Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener maçından itibaren oynattığı oyunu avrupada bir denesin bakalım.
bu oyundan umudum var.
intihar futbolu işe yaramıyor ama bununla bir şeyler başarabiliriz.

Turkiye ligine doyduk. En kötü haliyle bile şampiyonluğa oynar hoca. Bizim hocadan istediğimiz Avrupada başarı. Yok, ben sadece ligte şampiyonluk olayım derse olmaz. İnşallah o sene bu sene olur ve güzel bir takım ile başarılar yakalarız.

Büyüksün hocam hemde cok büyüksün. Iyi ki bizdesin

c96a6667286840f5a32d351e06d304b7.jpeg

4 sene üst üste şampiyon olduk marşını yenilerse tabi ki bugüne kadar söylediğimiz her şeyi yutarız avrupada iş yapmasa bile. Yine de şu kadro planlama işinde biraz daha agresif olsa keşke diyorum gerçi bilmiyoruz yönetimle diyalogu nasıl ama şimdiye kaleci işinin hallolması lazımdı
adamı böyle okancı yaparlar egemenim
korkma biz seni koruruz

Hocamin 5 sene ust uste sampiyonluk hedefi var hayırlısıyla. Değerli hocam Sen yapici eleştirilere bak diğerlerine bakma .

HOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM düşmanlarını tek tek yırtırarak boydan gireyim

Hocam bu sene artık Avrupa'da da bekleneni yap ve düşmanlarını öttür.

Koray Gök'ün kendisiyle ilgili güzel bir tespiti var, alıntılayayım;

"Galatasaray'a gelen büyün hücum oyuncularının ağzından "Okan hoca'yla görüştüğümüzde kendisinin planlarından etkilendim..." cümlesini duyuyoruz. Çünkü Okan hoca rakip kim olursa olsun -doğru ya da yanlış bunu tartışmıyorum- tüm hücum oyuncularının oynamayı isteyeceği bir düzende oynuyor. Sürekli takımı öne çıkarıyor, önde baskı, topu alan direkt kaleye yöneliyor, başka takımda 10 pasla gideceği yeri 2-3 pasla geçmeye çalışıyor, tabii herhangi bir bek oyuncusundan da bu güzellemeyi duyamıyorsun 'Sağ olsun Okan hocam bana 90 metre çizgiyi veriyor tek başına ileri geri git gel yapacaksın' diye demiyor..."

Her sezonun ekim ayından nisan ortasına kadar bu başlık ilk sayfadan hiç eksilmiyor hocam
Senin ne futbol cahilliğin kalıyor, ne kibirin ne egon.
Hakaretler hatta küfürler neler neler bir gör
Sonra bakıyolar ki takım şampiyonluğa gidiyor
Bu başlık yavaaaaş yavaş ikinci üçüncü sayfalara gerilemeye başlıyor hocam
Herkes sus pus
He bu sene Şampiyonlar Ligi'nde de hakkını verip zırlayanları susturacağına şüphemiz yok hocam
Yolun açık olsun

Hocam geçen yıllarda milletin Galatasaraylı'lığına laf etmeye kalkan hadsiz Galatasaray düşmanlarını birer birer kaçırıyor. Galatasaray'ın başarısına sevinemiyorlar.

Lucas Torreira: "Tüm oyuncuları onun için, Okan Buruk için ölümüne mücadele etmeye hazır!" (beIN Sports)

Hocanın en büyük artılarından biri de takım içindeki saygınlığı. Kimsenin kariyerinin altında ezilmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt