Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Poz vermiş

G1OYiCfWwAAy1r5.webp

Uzun uzadıya analiz kasmaya,yorum yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
Hoca maalesef kaçınılmaz sona gelmiştir.
Her halükarda ve en iyi ihtimalle sezon sonu yollar ayrılmalıdır.
Bizdeki tdlik süresini kendi performansı belirleyecek.
Ama koca bir ama önce başımızdaki işgalci yönetim defolup gidecek.

Kızgınlığım hala geçmedi kendisine. Problem kesinlikle skor değil. Denk gelir 7-8 yersin, futbol bu. Ancak Lemina - Icardi değişikliği bendeki son umut kırıntısını da yok etti. Pro lisans sahibi, şampiyonluklar kazanmış hocaya futbol öğretecek halim yok. Mutlaka benden iyi biliyordur. O bilinçle baktığım için daha sinir bozucu duruyor yaptıkları. Kendisi bırakmadıkça ligde firesiz giden hocayı kovma taraftarı değilim. Ancak sezon sonu yeni yönetim ve yeni hoca fikri fena durmuyor.

Yerine Klopp gelmediği sürece sonuna kadar destek. İster takım şampiyon olmasın ister cl'de gruptan çıkmasın bence gayet iyi hoca. Rakiplerin neler çektiği ortada. Adamlar İsmail Kartal, Sergen Yalçın'a fit olmuşlar biz Okan hocayı beğenmiyoruz. Tamam eleştirilir ama kovulsun falan yuhlamalar bunlar saçmalık.

En başta dediğim gibi getirebiliyorsan Klopp'u tamam gönder ama var mı öyle bir ihtimal yok o zaman bence Okan hoca'dan iyisi de yok.

Adam bazı Topçular yedek kalmasın diye oyuncu almıyor. Üstüne kadromuz geniş diyip yalan söylüyor.

Bu herif asla düzelmez. Sahayı parrselleyemiyoruz. Rakibe geniş alan veriyoruz. Ulan körü sevsen şimdiye kadar düzelmişti.
Çok doğru imza atıyorum. Torreira icardi abdulkerim vs vs daha bir sürü

Kızgınlığım hala geçmedi kendisine. Problem kesinlikle skor değil. Denk gelir 7-8 yersin, futbol bu. Ancak Lemina - Icardi değişikliği bendeki son umut kırıntısını da yok etti. Pro lisans sahibi, şampiyonluklar kazanmış hocaya futbol öğretecek halim yok. Mutlaka benden iyi biliyordur. O bilinçle baktığım için daha sinir bozucu duruyor yaptıkları. Kendisi bırakmadıkça ligde firesiz giden hocayı kovma taraftarı değilim. Ancak sezon sonu yeni yönetim ve yeni hoca fikri fena durmuyor.
utanma açıkça söyle
başkanım erden
hocam fatih terim de

yap söyle meydan sizin operasyon sizin

utanma açıkça söyle
başkanım erden
hocam fatih terim de

yap söyle meydan sizin operasyon sizin
Fatih Terim muhabbeti de baydı he, o da farklı oynatmıyordu ki. Eskiden (20-25 sene evvel) iş yapan futbolu artık iş yapmıyor.

Erden'den iyi başkan olma potansiyeli var bu arada, vizyonu kötü değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt