Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hayatımda bu kadar rezalet bu kadar ne yaptığını bilmeyen şirazesi kaymış bir Galatasaray hocası görmedim. Çok büyük bir rezalet artık söylenilcek bir söz yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir an önce kovulmasi lazım. Tonla para vereceğiz bilete, gs storeda katkımızi yapacağız izlettirdigi futbola bak. Utanç verici.

2 maçtır 10 tane değişiklik yaptı 1 tanesi bile doğru değil. Bir hoca değişikliklerle takımını bu kadar düşüremez. Tüm sezon 0 dakika verdiğin metehanin sağ bekte ne işi var, niye kanatsız bırakıyorsun takımı, icardi niye 90 dakika sahada kaldı.

Hocam maç sonu çok sinirli kimseyi beklemeden hızlı adımlarla içeri gidiyor.

Galatasaray'ı Süper Lig seviyesinin bile altına çekmek üzere. Yokuş aşağı gidiyoruz.

İstifa da bir hizmettir

1758913343111.webp

Senin oyuna müdahalelerini ayrı,
Takımı çorba etmeni ayrı,
Oyuncu kayırma aşkını ayrı,
Maçın içine sıçan oyuncuları seyretmeni ayrı seveyim hoca!

Bugün sen puan kaybettin, hatta 3-4 gol yedin!
Uğurcan’ın performansı, Alanya’nın kazmalıkları bunu değiştirmez.

Barış ve Sane’nin 80’e kadar maçın içine sıçmasını seyrettin!

Konya maçından sonra bu maçta da son 30 dakika rakip dk. başı pozisyon buldu. Onlar nasıl değişiklikler hoca sen bizle billur mu geçiyorsun? Önce Allah'a sonra Uğurcan'a şükretsin. Liverpool maçında da böyle saçmala da 15 tane yiyelim, hatrım kalır.

Yonetim tarafindan kadro disi birakilsin. Liverpool macina teknik adamsiz cikmak lazimki Metehan’i oyuna alma aptalligi yapacak kimse olmasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt