Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha sorunumuzu ocak ayinda lemina ile cözdük zaten

Mertens ve demirbay ayrildilar

Demirbay’in yerine kaan orta saha alternatifi olacak,zaten kaan’in da en iyi oldugu bölge orta saha bunu milli takim da ve bizde orta saha oynadigi maclarda gösterdi

Mertens’in yerine oyuncu almamiz gerekiyordu ve son gün bence nokta atisi yaptik ilkay’i transfer ederek

Yani orta saha konusunda bence hoca hakli

Torreira,lemina,sara,ilkay,berkan ve kaan orta saha icin yeterli

Bizim sorun yasayabilecegimiz iki mevki var,biri stoper digeri ise sag ayakli bir kanat oyuncusu

Ona da takim icin de bir cözüm arayacak diye tahmin ediyorum

iç saha bodo ve union maçlarında rakipten daha üstün, akıllı bir oyun ile mümkünse 6 puan benim ana beklentim. ajax deplasmanında yine en az rakip ile başa baş oyun (mümkünse puan ve puanlar). monaco deplasmanında da yine akıllı ve iyi bir oyun.

lpool, a.madrid, city ve frankfurt maçları için ise bir şey diyemeyiz. çıkıp elimizden geleni yapacağız. puan veya puanlar olursa bonus olur bizim için.

benim beklentim bunlar. bunun sonucunda ne kadar puan alırız, ilk 24 yapar mıyız bilemem. ilk 24 işi sonuçta diğer maçlara da bağlı, onlarca değişkeni olan bir konu. bence taraftarın da sağlıklı beklentisi bu olmalı.
Burada anahtar sözcükler "akıllı oyun"
Her rakibe ligdeki gibi oynamaya kalkarsak yine bu işin sonunun hüsran olacağı kesin.
İç sahada baskın oynarken hadi bir nebze anlayacağım ama deplasman maçlarında rakip zayıf olsa bile habire geçiş hücum fırsatları verdik. Bu çok canımı sıktı geçen sezon.

Rahat demeyelimde ikame olarak idare edebilir diyelim.Leminanın yapmış olduğu baskılı savunmanın yüzde kaçını Kaan yapabilir söylermisin Allahınaşkına.Lemina'yı küçümsüyorsunuz gibime geliyor.Yapmayın.Kaan ŞL'de ikame olarak sağbeki yürütmeye çalıştı .Ama her nedense yediğimiz tüm kontraataklarda şap gibi oturdu.Bunuda es geçmeyelim.Tamam her yere yamama anlayışınız güzerlde orijin gibi asla olmuyor olmayacakta.
Bayern macinda Kaan-Torreira oynamamis miydi? Bayagi iyi oynamistik o macta.

Bul ulan ucuza scout hadi

1 m euro 3 m bonservise eldekilerden daha iyi rotasyon oyuncusu bul hadi.

Seninki yorum değil mabadından sallamak, 1000 dk süresi yok bu adamların yarın Berkan yerine ucuza biri gelse bunu niye aldınız bir de yabancı Berkan kalsa daha iyiydi diyeceksin.

Genç alıp 1000 dkya hapsedemezsin az kafanı çalıştır, oynamazsa nolacak bu adamlar?
BErkanda süre bulamıyor zaten. Gençleri su tecrübeli takımda Oynatacak hoca bulsak daha iyi olmaz mı.

Neyse İnşallah avrupada iyi oluruz burada Okan hocama ovguler duzecem

Ve Apokerim milli takım stoperi.

Şu yüzden söylüyorum, bu adamı böyle oynarken durduk yere kesersen seneye muhtemelen milli takımda da yedek kalır dünya kupasında.

Kimse böyle şeyleri düşünmüyor tabii ama oyuncular düşünüyor, hocalarıyla konuşuyor ediyor.

Apo eğer yedek kalacaksa net ve bunu bilse zaten yazın oynayabileceği bi takıma gitmek isterdi

Morata da bu yüzden gitti Zani de

Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ama biz Apo'nun gönlünü yapmak ya da onu WC'ye hazırlama yükümlülüğünde değiliz, bizden gitse nereye gidecek ve orada oynadığı için WC'ye alınacağı garanti mi?
Okan hocanın bu sezon en büyük hatası Apo'ya güvenmesi olacak çünkü iddia ediyorum ve defalarca yazdım; Apo futbolu bırakalı 1 yıl oluyor. Davinson savunma hattını enine doğru komple savunuyor ki buna Macar milli takım forvetini sağ bek oynayarak sırıtmamasını bile sağlayarak yapıyor.

Apo'yu severim belki de transferi ile tarihimizi değiştirdi ama her şeyin bir zamanı var. Helal-i hoş olsun güzel kontrat aldı keşke daha fazlasını alsaydı ama artık yedek stoper olmalıydı.

Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ama biz Apo'nun gönlünü yapmak ya da onu WC'ye hazırlama yükümlülüğünde değiliz, bizden gitse nereye gidecek ve orada oynadığı için WC'ye alınacağı garanti mi?
Okan hocanın bu sezon en büyük hatası Apo'ya güvenmesi olacak çünkü iddia ediyorum ve defalarca yazdım; Apo futbolu bırakalı 1 yıl oluyor. Davinson savunma hattını enine doğru komple savunuyor ki buna Macar milli takım forvetini sağ bek oynayarak sırıtmamasını bile sağlayarak yapıyor.

Apo'yu severim belki de transferi ile tarihimizi değiştirdi ama her şeyin bir zamanı var. Helal-i hoş olsun güzel kontrat aldı keşke daha fazlasını alsaydı ama artık yedek stoper olmalıydı.
singo, davinson, jakobs, önünde lemina ile sırıtmayabilir bence apo. ha bence bu sene apo-arda ünyay arası geçiş senesi olacak.

singo, davinson, jakobs, önünde lemina ile sırıtmayabilir bence apo. ha bence bu sene apo-arda ünyay arası geçiş senesi olacak.

Apo oynasın diye etrafını donatacaksak işimiz var. .:)
Şu zamanında değişimleri yapmayı çok nadiren başarıyoruz oysa her şeyin bir kullanım süresi var.
Aynı yaşta benzer profilde Nathan Ake şu anda City'de kızağa çekildi çünkü çaptan düştü, bu iş bu kadar basit. Akanji de aynı şekilde.
Düşeni kesip atacaksın yoksa uyanman için bir şeyleri kaybetmen gerekiyor şöyle ki geçen yıl süper kupada 5 yemesek adam koca sezonu Köhn ile oynayacaktı, illa uyarı mı gerekiyor bunu anlamıyorum.

Sol stoperde eksiğimiz yok Yunus sol stoper oynayabiliyor.

Sol açıkta eksiğimiz yok Günay sol açık oynayabiliyor.

Forvette eksiğimiz yok Berkan forv…

Transfer konusunda ben şunu beklerdim, bir tane Barış'ın elimizde patlama ihtimaliyle kanat U23, bir tane de fizikli, top tekniği olan Afrikalı ya da G. Amerikalı bir U23. Hazır kontenjan varken, en azından yıllık ücret anlamında uygun maliyetlere bu iki transferi bitirsek, tutmadığı zaman da satmakta zorlanmazdık.

Barış'ın bu kafayla ben kolay kolay kendine geleceğini sanmıyorum. Orta saha desen zaten hep bir tehlike altında, Tor ya da Lemina'dan birine bir şey olsa gerçekten bittik. Bunları düşünmüyor ama düşünmesi lazım.

Arkadaşlar genç oyuncu alalım parlatalım satalım her şeyden çok ben de isterim sizin gibi

Ama kafadan 20 maç oynatmayacaksan potansiyelli bi yabancı genç buraya niye gelsin olm

Yunus Barış Sane Sallai 4’lüsü varken ne genç kanat oyuncusu aga

O zaman sen Sane değil genç bi kanat alacaktın

Şl’de 3-4 maç Ligde bi 15 maç full oynatmayacağın genç oyuncudan ne hayır gelecek sana

Arkadaşlar genç oyuncu alalım parlatalım satalım her şeyden çok ben de isterim sizin gibi

Ama kafadan 20 maç oynatmayacaksan potansiyelli bi yabancı genç buraya niye gelsin olm

Yunus Barış Sane Sallai 4’lüsü varken ne genç kanat oyuncusu aga

O zaman sen Sane değil genç bi kanat alacaktın

Şl’de 3-4 maç Ligde bi 15 maç full oynatmayacağın genç oyuncudan ne hayır gelecek sana
Çok anlamsız bir tepki vermişsin. Sane'nin alınması gayet normal, adam top class kanat oyuncusu. Bizde daha performans vermedi ama İlkay'la beraber yükselir.

Şu an sen Barış için bile bizde 20 maç rahat oynar diyebiliyor musun? O kadar sakat bir durumda ki ben 3 maç arka arkaya adam gibi oynar mı emin değilim.

Yunus'u ben Barış'ın önünde görüyordum ama o da istediğimiz randımanı vermiyor.

Sallai desen bu saatten sonra oynayacağı maçların muhtemelen %60-70'inde sağ bek oynar. Sağ beke devşirdiğin adamı tekrar kanada koyman kolay değil.

Sayı olarak 4 tane adamın var tamam da nitelik olarak 1 tanesinden bile %100 bu adam tamam bizi her türlü taşır diyemediğin ortamda, Barış'ın da devre arası ayrılma ihtimali varsa (bence var, bu kafayla oynayamaz) bir tane denemek için oyuncu bakarsın. Aradığın adam zaten Boey gibi kulübünde 200 bin Euroya oynuyordur, 3 katını verip alman zor olmaz. Garip bir şey yok yazdığımızda.

Çok anlamsız bir tepki vermişsin. Sane'nin alınması gayet normal, adam top class kanat oyuncusu. Bizde daha performans vermedi ama İlkay'la beraber yükselir.

Şu an sen Barış için bile bizde 20 maç rahat oynar diyebiliyor musun? O kadar sakat bir durumda ki ben 3 maç arka arkaya adam gibi oynar mı emin değilim.

Yunus'u ben Barış'ın önünde görüyordum ama o da istediğimiz randımanı vermiyor.

Sallai desen bu saatten sonra oynayacağı maçların muhtemelen %60-70'inde sağ bek oynar. Sağ beke devşirdiğin adamı tekrar kanada koyman kolay değil.

Sayı olarak 4 tane adamın var tamam da nitelik olarak 1 tanesinden bile %100 bu adam tamam bizi her türlü taşır diyemediğin ortamda, Barış'ın da devre arası ayrılma ihtimali varsa (bence var, bu kafayla oynayamaz) bir tane denemek için oyuncu bakarsın. Aradığın adam zaten Boey gibi kulübünde 200 bin Euroya oynuyordur, 3 katını verip alman zor olmaz. Garip bir şey yok yazdığımızda.

Barış yokken Yunus oynayacak renktaş kanatta. Yunus da yoksa Sallai. İyi ya da kötü durum bu.

Denemek için oyuncu alırsın buna itirazım yok. Ama bana çok mantıklı gelmiyor zira potansiyelli iyi yetenekler zaten oynamak için gelir. Yani Sane yerine sen dersin ki Yunus Barış as kanatlarımız ama Brezilya’da bi çocuk bulduk büyük yetenek, onu da transfer edeceğiz ve rotasyona sokacağız.

Sen beğenmesen de 4 net kanat oyuncun var ve 4’ü de ilk 11 oynamayı bekliyor, buna göre maaş veriliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt