biz daha okan buruk'un heykelini dikeceğiz heykeliniO da olacak usta. Ligde 30 dakika oynayıp, Avrupa'da bir anda 70 dakika oynayamaz kimse. Sürekli havuzda yüzen birisini denize atmak gibi bir şey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz daha okan buruk'un heykelini dikeceğiz heykeliniO da olacak usta. Ligde 30 dakika oynayıp, Avrupa'da bir anda 70 dakika oynayamaz kimse. Sürekli havuzda yüzen birisini denize atmak gibi bir şey.
Maaşla alakalı problem olduğunu düşünmüyorum. Hocaya inançlarını kaybetmiş olabilirler.Onu ben de görüyorum bence maaşlarda sıkıntı var. Özellikle osimenin maaşı çok yüksek nasıl ödenecek sıkıntı
Tüm takımda bir sorun var, 6da 6 yaptık ama ruh yok. Ciddi bir problem olduğu kesinMaaşla alakalı problem olduğunu düşünmüyorum. Hocaya inançlarını kaybetmiş olabilirler.
Toreira da açıkladı maç sonu aslında neden sevinmediğiyle birlikte yaşanan durgunluk hafta içi alınan mağlubiyet. Onun yası vardı üzerlerinde.Oyuncularla arasında problem olabilir. Oyuncuların ruh hali normal gelmiyor bana. Herkesin ruh hali sanki Karadeniz'de gemileri batmış gibi. Her neyse problem derhal çözmek lazım. Liverpool maçında fena patlayabiliriz.
derhal terk ediniz
Öyleyse çıkıp Liverpool maçında adam gibi oynasınlar, biz de alkışlayalım helal olsun diyelim.Toreira da açıkladı maç sonu aslında neden sevinmediğiyle birlikte yaşanan durgunluk hafta içi alınan mağlubiyet. Onun yası vardı üzerlerinde.
isomu topladı 99 puanı300 milyon euroluk takımla 15-20 milyon euroluk takımları yenince ligi çözmüş oluyorsun he iyiymişİsoda 99 puan topladı, ortalama bir yerli antrenör fener veya galatasarayın başında ligde zor puan kaybeder. Avrupada neden düşük seviye takımlara eziliyoruz açıklaması olan var mı acaba?