Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-1'e kadar hocalık bir şey aramayacaktım. Sonrası... Geçen senelerin kopyala yapıştır hali.

10 dakikada 3 gol atılabildiğinin kanlı canlı örneğini görmene rağmen neye dayanarak böyle değişiklere gidiyorsun, ne umuyorsun anlamıyoruz, anlamayacağız da.

Mac 3-1e geldi gram laf etmedim hocalik hicbirsey yoktu oyuncular zorla maci verdi .
Ama maalesef ikinci devre basinda Avrupa icin hoca olmadigini tekrar kanitladi bize..Leminayi cikarip icardiyi almak nedir be abi manyak misin sen ?
3-1ken lemina out İcardi in
5-1ken yunus out kaan in

Kiciyla gulerler adama..
İkincci yari mac farka gittiyse mal gibi izlediysek sorumlusu kendisidir .. Karabag 2-0dan benficadan mac ceviriyor juve 5 dkda 4-2den 4-4 yapuyor..Biz avrupaya gidince Sanliurfaspor kadar kirilgan oluyoruz..

Beyefendiye 300 milyon euroluk daha transfer yaparsanız o zaman başarı gelir..

Okan buruk sen Avrupa'da Galatasaray'ın yıllarını çalan bir adamsın..

Terim ligde de daha iyiydi, hiç böyle kadrolarla oynamadı sneijder drogba dönemi bile kadrosu çok eksikti 2 tane yıldız gelirdi kalanların alayı kabak olurdu. Terim hocalık olarak okan'ın fersah fersah ötesinde bir adam her anlamda.

Kıyas kabul edemez ya. Kim ne anlatıyor? Adamın oynatığı kadrolara baksınlar.

Çıkar şimdi; Barış o golü atsaydı, golde hakem faul vermeseydi, Yunus o geri pası atmasaydı falan saçmalar bir ton. Ama ikinci yarı takımın ne bok oynadığını anlatmaz.

Valla keşke istifa etse dicem ama şu karşımızdaki namussuz güruh kuş tayfası olduğu için en azından onlara karşı bir şey yapabiliyor diye etmesini istemiyorum terim falan gelmeyecekse gidip bir tane işe yaramaz yabancı getirip evdeki bulgurdan da olursak diye korkuyorum.

Galatasaray tarihinde Avrupa da senden başarısız hoca yoktur. Hani Galatasaray tarihinin en iyi transfer dönemi idi? Savunma nedir bilmez misin?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senle olmayacak hoca, 5 sene ust uste sampiyon dahi yapsan olmayacak.

Zuper ligde artik sampiyon olmak istemiyorum, Avrupada takimlarina deplasmanda yenmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt