- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevgili Özgür seninle birçok konuda hemfikir oluyoruz ama bu konuda sana birşey soracağım Okan hocamı gönderdin x yabancı hocayı getirdin.Allah peygamber aşkına Saneye taklamı attıracak. Bu kadar transfer saçmalığı sonrası yabancı hoca bize ne katacak bir söylermisin.Halihazırda.Çok sinirlisin anlıyorum ama yapılan transfer saçmalıkları sonrası hocada sıkışmış vaziyette ve her yıl aynı saçmalığı yaşamaktan bıkmadık usanmadık.Transferi bimiyoruz .Bunun altını bir çizelim.Yada başka birşey var.Hiçbir scoutingimiz yok ,öngörümüz yok o yok bu yok.Okan hocayı şu konuda eleştiriyorum yanına sade İrfan Hoca yetmiyor artık bunu anlamalı.Aldığın oyuncular verdiğin taktikleri yerine getiremiyorsa,sırf taraftar mutlu olsun diye sol stoperinle oynuyorsan ,ne olursa olsun adam gibi bir forvetle maça çıkmıyorsan.Bunun sonu böyle olacağı aşikar.Frankfurt tpmu oynadı sanki.Gol pozisyonlaında 18 imizin içine bak çorbalığı gör zaten anlayacaksın işlerin ters gittiğini.Ama bunu 2 günde getireceğin yabancıda toparlayamaz.Buna inan.Kendisine yalvarılmasını istiyo. Keşkeeee istifa etse
Şöyle de bir şey var yani
Onuda oldürecek futbol olarak bunu niye yasiyor lan'i yaşiyor şuan. Sara sakatlandıktan sonra futbolu unuttu adam. Bir adam sakatliktan sonra böyle olurmu yav tamam herifte bir suç olabilir, ama bundada var. %100 Giden gelmiyor Osimhen hariç onuda öldürmeye gücü yetmiyor herhalde.İlkayın hazır olmadığını takımın gerisinde olduğunu düşünüyor
6-1'lik Real Maçı sonrası Mancini gelip bizi o gruptan nasıl çıkardıysa yabancı hoca da aynı etkiyi yapabilir şu an rahatlıkla çünkü kadromuz dar ama kalitesi yüksek. Maç içinde yedekten girip katkı verecek adamın yoksa mevcut 11'le farklı sistemler arası geçiş yapabilmen gerek. Bunun için de iyi çalışmaya ve iyi taktiğe ihtiyacın var. Okan'da olmayan bu. Ayrıca nedir arkadaş bu yabancı hoca karşıtlığı bu kadar? Anamızın liginde şampiyon olur her Avrupa'ya gidişte tokatlanmak bu kadar mı hoşunuza gidiyor?Sevgili Özgür seninle birçok konuda hemfikir oluyoruz ama bu konuda sana birşey soracağım Okan hocamı gönderdin x yabancı hocayı getirdin.Allah peygamber aşkına Saneye taklamı attıracak. Bu kadar transfer saçmalığı sonrası yabancı hoca bize ne katacak bir söylermisin.Halihazırda.Çok sinirlisin anlıyorum ama yapılan transfer saçmalıkları sonrası hocada sıkışmış vaziyette ve her yıl aynı saçmalığı yaşamaktan bıkmadık usanmadık.Transferi bimiyoruz .Bunun altını bir çizelim.Yada başka birşey var.Hiçbir scoutingimiz yok ,öngörümüz yok o yok bu yok.Okan hocayı şu konuda eleştiriyorum yanına sade İrfan Hoca yetmiyor artık bunu anlamalı.Aldığın oyuncular verdiğin taktikleri yerine getiremiyorsa,sırf taraftar mutlu olsun diye sol stoperinle oynuyorsan ,ne olursa olsun adam gibi bir forvetle maça çıkmıyorsan.Bunun sonu böyle olacağı aşikar.Frankfurt tpmu oynadı sanki.Gol pozisyonlaında 18 imizin içine bak çorbalığı gör zaten anlayacaksın işlerin ters gittiğini.Ama bunu 2 günde getireceğin yabancıda toparlayamaz.Buna inan.
Kızcağız mı
Toparlar Boracım gerçekten toparlar. Çünkü benim 3 yıldır savunduğum birşey var. Ligin über üzerinde kadrolar kuruluyor. Yinede Anadolu takımlarını zar zor yeniyoruz. Avrupa da en küçük takımlar bizden puan alıyor. Yada bize fark atıyo çoğunlukla. Bende diyorum ki daha kötüsü ne olabilir. Zaten maçları bireysel performanslar ile kazanıyoruz. Kimi getirirsen getir. Daha kötüsü ne olabilir ki. Oyuncu kaliten bukadar saçma futbola rağmen ligi alıyor. Yani bunun ötesi yok benceSevgili Özgür seninle birçok konuda hemfikir oluyoruz ama bu konuda sana birşey soracağım Okan hocamı gönderdin x yabancı hocayı getirdin.Allah peygamber aşkına Saneye taklamı attıracak. Bu kadar transfer saçmalığı sonrası yabancı hoca bize ne katacak bir söylermisin.Halihazırda.Çok sinirlisin anlıyorum ama yapılan transfer saçmalıkları sonrası hocada sıkışmış vaziyette ve her yıl aynı saçmalığı yaşamaktan bıkmadık usanmadık.Transferi bimiyoruz .Bunun altını bir çizelim.Yada başka birşey var.Hiçbir scoutingimiz yok ,öngörümüz yok o yok bu yok.Okan hocayı şu konuda eleştiriyorum yanına sade İrfan Hoca yetmiyor artık bunu anlamalı.Aldığın oyuncular verdiğin taktikleri yerine getiremiyorsa,sırf taraftar mutlu olsun diye sol stoperinle oynuyorsan ,ne olursa olsun adam gibi bir forvetle maça çıkmıyorsan.Bunun sonu böyle olacağı aşikar.Frankfurt tpmu oynadı sanki.Gol pozisyonlaında 18 imizin içine bak çorbalığı gör zaten anlayacaksın işlerin ters gittiğini.Ama bunu 2 günde getireceğin yabancıda toparlayamaz.Buna inan.
Onuda yaşadık yaşamadıkmı Rijkard vs vs.denemelerimiz olmadımı .Ayrıyeten ben karşı değilim .Ama getirirsin kendi transferlerini yaptırırsın kendi sistemini oturtturursun.Tamamdır.Getireceğin yabancı Türkiye liginide götürmek zorunda onda bile garantin yokki.Bence şuan çok riskli.Haaa ŞL ne olacak onuda zaman gösterecek.6-1'lik Real Maçı sonrası Mancini gelip bizi o gruptan nasıl çıkardıysa yabancı hoca da aynı etkiyi yapabilir şu an rahatlıkla çünkü kadromuz dar ama kalitesi yüksek. Maç içinde yedekten girip katkı verecek adamın yoksa mevcut 11'le farklı sistemler arası geçiş yapabilmen gerek. Bunun için de iyi çalışmaya ve iyi taktiğe ihtiyacın var. Okan'da olmayan bu. Ayrıca nedir arkadaş bu yabancı hoca karşıtlığı bu kadar? Anamızın liginde şampiyon olur her Avrupa'ya gidişte tokatlanmak bu kadar mı hoşunuza gidiyor?
Aldırmayan da Okan. Bu adam değil mi abi transferin kapanmasına 12 gün varken çıkıp kadromda fazlasıyla alternatif var transfer istemiyorum diyen? Yedek santraforun yok, stoperin yok, ortasahan yok diye bas bas bağırdı millet. Paran yoksa gider kiralarsın, bu kadarını yapan yönetim o isteklerini de hallederdi bir şekilde. Bu adamın vizyonu bu kadar, karakteri silik, sürekli kendinden vererek oyuncu idare ediyor sadece. Ben çok sıkıldım bu döngüden. En yakın rakibin de daha 1 hafta önce hoca değiştirmişken, başkanlık seçimiyle fokurdarken korkmadan bu değişimi yaptın yaptın, yoksa her şey için daha da geç olacak.Onuda yaşadık yaşamadıkmı Rijkard vs vs.denemelerimiz olmadımı .Ayrıyeten ben karşı değilim .Ama getirirsin kendi transferlerini yaptırırsın kendi sistemini oturtturursun.Tamamdır.Getireceğin yabancı Türkiye liginide götürmek zorunda onda bile garantin yokki.Bence şuan çok riskli.Haaa ŞL ne olacak onuda zaman gösterecek.
Ama sorun sadece Okan Hoca da bitmiyor onu demek istiyorum.Oynatacak forvetin yok yaaa.Gönül rahatlığıyla oyuna sokabilecek.Barış forvet değilll.Ne milli takımda ne bizde forvet olamaz olamayacakta.Daha sezon başı.Ne kalecin var ne forvetin.
Yaa bu hafta sonu Eyüp kilidini uzunca bir süre açamadık .Vallahi açamadık gıcık oldum.Bu kadar paralar döküyorsun o dandik dediğin 11 kişi savunma yapan takımı çözemiyorsun.Sana birşey soracağım : mertens in gideceğinı sağır sultan biliyor sezon içi .Ne yapıp edip baturina tarzı oyuncu ile neden anlaşamıyorsun.kalecinin olmayacağı 2 yıldır belli uğurcansa uğurcan ile niye anlaşmıyorsun.ki ilk idman günü çıksınki arkadaşlarına alışsın.Dün birbirini tanımazlar oyunu oynadık.Biz bunu çözmeden kimi getirirsek getirelim inan Avrupada olmaz.Golcün yok yaaa.Golcüsüzsün. İyi kötü karşı takımda bir tane tank bozması var.Golcümü golcü.Toparlar Boracım gerçekten toparlar. Çünkü benim 3 yıldır savunduğum birşey var. Ligin über üzerinde kadrolar kuruluyor. Yinede Anadolu takımlarını zar zor yeniyoruz. Avrupa da en küçük takımlar bizden puan alıyor. Yada bize fark atıyo çoğunlukla. Bende diyorum ki daha kötüsü ne olabilir. Zaten maçları bireysel performanslar ile kazanıyoruz. Kimi getirirsen getir. Daha kötüsü ne olabilir ki. Oyuncu kaliten bukadar saçma futbola rağmen ligi alıyor. Yani bunun ötesi yok bence
Ilkay liverpooldan da ezici bir fark gelirse kazan kaldırır ve basın önünde sallar direkt yapmıslıgı var barcada da. Böyle şeylere gelemeyen bir karakteri var adamın hayatında şamaroğlanı olmamış hiç alışık değil tabi.Kopacağı yok koptu bile bence. Osimhen ve ilkay lpool maçından sonra kazan kaldırmaya başlar. Bunlar böyle rezilliklere gelemez artık
Yemek yapacaksın hiçbir zaman malzemelerin tam değil. Böyle aşçılık böyle yemek asla lezzetli olmaz.%100 haklısın.Aylarca sümen altı yaptılar.Aylarca.Aldırmayan da Okan. Bu adam değil mi abi transferin kapanmasına 12 gün varken çıkıp kadromda fazlasıyla alternatif var transfer istemiyorum diyen? Yedek santraforun yok, stoperin yok, ortasahan yok diye bas bas bağırdı millet. Paran yoksa gider kiralarsın, bu kadarını yapan yönetim o isteklerini de hallederdi bir şekilde. Bu adamın vizyonu bu kadar, karakteri silik, sürekli kendinden vererek oyuncu idare ediyor sadece. Ben çok sıkıldım bu döngüden. En yakın rakibin de daha 1 hafta önce hoca değiştirmişken, başkanlık seçimiyle fokurdarken korkmadan bu değişimi yaptın yaptın, yoksa her şey için daha da geç olacak.
Onu önce takım içinde yapacak .Bağırıyor çağırıyor ama yanındaki bile duyamıyor.Okadar geç geldiki .Önce takımın içinde vursun yumruğunu.Basına vurmuş ne yazar.Bunun için gelmedimi???Saneyi çeksin konuşsun .Yunusu bir güzel öpsün.Ilkay liverpooldan da ezici bir fark gelirse kazan kaldırır ve basın önünde sallar direkt yapmıslıgı var barcada da. Böyle şeylere gelemeyen bir karakteri var adamın hayatında şamaroğlanı olmamış hiç alışık değil tabi.
Aklını ,mantığını,fikrini kaybetmiş insanlar görüyorum burada.Hala daha lig için okan kalmalı diyenler var da liverden da fark yiyince senin dediğin oyuncular baya kaos çıkaracak kulüpte.O zaman göreceğiz ligi de.Tedesco denilen mala şampiyonluk da verir bu herifIlkay liverpooldan da ezici bir fark gelirse kazan kaldırır ve basın önünde sallar direkt yapmıslıgı var barcada da. Böyle şeylere gelemeyen bir karakteri var adamın hayatında şamaroğlanı olmamış hiç alışık değil tabi.
Adam kafayı taktı Donnaruma'ya Ederson'a son güne kadar bekletti gittik Uğurcan'a bayıldık kasada ne varsa. Ya Singo ya Akanj diye liste verdi 3 ay iki oyuncunun peşinde koştuk. İlkay'ı bile son güne kadar bekletti daha iyisini (hangi 50 milyonluk adamsa artık o) istediği için. Bu kadar silik ve kararsız bir adama 3 senedir kadro planlaması yaptırıyor bu kulüp. Okan ne kadar suçluysa bütün bu işleri ona bırakanlar da o kadar suçlular.Yemek yapacaksın hiçbir zaman malzemelerin tam değil. Böyle aşçılık böyle yemek asla lezzetli olmaz.%100 haklısın.Aylarca sümen altı yaptılar.Aylarca.
Soyunma odasini göremiyoruz tabi ama devre arasında okandan daha çok bagırıp çağirmistir. Mac bitmedi falan demistir muhtemelen. Hoca degil ama herif futbolcu ne kadar kariyerli hepsinden iyi de olsa futbolcu futbolcuyu bir yere kadar sallar.Onu önce takım içinde yapacak .Bağırıyor çağırıyor ama yanındaki bile duyamıyor.Okadar geç geldiki .Önce takımın içinde vursun yumruğunu.Basına vurmuş ne yazar.Bunun için gelmedimi???Saneyi çeksin konuşsun .Yunusu bir güzel öpsün.
45-50 dk 10 kişi oynayan Real'den o da 4 yedi,Kopenhag deplasmanında o da hiçbir şey oynamadan yenildi.Juventus o sezon çok kötüydü gruplarda,penaltısız gol bile atamıyorlardı doğru dürüst de öyle çıkabildik.Bayağı bir eğrisi doğrusuna denk geldi yani6-1'lik Real Maçı sonrası Mancini gelip bizi o gruptan nasıl çıkardıysa yabancı hoca da aynı etkiyi yapabilir şu an rahatlıkla çünkü kadromuz dar ama kalitesi yüksek. Maç içinde yedekten girip katkı verecek adamın yoksa mevcut 11'le farklı sistemler arası geçiş yapabilmen gerek. Bunun için de iyi çalışmaya ve iyi taktiğe ihtiyacın var. Okan'da olmayan bu. Ayrıca nedir arkadaş bu yabancı hoca karşıtlığı bu kadar? Anamızın liginde şampiyon olur her Avrupa'ya gidişte tokatlanmak bu kadar mı hoşunuza gidiyor?