Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.192
- 21.101
- 1.848
Yapargsyi şampiyon yapmak kolay
kolaysa konyayı şampiyon yapsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapargsyi şampiyon yapmak kolay
Babayı yapar
Konya'da herşey tamam bir Okan Buruk eksik.gsyi şampiyon yapmak kolay
Normal bir zam maasi tl olduğu icin enflasyon oraninda artacak. Ismail lutfen sallama yorum yazma eskiden böyle değildin. Simdi takip ediyorum hep sallıyorsunsanmam Boyle bir zam olacagini
Bir kupa aldırır. İlk 3 e de sokar takımı her türlü… bknz. Akhisar, Başakşehir…Babayı yapar
Bu sene de avrupada başarı gelmezse istifa saflarımıza katılıyosun dimiBir kupa aldırır. İlk 3 e de sokar takımı her türlü… bknz. Akhisar, Başakşehir…
Oyuncularin performansinı da ekstra yükselttiği bir gercek hocam. O noktayı lütfen atlamayalım Galatasaray tekrar bir aile olduysa hocanin emeğı büyükCl de zaten hiçbir şansımızın olduğunu düşünmüyorum ama uefada bir çeyrek-yarı final yaparsa(Harcanan paralarla rahat yapılması lazım:d) çok başarılı olduğunu söyleyebilirim ama avrupada gerçekten hiç yokuz. Lig için oyuncular sahada emeklese en kötü 2 oluruz zaten. Fener çok fark yaratacak 1-2 adam alırsa günlük performanslar şampiyonu belirler. Rakipler fark yememek için çıkıyorlar zaten sahaya. Osimhen giderse biraz kilitleneceğimiz de gerçek.
Avrupa da başarı ligde kötü olursa buruk çu olur musun?Bu sene de avrupada başarı gelmezse istifa saflarımıza katılıyosun dimi
E katılırsın artık herhalde o kadar da değildir diye düşünüyorum