Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün gece uyuyamadığına kalıbımı basarım, bu gece ise uyuyamayacağına hayatımı basarım. Tir tir titriyor şu an çünkü ellerinden kayıp gidiyor bu cennet.
Mum ile arar ama bulamaz bugünleri.

Milli takım kapısında siyasetçi araya sokmaya çalıştığında bugünlerde yaptıklarının pişmanlığını yaşayacaktır.
Üst üste yaptığı hataların meyvesini yiyor şuan. Sürekli yanlış transferler, sürekli yanlış kadro mühendisliği, iyi antrenman yapmayan bir takım. Kaliteli kadrolar, yıldız topçular bu kalitesiz ligde maçları kurtardıkça sorunları halı altına süpürdüler

1743325733469.webp

Dün gece uyuyamadığına kalıbımı basarım, bu gece ise uyuyamayacağına hayatımı basarım. Tir tir titriyor şu an çünkü ellerinden kayıp gidiyor bu cennet.
Mum ile arar ama bulamaz bugünleri.

Milli takım kapısında siyasetçi araya sokmaya çalıştığında bugünlerde yaptıklarının pişmanlığını yaşayacaktır.
Osura osura uyumustur. Uyuyamayan bizleriz

İstifa etse de kurtulsak. Yönetime de kızıyorum ama bütün aptalca işler bundan çıkıyo hep. Ne planı ve taktiği ne sistemi var. Takımı çalıştırmayı bilmiyo. İcardi ve Timur sayesinde parantez içinde ligde başarılı oldu. Ben 1 ay önce gönderirdim bu adamı.

Bu taktikle 2 yil sampiyon olursun sende iste ustat o yuzden diyorum. 3. de yolda

İcardi olsaydi olurdum,Mertens’in suyu cikana kadar oynatsam olurdum ben de. 150 milyon euro harcayip su futbolu izlemeye tahammul edemiyorum.Futbol dedim yanlis anlama iste 11 tane adamin futbol sahasinda yaptigi top tepme isi diyelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erden Timursuz koca bir HİÇSİNİZ!

Metin ağabeyible birlikte yediniz sinsi sinsi arkasından iş çevirdiniz!

Rezil rüsva oluyorsun ya ilahi adalet!

Acı ama gerçek, bence kulüp olarak hiç bir hocaya maddi olarak bu kadar özgürlük ve imkân sunmamamız lazım. Gördüğümüz üzere şımarık çocuk gibi durmadan yeni oyuncak istiyor şuursuz herif.

Geldiğinden beri sırf iki bek pozisyonu için 3 sezonda 11 oyuncu aldık. Şaka gibi ya. Şu listeden adam akıllı kullanabildiği 1-2 adam çıkıyor zar zor.

- Jelert 9 Milyon (oynatmıyor)
- Jakobs 1+8 Milyon (oynayamıyor)
- Eren 3,5 Milyon (tek tutan adam gibi şimdilik)
- Frankowski 1+7 Milyon (şimdiye kadar hayırsız)
- Köhn 3,5 Milyon (beğenmedi yolladı)
- Kaan 3,2 Milyon (Avrupa'da 2 sezonda da ağzımıza sıçtı)
- Angeliño 1,5 Milyon (oynatmayı beceremedi)
- Aurier (süs olsun diye alındı)
- Dubois 2,5 Milyon (beğenmedi yolladı)
- Kazımcan 1 küsür Milyon (beğenmedi yolladı)
- Adekugbe

Ek olarak nasıl bir kafa yapısı varsa üçlü savunmaya uygun bek aldırıyor sonra dörtlü oynuyor. Sen daha ne istiyorsun lan. FT'ye bile böyle imkânlar böyle özgürlükler sunulmadı asla.

İcardi olsaydi olurdum,Mertens’in suyu cikana kadar oynatsam olurdum ben de. 150 milyon euro harcayip su futbolu izlemeye tahammul edemiyorum.Futbol dedim yanlis anlama iste 11 tane adamin futbol sahasinda yaptigi top tepme isi diyelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fener niye olamiyor o kdr harcamaya ustat. Ya da tjk bu sezon niye 25p fark yedi. Dikseydi topu ileriye oynasaydi sifre belliydi

mertensle derdin ne hoca, son zamanda yürüyordu eyvallah ama morata onun mevkisinde oynayan adam degil, ne yasiyorsun sen???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt