Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah yazın yine kanal kanal gezip gülerek kadromuz yeterli demezsin hocam, geçen sene bunu her yaptığında canımızı okudular avrupa da. Tekrar mertens - Kaan - muslera - apo dörtlüsü ile maçlara çıkmayı planladığını çok iyi biliyoruz. Şampiyonluk yanılsamasını bir iki kere yer bu taraftar üçü yemez. Oyuncuların değerini korumak için doğru bir hamle olabilir ama şu sözler dursuna transferleri hezimetten sonra yaptırtıyor can acıtan nokta o.

Bazı yabancı kaynaklarda ve podcastlerde; Anderlecht, Everton ve özellikle İtalya'dan Torino, Lazio, Atalanta ve çok düşük ihtimal İnter'in Inzaghi'nin durumuna göre ilgisinin olduğu söyleniyor.

Son düzenleme:
IMG_3978.webp

Az bile yapıyoz :D Bu kadronun potansiyeli Avrupa'da başarılı olmalı.Real Madrid-Manchester city gibi takımları yensin demiyoz hemen de Sparta Prag-Az Alkmaar-Young Boys gibi takımlara mücadele etmeden elenmesin.Uefa Avrupa Listesi'ne ne Frankowski ne de Lemina yazıldı.Avrupa Maçlar'ını önemsemeyen Galatasaray hocası mı olur kanks?Ben Sparta Praglı sezonda eleştirmedim.Ama nereye kadar savunacaz destek çıkacaz :D
Dediğin tipte takımları yenmek için Eren gibi adamlara ihtiyacımız varken, o tipte adamların gelir gelmez çöp muamelesi görmesine ne diyorsun ?

Dediğin tipte takımları yenmek için Eren gibi adamlara ihtiyacımız varken, o tipte adamların gelir gelmez çöp muamelesi görmesine ne diyorsun ?
Eleştiri konusunda taraftar sahada iyi oynayınca eleştirmeyi bırakır bence Murat abi.Bu Takım'da yüksek maliyetli oyuncular çok fazla.Jelert'i aldın oynatmadın Jakobs'u aldın sakatlık geçmişi sıkıntılı olmasa Pl Takımları'nda izlerdik.Bu tarz transferleri ucuza yapmıyolar ve oyncu seçimlerinde demek ki 1 yanlış ve plansızlık hakim.Okan her eksikliğine 1 bahane bulmayı seviyo.Rfs'yi yenemedikten sonra suçu İcardi'ye attı Osimhen olsa yenerdik dedi.İnanıyom ki Eren şu an takımda seneye en iyi bekleri transfer et 1 bahane bulabilir diye düşündürüyo..

Galatasaray forumunda Galatasaray teknik direktörüne maç satıyor denildi, şampiyonluğu bilerek veriyor denildi.

diyeceklerim bu kdr.
Hiçbir zaman maç satıyor şampiyonluğu bilerek veriyor demem

Ama cidden yangın yapılmasa ve işler ona kalsa şampiyonluğu verirdi

Yaptığı hatalar ortada savunulacak bir durumu yok zannımca

Ve nasipse 3 olacak şampiyonluğa rağmen iyi bir td olduğunu düşünmüyorum halen

Sırf lemina konusu bile başlı başına göstergedir benim için

her şeyin artılarıyla eksileriyle değerlendirilmesi gerektiğini bir türlü anlayamadınız

hala şunu yaptı o yüzden iyi hoca değil falan bunlar ne yaw

şunu şunu yaptı hataydı ama totalde başarılı demek çok mu zor mesela

Hocamız çok hata yapıyordu. Tam şampiyonluğu kaybedeceğiz derken burada ki yorumları okuyup doğru yolu buldu.

Son aldığım bilgiye göre "11'de ne Morata'sı kardeşim" demiş, helal hocam.
Başarılar hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt