Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene Osimhen kurtardı bizi. Son dakikalarda attığı goller ve ekmeğini taştan çıkararak aldığı penaltılar olmasaydı görürdük Okan Buruk'un hocalığını..
Osimhenle Fenerin ittirilmesi de kapışır bence

Yapı algısıyla çok kendilerine yonttular herşeyi

Gecen sene 36 macin 30 tanesini, bir onceki sene 38 macin 33 tanesini kazanmis bir takim Ali Koc sayesinde mi sampiyon olmus oluyor ? Asil tam tersi, Okan Buruk sayesinde Ali Koc gitti.

hemen spaletti

542689131_1202955808532759_5133848451778840194_n.jpg
Bu küstahlığı ne zaman bırakacaksın çok merak ediyorum.
Sap ile samanı karıştırmaktan ısrarla zevk alıyorsun.

İrininizi içinize akıtınız.

Spalletti, Icardi'nin futbolculuk yeteneklerini överken, eşinin (aynı zamanda menajeri olan) Wanda Nara'nın takım için tehlike oluşturacak açıklamalar yaptığını belirtti.
Spalletti, Icardi'den Wanda Nara'nın sözlerini açıklamasını istemiş, ancak Icardi bunun menajerinin ifadesi olduğunu ve sadece işini yaptığını söylemiştir. Bu durum, takım içi huzuru bozmuş ve Spalletti'nin Icardi'nin kaptanlık bandını almasına yol açmıştır.
Spalletti, bu olayın ardından hem bir futbolcu hem de bir insan olarak Icardi'yi kaybettiğini ifade etmiştir

şöyle söylemeliyim ki senaryo tamamen öyle olsa bile avrupa karnesi kabul edilemez

bu kadar harcamaya bu kadar yatırıma yönetime de kızamam açık söyleyeyim

tarihte bu kadar rahat çalışan ikinci bir hoca yok

avrupanın o dönem en gözde hocası oalrak gelen rijkaard bile böyle bir ortamda çalışmadı

ben belki old school bir gsliyim ama açıkçası benim dünyamda frankfurt gibi bir takımın az gibi bir takımın hangi eksiği olursa olsun galatasarayı sahada ezdiği bir senaryo yok
En büyük sıkıntı kendisini her yerde büyük takım gibi görmesi, bu bir zihniyet ve maalesef değişmez.

Ciddi kalite farkı üstüne fizik kalite etkisiyle bizim ligde puan vermememiz lazım. Mesela Fener için aynı şeyi söyleyemem. Ha en iyi kadro bile her maçı kazanamaz, OB de en çok burada takımı motive tutmakta ve hep daha fazlasını istemekte başarılı.

Ancak Avrupa farklı bir platform, en basit örnek 2 sene önce Real ŞL kazanırken City maçında City 88 kez rakip ceza sahasına girdi, Real başta bir gol attı top oynamadı, tamamen kontra oynadılar. Tarih bu maçı değil şampiyonluğu hatırlıyor.

Okan’ın sürekli Avrupa özelinde sekanslardan bahsetmesi de bu yüzden; bizim bütünsel iyi maçlarımız neredeyse hiç yok belki Bayern deplasmanı sadece.

Kafasındaki kurgunun Avrupa’da başarılı olma ihtimali yok, onu geçtim kalite farkı olan takımlara karşı bile fiziksel anlamda geride kalırsan onları bile geçemeyiz RFS vs gibi.

Ya hoca değişimi olacak ya da hoca teknik kadroyu güçlendirecek.

Yatın Klopp'un kapısında belki gelir sanmıyorum ama. Olmadı Roger Smidth i getirir. Futbol izleriz birazcık
Bu yönetimle çok zor. Para basıp getirseler de bu gibi yabancı hocaları barındırmazlar içerde.

Felsefe değişmeden sadece X hoca ile arzu edilen seviyelere ulaşmanın çok mümkün olduğunu düşünmüyorum.

En büyük sıkıntı kendisini her yerde büyük takım gibi görmesi, bu bir zihniyet ve maalesef değişmez.

Ciddi kalite farkı üstüne fizik kalite etkisiyle bizim ligde puan vermememiz lazım. Mesela Fener için aynı şeyi söyleyemem. Ha en iyi kadro bile her maçı kazanamaz, OB de en çok burada takımı motive tutmakta ve hep daha fazlasını istemekte başarılı.

Ancak Avrupa farklı bir platform, en basit örnek 2 sene önce Real ŞL kazanırken City maçında City 88 kez rakip ceza sahasına girdi, Real başta bir gol attı top oynamadı, tamamen kontra oynadılar. Tarih bu maçı değil şampiyonluğu hatırlıyor.

Okan’ın sürekli Avrupa özelinde sekanslardan bahsetmesi de bu yüzden; bizim bütünsel iyi maçlarımız neredeyse hiç yok belki Bayern deplasmanı sadece.

Kafasındaki kurgunun Avrupa’da başarılı olma ihtimali yok, onu geçtim kalite farkı olan takımlara karşı bile fiziksel anlamda geride kalırsan onları bile geçemeyiz RFS vs gibi.

Okan Buruk kafasındaki ütopik Galatasaray fikrinden vazgeçtiği an seviye atlayacak.

Ben Okan hocanın kötü bir TD olduğunu düşünmüyorum. Hatta bazı özellikleri üst seviyede bana göre. Ancak Abdullah Avcı'nın anısı geliyor aklıma, Okan hoca milli takımda yardımcılığını yaparken milli takım baya büyük bir takımla maça çıkacak, Avcı taktik hazırlarken Okan hoca gidip şey diyormuş, hocam önde basmayacak mıyız. :asd:

Okan hocanın cesaretine saygı duyuyorum, mesela Barış Alper sürecini bence muhteşem yönetti. Ama kafasındaki şu Galatasaray her zaman en önde basar, her zaman topa sahip olur, Galatasaray 10 kişi kapanmaz gibi delice bir sevdadan acilen vazgeçmeli. Kendisinden çok Galatasaray'ı dev aynasında görmeyi bırakmalı. Avrupa özelinde daha makul, daha mantıklı bir oyun anlayışı gütmeli.

Başka eksikleri yok mu? Elbette var.

Hayatta bazı şeyler de tecrübe kazandıkça elde ediliyor. Bazı şeyler de asla değişmiyor elbette. Acı ama gerçek.

Okan Buruk kafasındaki ütopik Galatasaray fikrinden vazgeçtiği an seviye atlayacak.

Ben Okan hocanın kötü bir TD olduğunu düşünmüyorum. Hatta bazı özellikleri üst seviyede bana göre. Ancak Abdullah Avcı'nın anısı geliyor aklıma, Okan hoca milli takımda yardımcılığını yaparken milli takım baya büyük bir takımla maça çıkacak, Avcı taktik hazırlarken Okan hoca gidip şey diyormuş, hocam önde basmayacak mıyız. :asd:

Okan hocanın cesaretine saygı duyuyorum, mesela Barış Alper sürecini bence muhteşem yönetti. Ama kafasındaki şu Galatasaray her zaman en önde basar, her zaman topa sahip olur, Galatasaray 10 kişi kapanmaz gibi delice bir sevdadan acilen vazgeçmeli. Kendisinden çok Galatasaray'ı dev aynasında görmeyi bırakmalı. Avrupa özelinde daha makul, daha mantıklı bir oyun anlayışı gütmeli.

Başka eksikleri yok mu? Elbette var.

Hayatta bazı şeyler de tecrübe kazandıkça elde ediliyor. Bazı şeyler de asla değişmiyor elbette. Acı ama gerçek.
Taktiksel ve rakibin oyununa taktiksel olarak reaksiyon verebilme konusunda koca bir sıfır şu ana kadar.

Kendi futbolumla herkesi yenerim kafasında

BİLGİ: Okan Buruk geldiğinden beri 114 lig maçında maç başına 2.42 gol atmışız, bunun 1.56 sı açık oyun golü, geri kalanı penaltı, kendi kalesine ve duran top.

BİLGİ: Okan Buruk geldiğinden beri 114 lig maçında maç başına 2.42 gol atmışız, bunun 1.56 sı açık oyun golü, geri kalanı penaltı, kendi kalesine ve duran top.
Diyoruz bunları anlatamıyoruz. Geçen sene tüm sıkıştığımız maçlar saranın konu servisini açtığı ortalar, kornerler falan. Tamam bu da bir çalışma evet de elinde böyle bir imkan varken sarayı yedek bırakmak akıllı bir hamle değil.
Ayrıca bu da sana kapan topu ver kontra kovala zaten duran top ile sen bunu en kötü amorti edebiliyorsun demektir.
Takımdaki oyuncuların alayı da geçiş oyunu için özenle seçilmiş oyuncular sen bunlara tiki taka yapacağız diyorsun olmaz.
Sane, yunus, barış, sallai, sara, jakobs, eren, torreira ve OSİMHEN lan OSİMHEN bu işin aktif en değerli oyuncularından birisi şuan. Sen diyorsun ki kaplumbağa hızında sağdan sola soldan sağa paslaşacağız.
Dayı bu sistemde davinson ve abdülkerime de gerek yok ki Abdülü soldan oyun kuruyor diye oynatıyorsun önündeki torreiraya mı kursun oyunu. 30 verip aldırdığın adam da bu işin oyuncusu 27 milyonluk kalecin de ayakları ile uzun ve hızlı oyun kuran oyuncu.

Oturup biz ne yapıyoruz demiyorlar.

Adama sorarlar peki

1758537043364.webp

neden devam ediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt