Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Hocayla gönül bağım tjk ve Young Boys maçlarında koptu o ayrı konu da Lemina'yı almazsa UEFA kadrosuna orta sahada ezildiğimizden maçlarda kendisini saygıyla anan çok olacaktır
Her kelimene, anlatim bozukluguna katiliyorum kardesim.

5. yıldıza kadar sabır edecegiz

Okan Hocanın en sevdiğim yönü takıntılı değildi, yani Fatih Terim'i o ben bilirim kibiri yoktu.
Ama bu kibir son zamanlarda onda da olmaya başladı yok 12 kişi mi oynayacağız vs gibi cümleler ve şimdide lemina'ya takıntılı olursa olmaz kendi ayağına sıkar.

Bu sezon herhalde buradan bu topçularla bi zahmet şampiyonluk vermez

Sonra yazın rezalet show izleriz kadro planlaması açısından

Seneye sezon ortası ayrılır

Gibi geliyor

Benim Hocayla gönül bağım tjk ve Young Boys maçlarında koptu o ayrı konu da Lemina'yı almazsa UEFA kadrosuna orta sahada ezildiğimizden maçlarda kendisini saygıyla anan çok olacaktır
Altına imza mühür kaşe ne varsa basıyorum.
Hatta şöyle de ekliyorum OKAN BURUK'un kaldığı her gün kulübe zarardır.

Yönetime yalakalık yapacağına işini yap oyuncuları kazan. 36 yaşında mertens her maç ilk 11 de. Toreira oyunun bir yönünü oynuyor, hava toplarında eziliyor. Bulmuşsun lemina yı daha gelmeden küstürüyorsun. Oyuncuların gibi avrupada maç seçtin.

Bu taraftar teneke kupaları başarıdan saymıyor.Burası başakşehir spor değil. Fener maçını alamazsan taraftarın istifaya çağırmasını bekleme defol git.

5.yildizi almak dışında kendisinden beklentim yok artık umarım saçmalamaz daha fazla ve toparlar takımı,hocanin inadı ve takıntıları dağlardan büyük

Biz taa Kopenhag maçında anladık bunun hoca olmadığını, yapıcı eleştirilerimiz forum yönetimi tarafından MYC ile ödüllendirildi. Şimdi herkes küfür kıyamet saydırıyor. Bu futbol bilgisi kısıtlı taraftar topluluğu arasında, futboldan iyi anlamamızın cezasını çektik.

3 senedir ileride basmak dışında bir oyun planı göremiyoruz. Son zamanlarda zaten ne kadar bassakta topu bile alamıyoruz, haybeye koşuyor adamlar.. Böyle hocalığı bende yaparım..

Hadi hoca değilsin bari forma adaletini sağla dedik, papazların korkusundan onu da yapamıyor..

leminayı taraftarla inatlaşıp listeye yazma ve alkmar maçında rezillik yaşat... ne diyelim kardeş sana artık?

bu taraftar bunları unutmaz okan efendi

Vallahi hocam kendin edip kendin bulacaksin. Nelson'u gondermeyi hic anlamis degilim. Simdi de Lemina'yi harcamayiz insallah. Avrupa'yi birak, sanki Lemina'yi ligde de oynatmayacak gibi. AZ Alkmaar'a yenilirse bence gorevinde kalmamasi lazim ama sampiyon olursa yine kalir malesef, hersey unutulur. Artik Avrupa'da basari istiyorum. Boyle inat edecekse keske gitse sezon sonu. Gelecek hoca insallah Nelson ve Lemina'yi kazanir.

Bulunduğun makamda soyismin TERIM olsa bile taraftar bazı şeylere katlanamıyor hocam. Kaldı ki asla bir Terim olamayacağını göz önüne alırsak gidişin yakın gibi durmakta.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yerine dünyada 3-5 isim dışında kim gelirse gelsin daha iyi olmayacak

Ama burası da futbol forumu zaten, istifa et çapsız futboldan anlamıyor beceriksiz vs böyle şeyler söylemek için var, kahvehane gibi

Bırak Galatasaray’ı Türk futbol tarihinde 2.5 senede : icardi, zaniolo, ziyech, zaha, torreira, angelino, davinson, morata, osimhen, mertens, lemina gibi en üst seviyeleri görmüş; sara, barış, boey, nelsson gibi en üst seviyelere aday bir oyuncu grubu kimseye verilmemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt