Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunmanın S'sini bilmeyen hocaya boş kaleye gol atamayan takım şoku. Helal süper devam.

Banane ulan martta maç oynayacaktık en azından

Şimdi fener maçı öncesi maça çıkıcaz

Mal mal takımları yenemedi işte yense derdimiz yoktu
Çıldırıyorum ya 3-1 öndeyiz Dinamo maçında sırf inadından takımı önde bastırttı herifler iki uzun topla maçı 3-3'e getirdi. Çıldırıyorum sinirden ya.

Kötü malmö ve kievden birini yenseydi bugün ilk 8'deydik. 15 puan yetiyormuş. tebrik ederim batırdığın için.

Avrupa'da kaybettigimiz puanlar sürekli sadece 2 ortasahayla + 2 cakma beklerle oynamasindan kaynakli desem..

Ligde idare ediyor ama Avrupa'da affetmezler aga. Iki sezon üst üste Avrupa'da hüsran...

ne bahaneler gelecek basın toplantısında göreceğiz, umarım yüreği olan muhabirler gerekli soruları sorar

hocam sana kaan - berkan sürekli hata ve 0 katkı beklerinle , bathshuai ve yusuf medet ummalarınla başarılar diliyorum.

galiba kendinide kovdurmaya mı çalışacaksın şampiyonluğu verirken göreceğiz. - çok siniriliyim - şu oyun , şu skoru kabullenmek garip gurup pozlarda durmak kenarlarda...

hadi kolay gelsin sana. şampiyon olsanda bugünleri unutmayacağım çünkü geçen 2 sezonun %50sinden fazlası icardi ve sahadaki takımmış.

taşımışlar seni tepede... kusra bakma , bendeki kredin bugünkü ruhsuz isteksiz takımla bitti...kaç maçtır böyle, bari bu maç kır bunu .

nerdeee

oyuncusu sakat hala adam hazırlayacak sokacak 5 dk sakat kaldı heri sahada - durdurt yat de bişey yap ..hiiiiç anca izle .

Hocam takım nasıl bu kadar geriye gitti, ne oluyor cidden?

Bazı oyuncular el kol yapıyor, bireysel düşüş hat safhada.

Devre arası 3-4 transfer şart. Takım formanın kolay olmadığını anlamalı. Yedek kalitesi düşük olunca herkes formayı garanti görüyor.

Bu sene bu zamanda okan hocanın gitmesi intahar olur ,sene sonunda sonuç ne olursa olsun yollarımızı ayırmamiz gerekli..arda tutan ve hatta Selçuk İnan çok daha iyi teknik adam olacak..Ersen Timurun ve ft min ekmeğini yedi..

Iki yildir yaziyorum iyi hoca degil diye sampiyon olsa bile gitmesi gerekirdi diye ama yok neymis bilnem kac mac kazinmis rekorlari alt üst etmis, elindeki kadro bir tik daha kötü olsaydi görürdüm ben ozaman rekorlari sampiyonluklari. Ben bu kadar kötü bir hoca görmedim. Takima hic bir katkisi yok , insan utanir ücüncü sezondasin ve hala rezil bir futbol oynuyoruz tamaman bireysel yeteneklerin ayagina bakan bir oyun kurgusu

Yunus’un dakikalarca sakat sakat oynamasinin bir aciklamasi yok resmen bir kisi eksik oynadik

Bu yüzden ikinci golü yedik ve macin kirilma noktasiydi

Sadece kievi yensen yetecekti ya şu üç kolay fixde. ne diyim ki sana.

Tebrikler canım hocam. Yine futbola doyurdun bizi. Sen bildiğin yoldan şaşma. Aynı şeyi 350 kez denedin bir 350 kez daha dene. Biz gerizekalı müritlerin sana laf edene kuduz gibi saldırırız yine. Yeter ki sen mutlu ol.

1000097401.webp

Demirbay, kaan, a.kerim, yunusa otorite kuramayan adamdan büyük hoca olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt