Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon ortasinda td kovulmaz diyenler sezon sonu geldiginde biz bu adami neden önce kovmadik diyeceklerdir, sampiyon olsak dahi bu okan buruka ragmen olacaktir.

Bu kadar çok tavizkar olursan futbolcu tepene çıkar. Laubalilik had safhada bizim takımda. Disiplin namına hiçbir şey yok, çalışma yok, taktik yok e geriye sadece kaliteli topçuların bireysel performansı kalıyor onu da geçen senelerde İcardi bu sene de Osimhen sayesinde tepede kalabiliyorsun. Teknik direktörlük en ufak bir dokunuş göremiyorsun. Teknik direktör olmadan futbolcular kendi aralarında hazırlanıp çıksa zaten bu sonuçları alırsın. Yazık yemin ediyorum hem paramıza hem sağlımıza

abi fark 4 e indi hala avantaj bizde bence takım olarak bunun farkına varmalıyız, evet kötü gidebiliriz bu büyük takımların düşebileceği bir pozisyon ancak bunu bir an önce atlatmakta gerekiyor.

Avrupa'dan elendin son 3-4 lig maçında kayıpsın bu takım değil miydi sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'yi tarumar eden, Tottenham'i ezen, bence tamamıyla motivasyon eksikliği ve rehavet var bununda yukarıda yorumlarda okudum. Kamp tarzı bir modelle tekrardan takıma kazanılması gerekiyor.

Parolamız neydi: KONSANTRASYON
Maksimum 2 3 maç sayabilirsin renkdaş böyle oynadığımız. Kendimizi kandırmaya gerek yok. Okan çok yetersiz kaldı bu yıl.

şampiyonluk senelerinde dahi kaybedilen maçlardan sonra psikolojisi çok kötü oluyordu

buradan toparlama ihtimali yok

oyuncular yaparsa yapacak

Kalan 10 hafta kendisinin kariyer kırılımı olacak, bu seneki Avrupa performansıyla İtalya'da hocalık hayali bence bitmiştir. Ligde de kendisini belki Trabzon ister o kadar, bu seneyi şampiyon tamamlayamazsa kalacağını düşünmüyorum, bir anda piyasadan silinmesi olası.

Yerinde olsam gece gündüz çalışıp bu takımı ayağa kaldırırım, öyle gülerek vs diye her soruda taraftarla taşşak geçerek maç kazanılmıyormuş yeterince görmüştür.

Maçların yarısını kazanamıyoruz 3 aydır, hikaye anlatmasın artık.
Bu sene şampiyon olsa da GS'de pili bitti,alırsa 3. şampiyonluğu alır işte fazlası olmaz.Seneye devre arası civarları kovulur diye tahmin ediyorum

şampiyonluk senelerinde dahi kaybedilen maçlardan sonra psikolojisi çok kötü oluyordu

buradan toparlama ihtimali yok

oyuncular yaparsa yapacak

Bu sene maç alacak oyuncumuz yok. Icardi yok, Ziyech yok, Zaha yok, Kerem yok. Arada bir çıkıp skor yapacak Oliviera bile yok.

Barış-Yunus-Mertens toparlanmazsa o deplasman fikstüründen çıkma şansımız da yok. Osimhen bir başına çırpınıyor.

2 sene şampiyonluktan sonra bir kamyon para harcayıp kadro kalitesini getirdikleri yere bak.

Bu sene şampiyon olsa da GS'de pili bitti,alırsa 3. şampiyonluğu alır işte fazlası olmaz.Seneye devre arası civarları kovulur diye tahmin ediyorum
Şampiyonluğu alırsa gelecek kariyeri için bir fırsat olur ama alamazsa net şekilde başarısız olarak ayrılmış olacak, 8 puandan şampiyonluk veren hoca olarak anılacak. Kaç tane adam gelmiştir, kırılma maçlarında bariz bu kadar başarısız olan birisi olmadı.

FT cidden büyük adammış, bu tarz final süreçlerinde kaybettiğini hiç hatırlamıyorum pandemi sezonu dışında, onda da kendi zeminimizi toparlayamayarak kendi bacağımıza sıkmıştık, geri dönmeyi denesek de averaja takılmıştık devamında.

Şampiyon da olsa ki zannetmiyorum sezon sonunda gidecek. Bu kdar baskıya dayanabilecek birisi değil. Çok uzun zamandır başta taraftar olmak üzere herkes sabrediyordu ki dün akşam itibari ile gerek sosyal medyada ciddi bir istifa baskısı, gerekse eski futbolcular ve yorumcular olmak üzere herkes yerin dibine soktu hamleleri konusunda. Bu baskıyı kaldıramayacaktır.

anti terimciyim ama efsanemiz olduğu inkar edilemez. en son isteyeceğim şei şuan isterdim, keşke terim boşta olsa ve şu 2-3 ayı bizde götürebilse. teknik ve taktik bilgileri zayıf olmasına rağmen otorite ve futbolcu idaresi bakımından tam şuan gelmesi gereken yada otorite kurabilecek bir hoca acilen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt