Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
real ve city formsuz gözüküyor bakalım hocam bu sene kimleri önerecek tutmamız için

Buyuk ihtimal Liverpool maci sonrasi istifasini verecektir.

Cunku iki mac sonunda 36. sirada durursak artik bir bahanesi de olamaz .
vermeyecek.Onuru olan adam şu maçtan sonra verir zaten , beklemez liverpool maçını.Bu yönetimde onu yollayacak kapasite de yok.Taraftar desen artık şımarıklıktan sapıtmış , hiç tepki falan bir halt yok.Kalacak 36. bitirse de sonra ligde eyüp bilmem ne yenince fanları çıkıp millete sallayacak burada

Allah'ını seversen istifa et. Bu yönetim seni kovamaz. Sen bu seviyenin adamı değilsin kazandığın para helal değil ne olur bırak git iyi ayrılalım.

Sezon başından beri ekran karşısına çıkıp rahat rahat konuşuyordun hoca
+3 kontenjan doldurmaya gerek yok, kadromuz yeterli diye
E kadro yeterliyse suç senin demek ki

Sevgili hocam, seni çok severim. Aslında buradaki insanların %90'ı seni çok sever çünkü kim Galatasaray'a katkı sağlıyorsa ona can feda.

Bence ligi 13. bitirdikten sonra çıkış yapmak istediğimiz dönemde gelebilecek en iyi hocaydın. Lig için en kritik hocaydın. Hem oyun anlayışın hem de dostane kişiliğin ile takıma gelen yıldızları iyi idare ettin.

Ancak ben bu maç özelinde -skordan bağımsız konuşuyorum- görüyorum ki maalesef şu an seni aşan bir noktaya vardı Galatasaray. Sen bu takımın bu seviyeye çıkmasında 3 senede çok pay sahibisin ancak çıkılan nokta seni de aşıyor.

Eğer Galatasaray basamak atlamak istiyorsa bazı değişiklikler gerekli.

Ve sanırım buradaki değişikliklerden birisi de sensin.

çok güçlü.webp

Maç sonu saçma sapan bahaneler duyarsam senden çok pis ana avrat söverim.
Rfs Maç'ı sonrası Osimhen olsaydı kazanırdık demişti.Ve Az Alkmaar Maç'ı sonrası Lig'e odaklanacaz diye konuşurken seviniyodu.Galatasaray'a yakışmayan 1'i bu reis bence..

Sana bir daha 10 milyon euro maaşlı 40 yaşında topçu transferi yok. Senin başka hiç bir kredin yok bu kulüpte artık. 2 topçuya 100 milyon verdi kulüp çatır çatır yedin floryanin parasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt