Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anamızın ligi dediğiniz, Fenerbahçe'nin 11 senedir şampiyon olamadığı ligde sürekli şampiyon olan hoca.

Biz senden razıyız. Kredin çok.

Yaşı yetenler bilir. Galatasaray çok kolay hoca yer ardından da başarısızlık kaçınılmaz olurdu. Sonra çareyi de kovduğu hocayı geri çağırmakta bulurdu (Fatih Terim).

Geçmişten ders çıkarmak lazım.

Gelen hocanın ligde çılgın atıp Avrupa'da çeyrek final oynayacağının garantisi mi var?

Süperligde görüyoruz gelen giden hocanın haddi hesabı yok Okan hoca kimleri gönderdi.

Kendisinin kredisi çoktur. Eldekinin kıymetini bilmek lazım.
Anlamadiğiniz nokta ligde gs fb ile anadolu takimlari arasinda ki makas çok açildi. Şu kurulan kadrolara yoldan gecen birisini getirsen zaten şu ligi şampiyon tamamlama ihtimali çok yüksek. Okan avrupa da galatasarayi rezil ediyor. Koyayim super lige 50 sene ust uste şampiyon olsan ne avrupa da rezilleri oynuyoruz ki vaziyet 0 puan ile sonlanacak avrupa maceramiz

eren elmalı sakat diye sallai sola gectı kavrayabılırseniz

300 milyon euroluk kadro bu kadar kötü oynayamaz. İstesen de bunu başaramazsın lan. Nasıl bir teknik direktörün sen ya ? Defol git artık.

Seninle 1 adım daha yürüyecek hedefimiz kalmamış bugün birkez daha gördüm. Al berkanı, kaanı ve diğer evlatlarını bas git şu kulüpten. Konyaspor son 17 dakika ezdi bizi lan. İnanamıyorum buna.

Hocam n'apıyorsunuz acaba.

Rakip Bodo falan olsa o değişikliklerden sonra 3-0 dan 3-5'e gelirdi 15 20 dk da.

şampiyon yapmaya uğraşıyor sizin gibi iç mihraklar engel olmazsa olacağız da
Büyünce hep iç mihrak olmak istemişimdir
Excited Aww GIF

Bunca yıldır futbol izliyor herkes. Oyuncu değişikliği ve oyuna müdahale konusunda bukadar kötü hoca hatırlıyor musunuz ?
Ezbere oyuncu sokuyor. O da oynasın bu da oynasın diye ama Arda unyay gibi gençler oynamasada olur o bana kusmez diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt