Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım Frankfurt'tan 5 yiyemez hoca. Burası Galatasaray. İstersen her sene ligde şampiyon ol, hiç fark etmiyor, Avrupa elek ol diye mi milyarlarca lira harcandı

Ben bunu yeni gördüm :asd: topa yüzde 65 sahip olmayı marifet mi görüyor 🤣🤣

Bu işin babası guardiola bile son senelerde bunu terketti. yeri geldiğinde yüzde 45-46 yaptırıyor

"Kondisyoner ekibiniz yıpratılmaya çalışılıyor" nasıl bir soru ulan? İyice Fenerli gazetecilere benzedi bizimkiler de. Kondisyoner ekibi mi var ki bunun? Kahveden adam toplasa, onlar takımı çalıştırsa takımın kondisyonu daha yüksek olur.

Röportajını dinledim. Çıkardığı kadrodan değişikliğe kadar hepsinde hatası var. Maçın analizini İlkaygündoğan daha doğru yapmış. Takım ilkgolden sonra oyundan düştü, bir takımda bu olmaz. Bizde niye oluyor? Üstelik 3 yıldır böyle. Bu konuda bir çalışma varmı. Sanmam.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk senesinde rashicanın asistiyle icardinin gol attığı bjk maçının kopyası oldu resmen
Orada da hiçbir şey yokken maçı bırakmıştık
Bu topçuların golden sonra küstüm oynamıyorum tavırlarından gına geldi

İşin kötüsü öyle pahalı bir kadro kurdu ki, mecbur bir kaç sezon ligi kazanıp CL’ye gitmek zorundayız. Eğer ligi de sıvarsa işimiz yaş. Koca bir Florya parasını hunharca harcattı.

Ilk yarı barışı oynatması hariç fazla sucu yoktu. bireysel hatalar ve becerisizlik(Yunus, Barış)
Ama ikinci yarı maçı çevirmek için hiç bir adim atmadı.

Maalesef Avrupa'da ısım olarak küçük takımlara karsı rezil olmaza devam ediyoruz.

Olm bizim leş ligde zaten kim bize saldırabilir ki

Bir tescilliler var onlarda bizden kötü zaten

Şu takım hocasız çıksa lig maçlarına zaten kazanır her türlü

Bizim için esas ölçü Avrupa değil mi

Bu adam 4 senedir bizi rezil rüsva etmedi mi Avrupa'da

Avrupa'nın en zayıf takımları bile kurada biz çıkınca seviniyor lan

Bu hale getiren kim kardeşim durumu

Halen nasıl bu adam kalsın deniliyor başımızda

Şaka mısınız yaa

Bu adamı savunanları görünce kürekle ağızlarına vurasım geliyo. Bunu gönderin yeter artık körmüsünüz anlamıyomusunuz... Bilmiyo yapamıyo. İyi insan olup olmaması önemli değil. Yapamıyo. 300M u emanet etmeyin Okan Buruk a valla mahv edecek bak bizi yeter artık.

Ilk yarı barışı oynatması hariç fazla sucu yoktu. bireysel hatalar ve becerisizlik(Yunus, Barış)
Ama ikinci yarı maçı çevirmek için hiç bir adim atmadı.

Maalesef Avrupa'da ısım olarak küçük takımlara karsı rezil olmaza devam ediyoruz.
Adamın oyun anlayışı baştan yanlış zaten. CL’de arkada bu kadar boş alan bırakamazsın. Daha kadro seçimine, maç içinde taktik dokunuşlara, oyuncu değişikliklerine, idmanlarına ve kadro planlamasına hiç girmiyorum bile. Oyunculara dayalı biz düzen kurmuş, herkesi hoş tutmaya çalışarak yerini sağlamlaştırıyor. Bütün stratejisini bunu üstüne kurmuş.

Yok abi hala suratım asık. O kadar düştüm ki, hala içime sinmiyor. Radikal bir şey şart, 3 senedir olmuyor Avrupa, sabırlık bir durum göremiyorum

İlk senesinde rashicanın asistiyle icardinin gol attığı bjk maçının kopyası oldu resmen
Orada da hiçbir şey yokken maçı bırakmıştık
Bu topçuların golden sonra küstüm oynamıyorum tavırlarından gına geldi
Yenilen gol de değil maçı bıraktıkları yer. Barış kale dibinde kaçırdığı golden sonra yok oldu. Bütün takım da hakemin iptal ettiği golden sonra şalteri kapattı. Daha 30. dakika. Bu nasıl bi aptallık?

Ne ligi abi ne ligi bak boşverin ligi bu adamı gönderin bak yine her şeyin içine edecek. Geçen senede demiştim bunu. Bu Okanla olmazzzzzzzzzzz. Rezil etti bizi. Hoca moca değil bu

Konya , Yimpaş Yozgat , Kayseri gibi takımları yenip yeniden rüştünü ispatlayacaktır cnm hocam.. 300 k daha harcanırsa bir iki galibiyet de göreceğiden şüphemiz yok..(Milyon Euro)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt