiz yhaaa nasil olur nasil nasil nasil??
Gercekler: Tarihinde 3-4 tane basarin var avrupada geri kalan dönemler ayni bu sene gibi gecmis hep
Kime anlatiyorum ama ben? Hayal ve rüyalar dünyasinda basarilar sana

tamam da böyle mi olsun hep

bunu kabul mu edelim

eger bunu kabul edeceksek devlet müdahale etsin yabancıyı filan komple yasaklasın ligde yerlilerin oynayalım zaten biri şampiyon olacak

3 santrafore 30 milyon maasi bağlamanın ne örneği var öncesinde ne anlamı var

O pasta kesen yönetici ve tüm yönetim zaten defolup gidebilir
Ama hoca onlardan ayri
Hedefimiz finali neden dedigini anlattim zaten

Hedefi final olan adam ona göre maç planlaması yapar final olmasa bile kievden içerde 3 gol yemez rigastan 2 gol yemez bu takımlar bırak senin kalibreni sivasspor ayarında takımlar bu rezilliklerin hesabını kim vericek

galatasaray marka degerine en buyuk zarari veren teknikdirektor olarak hatirlanacaktir

Kafayı sıyırmışsın dostum
Dost olduğumuzu düşünmüyorum.Sizin çözüm üretmeden sürekli eleştirmenizden de inanılmaz sıkıldım.Kim gelecekte kurtaracak istediğiniz seviyeye getirecek.Alkmar hocası takımını çok iyi oynatıyor hadi bize gelsin ne yapar çok merak ediyorum.Bu kadar ayrı kafalı star oyuncuyu nasıl birarada tutar.Umarım tatbiki izleme fırsatımız olur.Minnet duygunuz sıfır.Yarın rakibi yendiğimizde umarım 360 derece dönmezsiniz.

Ben ligdeki başarısını hafife almıyorum kesinlikle, sadece beklentim bundan daha fazlası, lig başarısı yanında yan alanlarda da bir şeyler görebilmek.

AL'yi geçtim Ziraat kupasında dahi sıfır başarımız var kendisiyle. Yani anlamıyorum, bu süreçte Fb ve Bjk aldılar o kupayı, lig dışında hiç bir şeyi umursamıyor gibi görünüyor ve beni en çok üzen bu his.

Yoksa başarısına laf edemem, lig dışında Avrupa'da da başarı bekliyorum ama hayal kırıklığı hep, benim serzenişim buna.

Avrupa beklentisi konusunda haklisin ve ayni fikirdeyim

bu kdr para harcandi kadro kuruldu antalyayi yenmek icin mi sadece diyorlar da, rakibinde harciyor abi. Sampiyonluktaki tek rakibin Fifa oynar gibi para dagitiyor. Böyle olunca bu harcamanin kaçışı olmuyor. Dogru profile harcansin diyenlere katiliyorum sonuna kdr haklilar. Ama transferi yapanlar dogru profil adamlar degil :d

gecen sezon transfer yapilirken Eşref baskan olsa bok gorurdunuz bu transferleri diyorlardi. Yani harcamayan profilde istenmiyor

Sacma sapan bi hal aldi mevzu, ben saldim artik, ligi goturelim sezon sonu konusuruz
transferi bana salsınlar

Yaşattığın bütün güzel şeyler için teşekkürler ama FB'ye 5 atıp şampiyon da yapsan maalesef yolları ayırmamız gerekiyor artık. Belki senden sonraki yıl şampiyon olamayız ama başka bir genç teknik direktöre vereceğimiz 2.5 yılın sonunda en azından 3'lü mü 4'lü mü cenderesinden çıkmış, az çok nasıl hücum edeceğini nasıl savunma yapacağını bilen bir takım olur elimizde.

Şampiyon olursak gitmez ama transfere çare bulmak lazım ve yabancı yardımcılar şart. Tek sorun Okan Buruk'u nasıl ikna edecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt