Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce iş çıkış trafiğine takıldım yollar berbat kaç sene oldu Okan hoca şuna hala bi çözüm bulamadı yeter

Allah aşkına Icardi'yi ilk 11 oynatma.

Hocam bu sene Avrupa için "Eksiktik, formsuzduk, sakattık, şanssızdık" vs... gibi bahanelerle gelme bana sakın. Kadro yeterli dedin kendi ağzınla söyledin. Sol stopere, Lemina tarzı bir orta sahaya ihtiyaç yok dedin. Şimdi sendeyiz hoca, görelim maharetlerini.

Ne büyük hocaymışsın sen ya!
Şu ligde 3 senedir şampiyon yapıyor bizi

Apo, Sara ve Icardi ile başlamayarak, kağıt üstünde muazzam bir kadro çıkartmış. Bu 3 futbolcu da ŞL hızına çabukluğuna namüsait.

Umarım planı da iyidir ve bu gece galibiyetle biter.

Risk alarak maça başlayacağını kabul edelim
büyük maçlarda planları çoğunlukla tutuyor görelim ne kadar istediğini alabilecek

Allah aşkına şu takıma top oynatabilmen için daha çok milyon dolar harcayacağız biz ya ? Brugge ve Karabağ takımlarının çeyreği kadar top oynatamıyorsun 300 milyon euroluk takıma! Takım 2 pas yapamıyor orta sahada. Yıllardır futbol izlerim ilk defa orta sahada ayağında top tutamayan yüksek bütçeli takım görüyorum.

Kendisine bu sezon özelinde kredi verilmeli ve sezon sonunda ligde şampiyon olsak dahi kendisiyle yollar ayrılmalı..

Acil olarak Club Brugge'ün teknik direktörü takımın başına getirilmeli.

Hocalık ne var yav rakibe hatali paslari atan okan mi altı pastan topu trubune dilen okan mi

günahı yok henüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt