Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha istifa etmedi mi bu

2 sene üst üste şmp oldu 3.için de 4 puan önde ona rağmen kendi taraftarının neredeyse tamamı nefret ediyor

Fblisi ayrı,bjklisi apayrı nefret ediyor

Futbolculuk döneminden yakın arkadaşı tugay düşmanı mouyla sarmaş dolaş oluyo bunu tınlamıyo,dostu acun anında satış yaptı,ft röpte alper ulusoydan bile bahsederken bunu teğet geçti

Hayır bu adam antipatik birisi de değil ona rağmen herkesin nefret ettiği biri olmayı nasıl başarabildi inanılmaz yahu

Bu adam kesinlikle incelenmeli,çocukluğuna mı iniliyo, testlere mi tabi tutuluyo, özel olarak mı yetiştirildi,yeni bir yüz yeni bir kimlik vakasıyla mı karşı karşıyayız incelensin her şey ortaya çıksın bi anormallik var kendisinde

2 sene üst üste şmp oldu 3.için de 4 puan önde ona rağmen kendi taraftarının neredeyse tamamı nefret ediyor

Fblisi ayrı,bjklisi apayrı nefret ediyor

Futbolculuk döneminden yakın arkadaşı tugay düşmanı mouyla sarmaş dolaş oluyo bunu tınlamıyo,dostu acun anında satış yaptı,ft röpte alper ulusoydan bile bahsederken bunu teğet geçti

Hayır bu adam antipatik birisi de değil ona rağmen herkesin nefret ettiği biri olmayı nasıl başarabildi inanılmaz yahu

Bu adam kesinlikle incelenmeli,çocukluğuna mı iniliyo, testlere mi tabi tutuluyo, özel olarak mı yetiştirildi,yeni bir yüz yeni bir kimlik vakasıyla mı karşı karşıyayız incelensin her şey ortaya çıksın bi anormallik var kendisinde

Hicbir yere inmeye gerek yok hocam. Kendisi boyu kisa, ayakkabilari komik ve sadece "Okan" diye hitap edildigi icin nefret edilebilir olarak goruluyor. Isterse 300 sampiyonluk kazansin ardarda yine de laf edilecek kendisine.

Terim ise daha "godfather" karakterinde oldugu icin bizim halk tarafindan seviliyor ve saygi duyuluyor. Bir nevi uzun adam meselesi yani. Yoksa oynattigi oyun Terim'in son donemde oynattiginin 10 kati daha dominant.

Victor Osimhen: "Okan Buruk'tan bir telefon aldım. Eğer gelmemi isterlerse bunun mümkün olup olmadığını sordu. Ben de ona projeyi sordum. Bana projeden bahsetti. Henüz para konusuna bile gelmemiştik. Onunla konuşurken oyuna olan tutkusunu anladım. 'Tamam, bu işi bitirelim' dedim. Hazırdım." (The Obi One Podcast)

Yedikleri kadar kazandırdıkları da var. Sağ olsun.

Sir Sokan Buruk modunu aç hoca. 3 kupayı da alırsan devam ederiz seninle.

Ligde iyi bir hocadır avrupada ise vasat bir teknik adamdır
Velevki takım mottosu avrupadaki rakipleri yenmek olan kulübün başarı kıstası kıçı kırık ligde şampiyon olmak olmamalı diye düşünüyorum ve ekliyorum sene sonu 5. Yıldızı takarsa eline çiçek verilip uğurlanmalı he takamazsa bi yerlerine teneke bağlanıp yollanmalı

Her halükarda bizi rezil etmeyi bırakmalı

Avrupa macinda mac plani nasil yapilir dersini aldin mi bugün sana yakistirma yapan sahistan. Vallahi utaniyoruz su avrupa perfinden seneye kalma hoca.

Galatasaray'da 100. galibiyetini alan teknik direktör Okan Buruk'a maç öncesinde plaket takdim edildi!

1741972798652.webp

Hazırladığı takımın ilk 25 dakikası uyku getirdi.
Ekrana bakmasak da olurmuş.

Utanmıyo mu acaba haftalardır kepaze oyuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt