Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.983
- 102.125
- 5.238
kim değiştirdi lan benim mesajımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim değiştirdi lan benim mesajımı

Singo çıkışını sağ bek olarak yapmış da, Monaco'da adamı full stoper olarak oynatmışlar. Son milli maçta ise 4'lünün sağ beki olarak oynadı. Bizde değişmeli olarak stoper/sağ bek oynar durur artık ihtiyaca göre. Hocanın sırf bu yüzden istediğine adım gibi eminim. Tek oyuncu ile iki bölgeyi de kapatmak istemiştir. Ne kadar başarılı olacak göreceğiz orasını. Kağıt üzerinde çok iyi futbolcu.Singo’yu takıma nasıl monte edeceği merak konusu.
Frankfurt maçı alt tarafı bir maç. Singo o maçta oynamazsa kıyamet kopmaz. Ama Singo 30 milyonluk bir sağ bek, eğer doğru şekilde takıma monte edilemezse sıkıntı olur.
Asimetrik dizilişte böyle bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Ama hocanın başka bir diziliş planının olmaması, daha doğrusu başka bir diziliş planında başarılı olamaması düşündürüyor. Biz esnek bir takım olamayacak mıyız? Her takıma karşı aynı dizilişle mi oynayacağız? Esnek olmazsan çıt kırılırsın.Singo çıkışını sağ bek olarak yapmış da, Monaco'da adamı full stoper olarak oynatmışlar. Son milli maçta ise 4'lünün sağ beki olarak oynadı. Bizde değişmeli olarak stoper/sağ bek oynar durur artık ihtiyaca göre. Hocanın sırf bu yüzden istediğine adım gibi eminim. Tek oyuncu ile iki bölgeyi de kapatmak istemiştir. Ne kadar başarılı olacak göreceğiz orasını. Kağıt üzerinde çok iyi futbolcu.
Eeee kim gelecek.Varmi tanıdık T.D.?Frankfurta kaybedersek bavulunu topla
Hoca gayet iyi