- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
Ona gerek bile yok ya geçen sene şampiyonlar ligi finali oynayan inter bunda olsa 27. Anca bitirirdiArap biri gelip 100 milyon ekstra harcatsa bu herif Avrupada basarili olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona gerek bile yok ya geçen sene şampiyonlar ligi finali oynayan inter bunda olsa 27. Anca bitirirdiArap biri gelip 100 milyon ekstra harcatsa bu herif Avrupada basarili olamaz.
Akhisara gitsinler beraberYav herşeyi geçtim berbat bir ekibi var insan bi günceller Galatasaray burası birader
Bu istatistikler cok yaniltici olabilir. Sampiyonlar ligi formati ve takim sayisi cok degisti.Okan Hoca'yi eleştirirken Fatih Terim'i göklere çıkaranlar icin bir bilgi. Fatih Terim'le Şampiyonlar liginde harikalar yaratmiyorduk.
Fatih Terim Şampiyonlar ligi Mac sayisi: 53 Galibiyet sayisi: 14 ; Maglubiyet sayisi: 28 ; Beraberlik sayisi: 11
Hagi'li tarihin en iyi Galatasaray kadrosuyla Şampiyonlar liginde 18 macta 5 galibiyet. 3 kere katılıp hiç birinde gruptan cikamadik.
Yani şair diyorki. Nekadar rezil ederse etsin Okan burukla devamOkan Hoca'yi eleştirirken Fatih Terim'i göklere çıkaranlar icin bir bilgi. Fatih Terim'le Şampiyonlar liginde harikalar yaratmiyorduk.
Fatih Terim Şampiyonlar ligi Mac sayisi: 53 Galibiyet sayisi: 14 ; Maglubiyet sayisi: 28 ; Beraberlik sayisi: 11
Hagi'li tarihin en iyi Galatasaray kadrosuyla Şampiyonlar liginde 18 macta 5 galibiyet. 3 kere katılıp hiç birinde gruptan cikamadik.
Fatih terim’e 3 senede toplam 300 milyon Euro mu (sadece bonservis ) harcamış bu kulüpOkan Hoca'yi eleştirirken Fatih Terim'i göklere çıkaranlar icin bir bilgi. Fatih Terim'le Şampiyonlar liginde harikalar yaratmiyorduk.
Bu istatistikler cok yaniltici olabilir. Sampiyonlar ligi formati ve takim sayisi cok degisti.
Ayrica UEFA kupasi ve Super Kupa gibi kucuk detaylari atlamissin.
Onlari gectim, butce olarak Avrupa takimlarina bu kadar hic yaklasmamistik.
Ayrica, Okan hoca UEFA karsilasmalarinda ne yapti?
Fatih Terim bir daha kesinlikle donmemeli ancak Okan'in onun seviyesine gelme sansi falan yok. Bu sene son senesi. Yaz bir tarafa.
Okan Buruk Avrupa’da tabiki basarisiz ama Fatih Terim’lede burda yazildigi gibi her sene ceyrek finaller yari finaller oynamiyorduk.Yani şair diyorki. Nekadar rezil ederse etsin Okan burukla devam
Hayir baska yapilabilecek sey var. Burasi egitim kurumu degil. Zaten Okan hocanin ogrenme kabiliyeti de yok. Ayni hatayi bir insan 10 kez yapmaz. Bizi Avrupa’da rezil rusva etmeyecek bir yabanci hoca getirilecek. Bu kadronun sampiyon olmasi icin Okan’a ihtiyac yok. Ilkay hoca/oyuncu olarak ciksin TR’de gene sampiyon oluruz.Okan Buruk Avrupa’da tabiki basarisiz ama Fatih Terim’lede burda yazildigi gibi her sene ceyrek finaller yari finaller oynamiyorduk.
Okan Buruk ligde basarili oldugu surece Avrupa’daki basarisizligi tolore edilecek ve kendisini gelistirmesi umut edilecek. Baska yapacak bir sey yok.
150 milyon harcanan takımda neden sallai sağ bek ? En basit soruŞunları sorunca cevaplar zaten olayı açığa çıkarıyo.
- Dördüncü sezon. Kaç tane gerçekten kadro kalitesine yakışan maç izlediniz. Kötü Tottenham demeyin. O maçta bile az daha 10 kişi takıma puan veriyoduk. Fener maçları mı Allah aşkına kadro farkına bakın..
- Dördüncü sezon... En son ne zaman bu takım iyi defans yapmayı becerdi. En faklı kazandığımız lig maçlarında bile kırılma anları var. Kalitesiz rakipler golü bulsa maç gidebilirdi. Resmen Allah korudu kalemizi
- Dördüncü sezon... Bireysel yetenekle atılmış goller dışında çalışılmış kaç tane hücum aksiyonu izlediniz. Ben hatırlamıyorum.
- Maçları mahv etmek dışında kaç tane maçta değişiklikler doğruydu veya bizi zora sokmadı.
- Bir press oyunu var kim neye pres yapıyo anlayan varmı?
- Defanstan top çıkarak oyun kuruyoruz güya. Kimin tam olarak nerde olduğunu ne görevi olduğunu anlayan var mı? Ben sürekli rakip arkasında top bekleyen adamlar görüyorum belli ki sadece söylenmiş, çalışılmamış. Her sezon kaç tane bu şekilde saçma şekilde çıkmaya çalışırken gol yiyoruz.
- Transferde ciddi bir plan dahilinde kaç tane oyuncu alındı. Benim gördüğüm güya plan dahilinde alınan oyuncular takıma ve Okan'ın oyununa uygun değil. Yani güya olan oyununa işte.
- Takımda disiplin varmı?
- Angelinho, Frankowski, Zaha Ziyech, Tete, Şimdide Sane. Bunlar cidden bukadar kötü olabilir mi?
- Başka takımdan transfer edilen oyuncular neden daha fit gelir ve düşüş yaşar? Antrenmanların yetersiz olduğu gerçeğini göstermez mi bu durum.
Daha bir sürü soru var sorabileceğim ancak gerek olduğunu düşünmüyorum.
Hic kimse 4 kere ust uste sampiyon olan hocayi kovamaz.Hayir baska yapilabilecek sey var. Burasi egitim kurumu degil. Zaten Okan hocanin ogrenme kabiliyeti de yok. Ayni hatayi bir insan 10 kez yapmaz. Bizi Avrupa’da rezil rusva etmeyecek bir yabanci hoca getirilecek. Bu kadronun sampiyon olmasi icin Okan’a ihtiyac yok. Ilkay hoca/oyuncu olarak ciksin TR’de gene sampiyon oluruz.
Kimseyi kıramayan bi adam bu. Omzuna aldı diye 100 kiloluk icardiyi kesemiyor baksana.Yav herşeyi geçtim berbat bir ekibi var insan bi günceller Galatasaray burası birader
Lig de onemli, Avrupa da. O yuzden ikisini de basaracak hoca getirecegiz. Burasi Galatasaray. 150 milyon sirf bonservis icin, 100 kusur milyon euro maas icin senceTR ligi icin mi harcaniyor? Bak yaz bunu bir yere. Liverpool’a karsi kotu oynayip kaybedersek ki edecegiz, hoca isimleri cikmaya baslayacak. Daha sonrasi bir Bodo beraberligi bile o cok sevdigin Okan hocanin kellesini alir.Hic kimse 4 kere ust uste sampiyon olan hocayi kovamaz.
Ayrica, Avrupa’da ilk 16 ve ligde Fener sampiyonlugu mu yoksa Avrupa’da basarasizlik ligde Galatasaray sampiyonlugu mu diye anket yapilsa taraftarin en az yuzde 70’i ligde sampiyonlugu secer. Burda lig onemli degilmis gibi yorunlar yaziliyor, madem oyle niye Fener’in her mac basliginda 70 80 sayfa yorum var.
Ben Okan’i cok sevmiyorum, sadece 3 kere sampiyon olmus hocanin gonderilmesini mantikli bulmuyorum. Yeni getirecegin hoca sampiyon yapamazsa ne yaoacaksin? Kovacak misin ?Lig de onemli, Avrupa da. O yuzden ikisini de basaracak hoca getirecegiz. Burasi Galatasaray. 150 milyon sirf bonservis icin, 100 kusur milyon euro maas icin senceTR ligi icin mi harcaniyor? Bak yaz bunu bir yere. Liverpool’a karsi kotu oynayip kaybedersek ki edecegiz, hoca isimleri cikmaya baslayacak. Daha sonrasi bir Bodo beraberligi bile o cok sevdigin Okan hocanin kellesini alir.