Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın ciddiyim sahaya yalnızca doğru 11 sürse ve başka hiçbir şeye karışmasa

Takım kendi kendine kazanır

Ama Okan efendi ne yapıyor ne ediyor takımı çorba yapıp kaosa sokuyor bizi

2 sene boyunca şampiyonluğun baş mimarları olan Erden Timur ve İcardi'de olmayınca

Artık her şey alenen görünüyor

Şer güçlere karşı hocayı tabiki yalnız bırakmayacağız ve destekleyeceğim orası ayrı. Ama eksik gördüğümüz söyleyeceğiz yanlışa kendi gördüğümüz kadar yanlış diyeceğiz bu kadarına da herkes tahammül edecek kusura bakmayın. Hoca destek devam, inşallah 25 şampiyonluğu alacağız. Ama sonrasında Bi muhasebe yapılmalı geçmiş sezon hakkında.

Transferler geciktiginde yüksek profilli oyuncular istiyoruz falan demisti, o profil nerede ve hangi yükseklikte bir türlü anlayamadik.

Bu oyun şampiyonluk vadetmiyor. Bu gerçeği görmemiz lazım. Lig temiz olsa dahi bu oyunla 6 buçuk puan fark bir şey değil. Geçici bir şeyde değil bu. Toparlayacak gibi durmuyor.

Yav nabıyon Akhisar mı burası 2 yıldır şampiyon olan hocasın bir de

Gk0C-qhXMAAXoEI.webp

Oyuncular lan eleniyor muyuz diye endişe ediyorlar, maç bitmek üzere kulübeye bakıyorlar, hoca da elenmedik diye işaret ediyor işte.

iyiki izlemedim bir rezillik daha yasamisiz şükür. 0 0 isareti de ne yav puahhahahahahjaha... sari kart ile tur atlamak he? arti derbi deplasmani. Allah sizi kahretsin yav

Topçuların bu heriften memnun olmadığı çok bariz

Td değişikliği durumunda takım kondisyonu ve oyunu 1 haftada mucizevi şekilde düzelir

Okanla devam edilirse şamp olma ihtimalimiz yok

Erden Timur ve Mauro İcardi çok büyük karakterlermiş bir kez daha anladık.

Bu adamı milyonlarca kişiye başarılı olarak gösterdiler.

Nerde sevdiklerim hani sevenler ağlatıyor beni beni acı gerçekler....
Bu takım bu kondisyon ve sistemsizlik ile hele de deplasmanlarda çok zorlanır artık farkında iseniz evimizde bile o baskılı oyun yok kiev ,az akmar konyaspor bu takımları bile bogamiyoruz.
Beğenmediğimiz tudor zamanı baskılı oyununu özledik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt